- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #4.201
bir menü yazayım
sabah
2 yumurta
12 zeytin
2 dl salam
salatalık
çay
ara
1 elma
akşam
7 köfte
1 servis kaşığı pilav
1 kase yoğurt
salata
su : 2,5 litre
spor : focus t25 + jillian level 2
gün içinde 2 kupa türk kahvesi , 1 kupa yeşil çay
Kalori sepeti sitesine göre bugün yediklerim 1241 kalori , sporla harcadığım ise 355 kalori yani toplamda 886 net kalori görünüyor .Bu kadar az olacağını düşünmezdim , öğlen öğünü yiyemiyorum o yüzden sabah ve akşam arasında 2 ara öğün akşam yemeğinden sonra yine hafif bir ara öğün ekleyeyim diyorum.
İhtiyaç duymuyorsan neden ekliyorsun ki maksat kalori almaksa lahvaltıya peynir koy ceviz koy sen koruma dönemindesin yeterli alman önemli bizim gibi be kadar az o kadar iyi değil. Akşam ara öüünü için süt yogurt tüketebilirsin
Estağfurullah abla:)Eveeet, işte Fatmam da ne güzel demiş.. ama Fatmacığım yoğurdu yemekte yemiş bu kızşimdi akşam yemekte yoğurt yediyse arada da yoğurt mu yese
Amaaanroxen2303 kuzum ya, sen zaten en iyisini bilirsin. Bu arada nasıl gidiyor koruma dönemi?
Kendi sınırın nedir?
En düşük ve en yüksek?? Alarm zillerini ne zaman çalıyorsun? Kendince çok düşük kilo geldiğin oluyor mu mesela?
Estağfurullah abla:)
En son tartılıdım 61.8, 63 benim için üst sınır 60 alt üç kiloluk bir esneme bıraktım kendime. Akşamları meyve ve süt yemek istemiyorum aslinda şeker oranını çok değiştiriyor onun yerine kuru yemiş alsam diyorum onda da ayarım yok bu konuda zayıfım çünkü üç beş badem fındık yiyip bırakmam yani :)
Tek değilsin, elimin ayarı yok bir paket aldıysam o biter. Çok zorlarsam iki gün dayanabilirim :)ah o bademler fındıklar
Tek değilsin, elimin ayarı yok bir paket aldıysam o biter. Çok zorlarsam iki gün dayanabilirim :)
menü harika , 15 ara öğünü işi bozuyor.Şöyle bir sınır koysan kendine ^^ara öğün 100 kaloriyi geçmeyecek^^ yediğin paketin kalorisine baktın mı bilmiyorum ama tam paket 391 kalori, bunun yerine 2 porsiyon bulgur pilavı yiyip 2 öğün dahi doyabilirsin...Günaydın arkadaşlar
dün neler yedim yazayım..
Kahvaltı 07:30
1 haslanmış yumurta,
2 kk peynir
1 dilim tb ekmek
3-4 zeytin
Öğle 12-13 arası 3,5 km yürüyüş
öğlen yemeği 13:30
yayla çorbası
haşlanmış tavuk göğüs
1 elma
15:00 çay yanında 1 paket etiform limonlu( bunu nasıl bırakcam yaaaaa)
Akşam 18:30
1 kase tarhun çorbası
patates yemeği
yoğurtlu köz patlıcan salatası
1 muz hiç olmadı o saatte bir daha olmayacak kararlıyım
Su 2-3 lt,
ah o bademler fındıklar
Tek değilsin, elimin ayarı yok bir paket aldıysam o biter. Çok zorlarsam iki gün dayanabilirim :)
yok abla ben utanmaz olduğum zamanlarda bol tuzlu çift kavrulmuş dahi alabiliyorumKızlar o bademler ve fındıklar çiğ değil mi?
Kavrulmuşa kimse dayanamaz ama çiğ bedem ve fındıkta 10 tane yeter..
menü harika , 15 ara öğünü işi bozuyor.Şöyle bir sınır koysan kendine ^^ara öğün 100 kaloriyi geçmeyecek^^ yediğin paketin kalorisine baktın mı bilmiyorum ama tam paket 391 kalori, bunun yerine 2 porsiyon bulgur pilavı yiyip 2 öğün dahi doyabilirsin...
Kızlar o bademler ve fındıklar çiğ değil mi?
Kavrulmuşa kimse dayanamaz ama çiğ bedem ve fındıkta 10 tane yeter..
inşallah çünkü menülerin çok güzel yürüyüşte yapıyorsun o paketler seni yavaşlatırbu nasıl bir şey bilmiyorum ama o 3 çayını boş içemiyorum. açlıktan falan değil yani. illa bir şey arıyorum çayın yanına.bir ısırık ya bir dilim bisküvi yetse sorun yok. açtığım paket bitecek illa. ama bunu da aşıcam inşallah
inşallah çünkü menülerin çok güzel yürüyüşte yapıyorsun o paketler seni yavaşlatır
Slm kızlar ben yeni diyetimden çok memnunum.
Sabah 10.00 2 yumurta roka dereotu çay 7 zeytin 7 cevizdi sanırım lor
Ara 15.30 yarım bardak kefir çok acıkmıştım
Akşam 19.30
5 ızgara köfte 1 bardak ayran bol salata
Su malesef 2 litre
Spor 10 dk bölgesel 25 dk yürüyüz ve evi temizledim.
Kızlar akşam tam bi sınavdı sofrada taze zeytinyağı köy ekmegi soğan halkası kızarmış patates kahvenin yanında çikolata lokum pişmaniye helvası vardı ama ben 1 lokma bile almadım. Karışıklığa getirip gizlice devam diyete ama su içemedim işte. Yemeği kayınvalidemde yedik köyden su getiriyorlar içemiyorum o suyusu içmeyince de ellerim yüzüm şişiyor yarın benim tartı ne olur bilmiyorum nprmalde bu saatlerde miğdem boş olurdu ama şuan malesef. Buna da şükür diyetimi bozmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?