- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
- Konu Sahibi goldenheart
- #4.241
Slm kizlar bugün 65.2 yim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel şeyler yemişsin öyle kız canım çekti. Mandalina küçükmüştür canım takılma orayamenü yazayım:)
sabah
2 yumurta
8 zeytin
2dl ekmek
1 tk nutella
salatalık
3 dl salam
çay
ara
4 mandalina
akşam
1 kase mercimek çorbası
salata
yarım dl ekmek
1 sigara böreği
su : 2 lt
spor : o 4 km dışında yok yarın normalde boş günüm ama yer değiştirdim bugünle
gün içinde 2 kupa türk kahvesi + 1 kupa adaçayı
Gitmedi mi misafir canım ya gitsede dönsen aramızaSlm kizlar bugün 65.2 yim
Ay valla bilemedim yrmek yiyip yatasım geliyor bu bedir bilmem gözüme kibrit çöpü mü taksam kapanıveriyorKızlaaaar krizantem3 Fatas sizi p.tesi eklerim sorun değil.
Muttapa7555 bazen tükenmişlik sendromu oluyor şu meryem bacı sağolsun bu sözcüğü de lügatımıza soktu.. bolca dinlen.. demek ki vücut dinlenmek istiyor.
roxen2303 nasıl oldun kuzum? Ayağın ne durumda?
Baya su toplamış vaziyetteKızlaaaar krizantem3 Fatas sizi p.tesi eklerim sorun değil.
Muttapa7555 bazen tükenmişlik sendromu oluyor şu meryem bacı sağolsun bu sözcüğü de lügatımıza soktu.. bolca dinlen.. demek ki vücut dinlenmek istiyor.
roxen2303 nasıl oldun kuzum? Ayağın ne durumda?
Ah canım ya geçmedi hala dimi yakın olsan alovera sürerdik benim saksıda var iyi geliyor yaralara en kısa zamanda geçer inşallahBaya su toplamış vaziyette
Ayy çok teşekkür ederim :) iğneyi ısıtıp batırmayı düşünüyorum yarın aynı yolu tekrar yürümem gerekecek çünkü Ales sınavına gireceğimAh canım ya geçmedi hala dimi yakın olsan alovera sürerdik benim saksıda var iyi geliyor yaralara en kısa zamanda geçer inşallah
Allah yardımcın olsun şimdiden başarılar dilerim araçla gitme imkanın yok muAyy çok teşekkür ederim :) iğneyi ısıtıp batırmayı düşünüyorum yarın aynı yolu tekrar yürümem gerekecek çünkü Ales sınavına gireceğim
Teşekkür ederim :) araca bineceğim yere yürümek yolun yarısı zaten :)Allah yardımcın olsun şimdiden başarılar dilerim araçla gitme imkanın yok mu
Çocuklar uyumuyor ki ben uyuyayım. Aslında iyi ki uyumuyorlar yoksa ben kilo alıyorum gündüz uyuyunca hiç yemesem yine artıyor kilom uyumamaya çalışıyorum yanigoldenheart tesekkur ederim :) Muttapa7555 bende de ayni durum sabah gozlerim zar zor aciliyor esim gider gitmezde atiyorum kendimi yataga tel oyna uyuyup kal ve daha yeni kalktim simdi de aksam yemegi :) bi yandan iyi oldu 2 ogune dustum :)
Araça gitmeyede araç gerek desene Daha iyi olmana sevindim sabaha çok daha iyi olur inşallahTeşekkür ederim :) araca bineceğim yere yürümek yolun yarısı zaten :)
İğneyi ısıtıp bir ameliyat edasıyla suyu çıkardım ve şimdi daha iyi :)