Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Hımmmm
sabah oldukça etkili yetkin doyurucu kahvaltın,
Akşam da fena değil.

Akşam ara öğünün ne olabilir acaba? Bir kupa sütlü nescafe? + 1 hurma ?
Gece yatmadan önce yoğurt da yağ yakıcı bildiğim kadarıyla.

Benim dünkü menüm:

Öğlen salata + bezelye

Ara: elma

Akşam: Haşlanmış tavuk + 1 büyük bardak ayran + Çocuklardan kalan birazcık pilav (belki bir mini kasedir 4-5 yemek kaşığı)

Not: Bu sabah regli oldum. İnşallah iyi olur. Sabah tartıldım yine 70.3 geldim. Şu 7 beni yedi sinirimi bozuyor.

Eveeet, işte Fatmam da ne güzel demiş.. ama Fatmacığım yoğurdu yemekte yemiş bu kız şimdi akşam yemekte yoğurt yediyse arada da yoğurt mu yese
Amaaan roxen2303 kuzum ya, sen zaten en iyisini bilirsin. Bu arada nasıl gidiyor koruma dönemi?
Kendi sınırın nedir?
En düşük ve en yüksek?? Alarm zillerini ne zaman çalıyorsun? Kendince çok düşük kilo geldiğin oluyor mu mesela?

Estağfurullah abla:)
En son tartılıdım 61.8, 63 benim için üst sınır 60 alt üç kiloluk bir esneme bıraktım kendime. Akşamları meyve ve süt yemek istemiyorum aslinda şeker oranını çok değiştiriyor onun yerine kuru yemiş alsam diyorum onda da ayarım yok bu konuda zayıfım çünkü üç beş badem fındık yiyip bırakmam yani :)

ah o bademler fındıklar

Günaydın arkadaşlar

dün neler yedim yazayım..

Kahvaltı 07:30
1 haslanmış yumurta,
2 kk peynir
1 dilim tb ekmek
3-4 zeytin

Öğle 12-13 arası 3,5 km yürüyüş

öğlen yemeği 13:30
yayla çorbası
haşlanmış tavuk göğüs
1 elma

15:00 çay yanında 1 paket etiform limonlu( bunu nasıl bırakcam yaaaaa)

Akşam 18:30

1 kase tarhun çorbası
patates yemeği
yoğurtlu köz patlıcan salatası

1 muz hiç olmadı o saatte bir daha olmayacak kararlıyım

Su 2-3 lt,

menü harika , 15 ara öğünü işi bozuyor.Şöyle bir sınır koysan kendine ^^ara öğün 100 kaloriyi geçmeyecek^^ yediğin paketin kalorisine baktın mı bilmiyorum ama tam paket 391 kalori, bunun yerine 2 porsiyon bulgur pilavı yiyip 2 öğün dahi doyabilirsin...

bu nasıl bir şey bilmiyorum ama o 3 çayını boş içemiyorum. açlıktan falan değil yani. illa bir şey arıyorum çayın yanına.bir ısırık ya bir dilim bisküvi yetse sorun yok. açtığım paket bitecek illa. ama bunu da aşıcam inşallah

inşallah çünkü menülerin çok güzel yürüyüşte yapıyorsun o paketler seni yavaşlatır

Slm kızlar ben yeni diyetimden çok memnunum.
Sabah 10.00 2 yumurta roka dereotu çay 7 zeytin 7 cevizdi sanırım lor
Ara 15.30 yarım bardak kefir çok acıkmıştım
Akşam 19.30
5 ızgara köfte 1 bardak ayran bol salata
Su malesef 2 litre
Spor 10 dk bölgesel 25 dk yürüyüz ve evi temizledim.
Kızlar akşam tam bi sınavdı sofrada taze zeytinyağı köy ekmegi soğan halkası kızarmış patates kahvenin yanında çikolata lokum pişmaniye helvası vardı ama ben 1 lokma bile almadım. Karışıklığa getirip gizlice devam diyete ama su içemedim işte. Yemeği kayınvalidemde yedik köyden su getiriyorlar içemiyorum o suyu su içmeyince de ellerim yüzüm şişiyor yarın benim tartı ne olur bilmiyorum nprmalde bu saatlerde miğdem boş olurdu ama şuan malesef. Buna da şükür diyetimi bozmadım

Bide kuru yemişler var ya kavrulmuşlar kötü bizim için diyetisyenim çiğ olacak demişti 6 badem 2 ceviz 10 fındık 2 yemek kaşığı kuru üzüm 3 kuru kayısı 3 kuru erik 3 hurma araöğün olarak birini seçebilirsiniz yada yarım tkahvesi fincanı beyaz leblebi

Ya bu kaynanagiller neden hep heryerde bi tuhaflar anlamıyorum. Hadi yabancı kültür değişik aile başka bir ortam da yani eminim sizinkiler fakir fukara çiftçi veya zar zor yetiştiren tipler değildir (sanki) yani diyeceğim ya hu torunların gelinin için alıver iki şişe bim'den Allahın 60 kuruşluk suyunu bulundur evinde...
Çok mu zor sevmek, sevilmek.. saygı göstermek, değer vermek... kendini biraz geri çekip de insanları kendi ortamında rahat bırakmak, habersiz damdan düşme gibi ikide birde gelmeyip efendice davet edilmeyi beklemek..

Anladığım kadarı ile sen zeki kızsın, senin yanında kendi suyunu taşımana da laf ediyorlardır. Yoksa susuz niye kalasın bu devirde ya! Madem evinde su yok bırak da insanlar kendi suyunu içebilsin ona bari karışma...

Neyseee herkes kendi değerini kendisi yaratır.. Allah bizlere sevilen sayılan takdir edilen evlatları tarafından da "Allah razı olsun iyi ki varlar" dedirten ana-baba olmayı nasip etsin. Gerektiğinde evladının yanında olup, tamamen mutlulukla KENDİ hayatını yaşabilen yaşlılar olalım inşallah.

Bu konuda ben de biraz dertliyim, ondan böyle oldu galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…