Sil Baştan Başlamak İsteyenler

merhabalar arkadaşlar ben sr6ea

kuğu gibi olayım diye ismimi değiştirdim evvela onu belirteyim:)))

dün neler yedimmmmm

sabah: peynir haşlanmış yumurta domates salatalık tb ekmek klasik kahvaltım
ara 1 elma

öğlen yayla çorba ve 3 adet çakma çiğköfte. yağsız salçasız . suyla bulguru yoğurup baharat katmış arkadaş.

2 kuru erik

akşam : tarhana çorba ve nohut yemeği

su 2,5 litre yürüyüş 2,5 km

bu sabahki tartım 71,8.

10 günde ne verebilirim ki hedefim kaç olsa bilemedim. regl de yaklaşırken üstelik :))

Günaydııın. Çok ama çok yoğunluk var kızlar.
Hedef belirleme işi çok iyi oluyor. Yine iki haftadır hedefe ulaşamadım ama
HEDEFİM 1 ARALIK CUMA 67.5 kilo olmak.

Slm kızlar çok hastayım yine de bi size bakayım dedim. Ufaklığa da bulaştırdım. Ne yapın edin hasta olmayın biri kafamı kessin istiyorum o derece ağrı sızı var. Doktor yatıp iyi besleneceksin dedi. Dün diyetimi bozdum uzun zamandır isteğimiz arabamızı alabildik ev halkını kıramadım görümcem pasta ısmarladı bende yedim valla. Ama bu sabah kaldığım yerden devam neyse kitartıya yansımadı. Diyette sıkıntı yok ama hareket edemiyorum. Veremesemde almam inşallah bende hedef olarak 65 diyeyim size uyayım

Sabah 10.00
6 ceviz 2 yumurta 2 kaşık lor roka çay 5 zeytin ve 1 portakal (c vitamini almak için yedim )
Akşam 18.00
1 tabak taze fasulye ayran turşu azıcık
Su 2.5 olması için zorlayacağım
Spor yok

Günaydın kızlar.
Dün Sabah normal yeşillikli kahvaltı
Öğlen 4 çatal börek + yoğurtlu lahana salatası + yeşil salata

Dün akşam 4'de bir kase yoğurt
Akşam 6,5 da 1 mandalina

Akşam 7.45-8.00 arası ise bir kase mercimek çorba + 2 köfte + iki parmak kaşar p. + 1 dilim tb ekmek + 7 zeytin

Salı-çarşamba eve 7,5 da giriyoruz çok geç kalıyoruz küçük kızım okuldan geç çıkıyor.
Hep akşam geç oluyor hiç birşey yemeyeceğim diye gidiyorum eve ama mutlaka birşeyler yiyorum.

Bu sabah muzlu yulaf ezmesi yedim.,
Şimdi kahvemi içiyorum.
Her sabah yarım litre su hatta daha fazlası mutlaka içiliyor!

bende akşamları değil de öğlen yemeği sonrası bi iştah patlaması oluyor. her gün bu öğleden sonra bir şey yemiycem diyorum , ama sağ olsun arkadaşlar yerken dayanamıyorum. 1 ısırık alıyorum nefsimi köreltmek için.

dünkü menüm:

sabah her zamanki kahvaltım

ara mandalina

öğlen : zeytinyağlı pırasa ve yoğurt

ara elma

3 fıstık ve 1 ısırık kurabiye

akşam yayla çorbası ve haşlanmış karnabahar
1 köfte
3 lokma erişte (çocuklar çok iştahlı yiyordu dayanamadım:))))

su 2 litre spor yok

karnabaharın yarattığı şişkinlik nedeniyle olsa gerek sabah 72,4 geldim. dün sabah 71.8 dim.

Sabah su
1 muz
Yeşil çay

Öğlen kurufasulye ve salata

İkindi sütlü ncafe

16.30 1 kurabiye

Eve geçince salata ve haşlanmış tavuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…