Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Geçen Hafta Cuma 69.3
Bu Hafta Cuma 70.1
Dün 70.3
Reglimin 2. gününde maalesef bir rahatlama olamadı bende.
Dün akşam yemekte ton balık (120 gr.) + yarım havuç rende + iki parmak kaşar küp doğranmış + 1 dilim ekmek
6,30 da bitti yemek işi..

Sonra tiyatroya gittim sadece su içtim ama tahminimce çok fazla oturup (3 saat kadar) sonra eve dönüp yatınca belki de yakamadım. Ayaklarım parmaklarım sıcaktan ve oturmaktan şişti. Neyse ki oyun güzeldi, değdi.
Kızlar elimden geleni yapıyorum.
Ama pazartesiye yani 20 Kasım Pazartesiye benim kesinlikle 68 olmam lazım!!

Canım benim eskiden bizim eve de getiriyorlardı ben içemiyoruz deyince hanım evladı burnu büyük oldum. En sonunda eşim dedi ki içemiyoruz getirmeyin artık o zaman tamam dediler ben söyleyince olmuyor. Yanımda taşisam kıyamet kopar bizi mi beğenmiyorsun olur o yüzden susuz kal daha iyi. Artık salla gitsin diyorum çok rahatsız olursam eşim kendisi rahatsız gibi söylüyor hallediyor

Sen dikkat etmeye devam et regl sonrası iner şişlik

Fatmam çoook çok iyi anlıyorum. Çünkü etrafımdaki herkes bu şekilde sanırım ve umarım bizim nesil biraz daha farklı olur kaynanagiller rolümüzde inşallah daha empatik oluruz
Yapılcak birşey yok, hayat bizim hayatımız.. elbette ve herşeye rağmen MUTLU OLUP MUTLU YAŞAYACAĞIZ!

Aynen canım daha farklı olacagımızı düşünüyorum.
müthiş!!!!!
tebrik ederim arkadaşım.
Teşekkür ederim canım valla moral oldu kaç haftadır inmiyordu hiç

çok duygulandım.
vallahi..

şimdilerde biraz daha ben-cil olmaya çalışıyorum

roxen2303 canım sen de eminim kızlar da benim gibi düşünüyordur insanda büyük bir çabalama, spor yapma, su içme isteği uyandırıyorsun.. yaaa sen de müthiş bir kızsın! sağo ol, var ol arkadaşım.

Teşekkür ederim canım.

arkadaşlar resim çekemedim telaştan. 71,8im.
dün kahvaltım 2kk peynir, domates, 3-4 zeytin 1 yumurta ve tb ekmek

öğlen pırasa

çayın yanında etiform

akşam nohut yemeği

yürüme yok
su 2 litre

yanlış ayakkabı ile 4 km yol yürümek zorunda kaldım ayaklarım mahvoldu ,sporu yapamıyorum şimdilik .. ilerleyen saatlerde belki yapabilirim
Ay geçmiş olsun geçen gün bende spor yaparken giydiğim ayakkabı ayağımı vurduğu için topal ördek gibi yürüdüm 2 gün. Yaparsın daha gün bitmedi

yanlış ayakkabı ile 4 km yol yürümek zorunda kaldım ayaklarım mahvoldu ,sporu yapamıyorum şimdilik .. ilerleyen saatlerde belki yapabilirim
Aaaaa!
Çok geçmiş olsun.

• Bir leğeni tuzlu suyla doldurun: 5 litre sıcak suya 5 yemek kaşığı tuz karıştırın.
  • Su hala sıcakken ayaklarınızı içine batırın, ilk başta biraz acıtabilir ama bir kaç dakika içinde rahatladığınızı hissedeceksiniz.
  • 15-20 dakika boyunca ayaklarınızı dinlendirin.
  • Ayaklarınızı dikkatlice kurulayın ve su toplayan yerleri inceleyin. Eğer geniş bir alana yayılmışlarsa ve ayakkabılarınızı giydiğinizde acıtıyorlarsa, içindeki sıvıyı boşaltmak iyi olabilir. Bu işi, alkolle temizlediğiniz bir iğneyi kullanarak yapabilirsiniz. Ancak, genelde önerilen su toplayan yeri kendi kendine iyileşmesi için bırakmaktır, böylece daha hızlı geçer ve iltihap kapma olasılığı da azalmış olur.
  • Aloe Vera, karşılaştığımız pek çok günlük soruna iyi gelir. Ayağınız su topladığında da yardımınıza koşacak olan bir parça aloe veradır.
    • Acıyı ve yanma hissini geçirir
    • Yaraları geçirir
    • Su toplayan bölgenin daha hızlı kurumasını ve ertesi gün daha az rahatsızlık vermesini sağlar
    Bu tedaviden yararlanmak için tek ihtiyacınız olan 20 gr aloe vera jelidir. Bu, bitkinin ortasında bulunan şeffaf jeldir. Su toplayan ya da tahriş olmuş deriye uygulayın, üzerini bir bandajla kapatarak gece boyunca bekletin.
devamı da var https://sagligabiradim.com/ayaktaki-su-toplamasina-dogal-tedaviler/

Tuzlu suda bekletmeyi yapabilirim, teşekkür ederim abla :)

menü yazayım:)

sabah
2 yumurta
8 zeytin
2dl ekmek
1 tk nutella
salatalık
3 dl salam
çay

ara
4 mandalina

akşam
1 kase mercimek çorbası
salata
yarım dl ekmek
1 sigara böreği

su : 2 lt
spor : o 4 km dışında yok yarın normalde boş günüm ama yer değiştirdim bugünle

gün içinde 2 kupa türk kahvesi + 1 kupa adaçayı

Menüm
Sabah 9.30
2 yımurta yeşil biber 1 domates lor peyniri 7 zeytin 7 ceviz yeşilçay 1 havuç
Ara 15.00
Yarım bardak kefir
Akşam 18.30
1 koca kase mercimek çorbası patates ve havuş yoktu içinde karışık salata karışık turşu
Su 2.5 olur
Spor yok
Çok uykum var gece uyuyamadım çocuklar yüzünden sağolsunlar tüm gün resmen süründüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…