- 21 Aralık 2013
- 5.029
- 8.687
- 198
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #3.981
tuzda varsa daha ne olsun sen ödemlere gelin bende yatılı kalın demişsinBenim gobek de incemisti. Simdi yine basladi. Aslinda bi sey yedigim de yok.
Bazen ac bile kaliyorum. Ne olduysa o patlamis misir dan sonra oldu. 4 kucuk tencere yeyince vucut sasirdi.
tuzda varsa daha ne olsun sen ödemlere gelin bende yatılı kalın demişsin
Vücutta ödem olup olmadığını kontrol etmek adına yapılan bişey varmış yap bakalım belki ödem değildirTek zaafim o. Neyse ki bitti de rahatladim ama etkileri hala suruyor. 8 hafta agzima surmem. 2018 den once 55 leri gormek istiyorum.
Yatili kalsinlar ama kira vermiyorlar. Bir daha eve sokmam.
Vücutta ödem olup olmadığını kontrol etmek adına yapılan bişey varmış yap bakalım belki ödem değildir
Şöyle ki kolun etli kısmı veya üst bacağa artık nereye istersen bıçağın ters tarafını bastırıp bir saniye bekleyip çektikten sonra geri eski haline dönmüyorsa ödem var demekmiş yoksa baya kilo almışın yani bilemicim
kurt adam diyetinden haberdar mısın dolunay diyeti diye geçiyorOnu biliyorum ben bas parmakla da bastirabiliyorsun. Yarin dolunay var goruccigizzz. Yok kilo almadim alsam hissederdim.
kurt adam diyetinden haberdar mısın dolunay diyeti diye geçiyorzayıflayacağım diiye neleri neleri araştırmışım
61 idim 1 ay olacak tartılmıyorum bu evimde tartı yok annemlerin kaldığı evime gittiğimde tartılırım dedimBak onu duymadim . Dolunaydan sonra daha cabuk gidiyor kilolar. Onu biliyorum sadece .
Kacsin simdi,? Cikolatalarla takildigina gore hedefine ulastin.
61 idim 1 ay olacak tartılmıyorum bu evimde tartı yok annemlerin kaldığı evime gittiğimde tartılırım dedimhedefe ulaştım zayıf geldi aldım 3 kilo
evet kendimize +,- 2 kilo sınırı koymak lazım altına indiğimizde ve ya üstüne çıktığımzda bişeyler yapmamız gerek.. diyette de çikolata yenebilir hem neden olmasın sende yeDemek ki biraktiginda hedefin altina inmek gerekiyor cunku bi iki kilo almak kacinilmaz.
evet kendimize +,- 2 kilo sınırı koymak lazım altına indiğimizde ve ya üstüne çıktığımzda bişeyler yapmamız gerek.. diyette de çikolata yenebilir hem neden olmasın sende ye
hedef 55 diye okuduğumu hatırlıyorum yarıdan fazlası gitmiş..arada olsun zaten patlamış mısırlar hedef kiloya inip hergün yiyip 1 ayda geri almaktansa verirken vücudun bu duruma alışsın vücutta rahat etsin nefsindeZor duruyorum insulin direnci ile bir baslasam verdigim 11 kiloyu geri alinirim. Yok cikolata degil de patlamis misir iyiydi.Bir de bugunlerde kafeini azalttim onun da etkisi var biraz.
hedef 55 diye okuduğumu hatırlıyorum yarıdan fazlası gitmiş..arada olsun zaten patlamış mısırlar hedef kiloya inip hergün yiyip 1 ayda geri almaktansa verirken vücudun bu duruma alışsın vücutta rahat etsin nefsinde
boy 165 e yakın diye düşünüyorumStandard hedef herkesin 55 sankiama ben 53 e inicem yapabilirsem cunku biliyorsun 2 kilo otomatikman aliniyor.
boy 165 e yakın diye düşünüyorum
173 benimEvet senin.
Roxennnn canımmm bize de nasip olsun.61 idim 1 ay olacak tartılmıyorum bu evimde tartı yok annemlerin kaldığı evime gittiğimde tartılırım dedimhedefe ulaştım zayıf geldi aldım 3 kilo
Roxennnn canımmm bize de nasip olsun.
yok verecek kilom yok kiKatiliyor musun yarin bizim yarismaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?