• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Eki Görüntüle 2071315
roxen2303 roxen2303 çok yaklaştım ama yine 68 i göremedim.
YARIN YİNE TARTI FOTOĞRAFI YÜKLEYECEĞİM.
Hastalandım boğazım şişti.. dün akşamı yatarak geçirdim.

Fatmacım 67 lerden sonra 66.0 çok çok iyi. Tebrik ederim.
Çok şükür canım bi gelişme var. Sende artık 70 den değil 69 dan kurtulma telaşındasın olacak bu iş başaracağız :halay:

goldenheart goldenheart canım geçmiş olsun ay ben birazcık toparladım çok şükür ama hala hareket kabiliyetim sınırlı. Düzgün beslen ve imkan olursa dinlenmeye bak yoksa geçmiyor bu meret benim boğazım hala yangın yeri:hasta:

Evet Fatmacığımmm dikkat etmem lazım. Ya çok mutluyum 69.1 i de gördüm.. inşallah yarın 68 olurum.
Rabbim şifa versin bize ve tüm hastalara. Ihlamur içtim dün akşam ve bu sabah iyi geldi.

Evet Fatmacığımmm dikkat etmem lazım. Ya çok mutluyum 69.1 i de gördüm.. inşallah yarın 68 olurum.
Rabbim şifa versin bize ve tüm hastalara. Ihlamur içtim dün akşam ve bu sabah iyi geldi.
Adaçayı içebiliyorsan o da çok iyi geliyor boğaz için içemiyorsan da gargara yap antibiyotik etkisi yapıyor

merhabalar ben de 71.0 geldim bu sabah. 1 haftada 1 kilo çok mutluyum. 6lı rakamları görmeyeli 1 yılı geçti tez zamanda göreyim inşallahh

Olsun Fatas Fatas önemli değil.
Çünkü eğer izin verirseniz ben bugünkü kilomu cuma kilosu olarak tabloya geçireceğim.
;)
2017-11-25 09.14.22.jpg

C.tesi Sabah ılık su
Yarım greyfurt
12 de bol otlu omlet

saat 4 de yoğurt, çorba, bir dilim kek, iki dilim tb.ekmek arasında kaşar. Bu benim son öğünüm oldu.

saat 6 da bir avuç fıstık

saat 11.30 da pul biberli limonlu yoğurt.

inşallah 68 i kaybetmem.

Sabah 11.00 bir dilim kek iki dilim tb ekmek kızarttım biraz b.peynir 5 zeytin çay bir ince dilim pastırma (ahahhh kilosu 70/80tl olunca ince dilim yetiyor)
Omlettir kırmızı biberdir ottur çöptür insan bıkıyor bazen be arkadaş

Akşam 18.30 hd iskender annemler ısmarladı içeceksiz yoğurtlu bir porsiyon.

Su 2 lt.
Bakalım yarın kaç çıkıcam

Offf offf.
Geç buldum tez kaybettim 68'imi.. gerçi 68.9 du.. ip üstündeki cambazdı ama olsundu 68'di işte.

İki gün dikkat, bol yeşil çay.. yediysem de arada 4 saat tuttum hep üstelik 6 dan 7 den sonra hiç birşey yemedim, aburcubura yan gözle bile bakmadım.. ama olmadıııı..

27 KASIM PAZARTESİ.jpg

Sabah yarım greyfurt,
Otlu yaşamıma geri döndüm iki günde özlemişim :KK70:
Bol dereotu, maydanoz beyaz peynir zeytin 1 dl. tam buğday ekmeği

Back