Sil Baştan Başlamak İsteyenler

6_8 kilo ben bir 5 kilo versem yapıştıracam çocuğu kızıma kardeş benim kilo vermeme bağlı sanıyorum üniversiteye falan başlar ben kilo verene kadar zaten benimde menopoz yaşım gelir
Ay bende ayni dertten muzdarip bi versem kiloyu bende istiyorum bebek senin yine 5 kilo hedef benim en az 15 :)

Gelin benim yarismaya. Yarin basliyor. Menu paylasimi zorunlu degil. Biraz degisiklik olur hem orda hem burada. Yalniz, tarti resmi zorunlu.

Imza : 75.3 den 64 e inen biri
Harika olur ben zaten sonuncu olurum diğer arkadaşlara motive olur!
Bende 85 ten 68 i görmüştüm tekrar kilo aldım bu kez vermek okadar kolay olmadı tabi spor ve sağlıklı beslenmyle verdim ben foto yukleyemiyorum boyut falan diyor bazen de yüklüyor tam anlayamadım bu işi tabletle deneyeyim yukleyebildigime emin olayım öyle yarın katilirim olur mu

Sonuncu diye bir sey yok bizde ama Karatay i 3-5 uygularsan kilo verememek gibi bir sey de yok. Bunu aklindan cikart oncelikle. Yalniz spor iyi de , baslangicta sarsabilir seni.

Bir arkadas hizli resimden yukluyordu.

Sonuncu diye bir sey yok bizde ama Karatay i 3-5 uygularsan kilo verememek gibi bir sey de yok. Bunu aklindan cikart oncelikle. Yalniz spor iyi de , baslangicta sarsabilir seni.

Bir arkadas hizli resimden yukluyordu.
Zumba ve yürüyüş yaparak zayiflamistim 50 dk zumba yapıyordum şimdi ancak 30 dk yapıyorum ama en güzeli yürüyüş cikamadigim zamanda zumba leslie falan evde en iyi yapılacak şey Karatay kabataslak biliyorum bugün ayrıntılı bakarım

Spor ancak 3-5 kilon varsa iyi bence. Oteki turlu vucudu yoruyor. Daha cok yemek istiyorsun. Sonra dengeleyemiyorsun.

Harfi harfine uymuyorum ben ama az cok gidiyor. Bu hafta menunu yazarsan orada bakarim.

Spor ancak 3-5 kilon varsa iyi bence. Oteki turlu vucudu yoruyor. Daha cok yemek istiyorsun. Sonra dengeleyemiyorsun.

Harfi harfine uymuyorum ben ama az cok gidiyor. Bu hafta menunu yazarsan orada bakarim.
Olur burda paylaşıyorum zaten ordada yazarım kilon çok güzel darısı bana olsun

iyi akşamlar menümü yazayım

sabah
2 dl ekmek
1 dl peynir
2 yumurta ile omlet
1 salatalık
1 kırmızı biber
çay

ara
1 sade kahve
1 parça çikolata

öğle
1 kase yoğurt
1 dl ekmek

akşam
1 tabak patlıcan yemeği ( 1 küçük patates var içinde )
boldan da bol salata

su : 2 litre şimdilik - 3 olur

spor : focus t 25 programı devam 3.hafta ve jillian level 1 3. gün

gün bitmeden bir kahve daha içerim başkada bir şey yemem diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…