• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Offf offf.
Geç buldum tez kaybettim 68'imi.. gerçi 68.9 du.. ip üstündeki cambazdı ama olsundu 68'di işte.

İki gün dikkat, bol yeşil çay.. yediysem de arada 4 saat tuttum hep üstelik 6 dan 7 den sonra hiç birşey yemedim, aburcubura yan gözle bile bakmadım.. ama olmadıııı..

Eki Görüntüle 2072315
Ben bekliyordum çünkü iki gün kek yedin, iki dilim ekmeği aynı öğün yedin, İskenderin pidesini yedin mi bilmiyorum saf karbonhidrat.. Tamam güzel vücudu şaşırttın ama geri toparlayacak gün yok o yüzden artı 700 e şaşırmamalıyız

Ben bekliyordum çünkü iki gün kek yedin, iki dilim ekmeği aynı öğün yedin, İskenderin pidesini yedin mi bilmiyorum saf karbonhidrat.. Tamam güzel vücudu şaşırttın ama geri toparlayacak gün yok o yüzden artı 700 e şaşırmamalıyız
:KK11: tamam tamam :oops:
yedin de yedin diyorsun canımın canı :KK36:

ama onları harcamamak mümkün değildi, çok da hareket ettim. Neyse ben Aralıkta 67'yi zor olurum gibi.
İskenderin pidesinin hepsini yemedim. Hep su içtim yaaa...

Yeşil çay..

Sadece gece uyuyamadım saçlarımı boyamıştım uykum açıldı gitti, hastalık tıkalı burun sağa dön sola dön saat 2 de uyudum sanırım 2 de uyuyup 6 da kalktım o da vücudu dinlendirmedi sanırım, wc de yok..

Yoksa içim rahat, ama haklısın yine de çok karbonhidrat oldu.

:KK11: tamam tamam :oops:
yedin de yedin diyorsun canımın canı :KK36:

ama onları harcamamak mümkün değildi, çok da hareket ettim. Neyse ben Aralıkta 67'yi zor olurum gibi.
İskenderin pidesinin hepsini yemedim. Hep su içtim yaaa...

Yeşil çay..

Sadece gece uyuyamadım saçlarımı boyamıştım uykum açıldı gitti, hastalık tıkalı burun sağa dön sola dön saat 2 de uyudum sanırım 2 de uyuyup 6 da kalktım o da vücudu dinlendirmedi sanırım, wc de yok..

Yoksa içim rahat, ama haklısın yine de çok karbonhidrat oldu.
Bu cuma tekrar 68 olur öyleyse:)

Bugün yedim yedim yedim ywdim başks söyleyebileceğim bişey yok. Aslında miktarlar çok değildi ama yasaklılardan dı malesef bu gizli diyet işi çok sinir bozucu. Önümde 3 gün var tam dikkatle devam ediyorum

Napiyonuz kızlar. Neden gizli
Neden gizli eğer bilinirse mormalden daha çok yedirilmeye çalışılıyor . Dalga geçiliyor hemde her fırsatta her ortamda herles bi diyetisyen oluyor en son diyetteyim dediğimde 1 çikolatadan 1 tabak pilavdan bişey olmaz eköeği 1 dilimden makarnayı 1 tabaktan başka yeme ev yağımı baklava bu kilo yapmaz bu böreği zeytinyağı işe yaptım hamut incecik diye önüme yığdılar. Her bulunduğum ortamda dalga geçtiler hatta şimdi bile bi iş için koştursam dalga geçilmeye başlanıyor zayıfladınmı 2 adım koştun ya diye ki bu diyet yaptığım bilinmediği halde:sinirli:

Neden gizli eğer bilinirse mormalden daha çok yedirilmeye çalışılıyor . Dalga geçiliyor hemde her fırsatta her ortamda herles bi diyetisyen oluyor en son diyetteyim dediğimde 1 çikolatadan 1 tabak pilavdan bişey olmaz eköeği 1 dilimden makarnayı 1 tabaktan başka yeme ev yağımı baklava bu kilo yapmaz bu böreği zeytinyağı işe yaptım hamut incecik diye önüme yığdılar. Her bulunduğum ortamda dalga geçtiler hatta şimdi bile bi iş için koştursam dalga geçilmeye başlanıyor zayıfladınmı 2 adım koştun ya diye ki bu diyet yaptığım bilinmediği halde:sinirli:
Böyle arkadaş düşman başına. En sonunda bozuluyor haklisin.

Böyle arkadaş düşman başına. En sonunda bozuluyor haklisin.
Çok şükür arkadaşlarım böule değil canım beniö gizlediklerim eş ailesi yoksa sağolsun arkadaşlarım bilirler ve desteklerler ısrar etmezler ya da ne yiyebiliyorsam onu koyarlar. Ötekiler kabus gibi dilletine düşeceğine 100 kilo ol daha iyi

Çok şükür arkadaşlarım böule değil canım beniö gizlediklerim eş ailesi yoksa sağolsun arkadaşlarım bilirler ve desteklerler ısrar etmezler ya da ne yiyebiliyorsam onu koyarlar. Ötekiler kabus gibi dilletine düşeceğine 100 kilo ol daha iyi
Yani yemiyorsan yeme değil mi. Hayırdan anlamıyorlar. Sevmiyorum bu tipleri. Kilolu iken laf soylerler. Zayifken çırpı bacak derler.

Back