Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Ne güzel şeyler yemişsin öyle kız canım çekti. Mandalina küçükmüştür canım takılma oraya

Ay valla bilemedim yrmek yiyip yatasım geliyor bu bedir bilmem gözüme kibrit çöpü mü taksam kapanıveriyor

Menüm
Sabah 10.30
7 ceviz 8 zeytin kaymak 2 yumurta domates turp roka lor yarım yeşil elma çay
Akşam 18.30
Ispanak yogurt salata
Spor gözüm açılırsa yaparım inşallah
Su 2.5 olur
Aralarda kahve yeşilçay falan içiyorum

Ah canım ya geçmedi hala dimi yakın olsan alovera sürerdik benim saksıda var iyi geliyor yaralara en kısa zamanda geçer inşallah
Ayy çok teşekkür ederim :) iğneyi ısıtıp batırmayı düşünüyorum yarın aynı yolu tekrar yürümem gerekecek çünkü Ales sınavına gireceğim

Çocuklar uyumuyor ki ben uyuyayım. Aslında iyi ki uyumuyorlar yoksa ben kilo alıyorum gündüz uyuyunca hiç yemesem yine artıyor kilom uyumamaya çalışıyorum yani

Çok şükür bugün spor yapabildim 1 saat tempolu yürüdüm ilk 10 dk sında koştum çünkü ufaklığı koydum bebek arabasına düştüm yollara yaramazım anne koş anne koş dedi bende koştum o çığlık attı. 50 dk boyunca da uyudu arabada.

menü yazacağım dedim yazayım :) bugün sabah akşam aynı şeyi yedim , akşam yemek yapmak istemedi canım

sabah-akşam
2 dl ekmek
2 yumurta
1 dl peynir
4 zeytin
3 dl salam
10 tane pattis kızartması
çay

gün içinde 2 kupa türk kahvesi
su 2 litre şimdilik

spor : focus t 25 + jillian level 2

Slm kızlar naber diyete devam
Bu gün kahvaltı resmen öğle yemeği oldu çocuklar uyudu eşimde 11 de gelince kahvaltı 12 ye sarktı
Öğle
7 ceviz 3 zeytin turp salata 2 yumurtalı ıspanak çay ve lor
Akşama ne yaparım bilmem
Dün sanırım üşütmüşüm boğazım feci şekilde ağrıyor halsizlik var
Su 2.5 olur ama spor yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…