- 14 Nisan 2017
- 275
- 196
- 53
- 33
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #3.961
6_8 kiloben bir 5 kilo versem yapıştıracam çocuğu kızıma kardeş benim kilo vermeme bağlı sanıyorum üniversiteye falan başlar ben kilo verene kadar zaten benimde menopoz yaşım gelir
Harika olur ben zaten sonuncu olurum diğer arkadaşlara motive olur!Gelin benim yarismaya. Yarin basliyor. Menu paylasimi zorunlu degil. Biraz degisiklik olur hem orda hem burada. Yalniz, tarti resmi zorunlu.
Imza : 75.3 den 64 e inen biri
Ya en az beş kilo birde yetmisi bir kirsam 1 2 kilo da öyle gider diye düşünüyorum sonrası hamilelik nasip olursa yine diyetle devam ederimAy bende ayni dertten muzdarip bi versem kiloyu bende istiyorum bebek senin yine 5 kilo hedef benim en az 15 :)
Bence sen çoktan uçtunAhahhh biz biraz kaplumbağa hızındayız.. benzinliğe çekip gazı doldurmak ve ateşlenip uçmak gerek
Dediğin çok doğru SABIR ve istikrar!
Insallah en kisa zamanda gonlunce olsun hersey :)Ya en az beş kilo birde yetmisi bir kirsam 1 2 kilo da öyle gider diye düşünüyorum sonrası hamilelik nasip olursa yine diyetle devam ederim
Harika olur ben zaten sonuncu olurum diğer arkadaşlara motive olur!
Bende 85 ten 68 i görmüştüm tekrar kilo aldım bu kez vermek okadar kolay olmadı tabi spor ve sağlıklı beslenmyle verdim ben foto yukleyemiyorum boyut falan diyor bazen de yüklüyor tam anlayamadım bu işi tabletle deneyeyim yukleyebildigime emin olayım öyle yarın katilirim olur mu
Ahahhh biz biraz kaplumbağa hızındayız.. benzinliğe çekip gazı doldurmak ve ateşlenip uçmak gerek
Dediğin çok doğru SABIR ve istikrar!
Zumba ve yürüyüş yaparak zayiflamistim 50 dk zumba yapıyordum şimdi ancak 30 dk yapıyorum ama en güzeli yürüyüş cikamadigim zamanda zumba leslie falan evde en iyi yapılacak şey Karatay kabataslak biliyorum bugün ayrıntılı bakarımSonuncu diye bir sey yok bizde ama Karatay i 3-5 uygularsan kilo verememek gibi bir sey de yok. Bunu aklindan cikart oncelikle. Yalniz spor iyi de , baslangicta sarsabilir seni.
Bir arkadas hizli resimden yukluyordu.
Amin canım seninde kiloları verir bebis sahibi olursun inşallahInsallah en kisa zamanda gonlunce olsun hersey :)
Zumba ve yürüyüş yaparak zayiflamistim 50 dk zumba yapıyordum şimdi ancak 30 dk yapıyorum ama en güzeli yürüyüş cikamadigim zamanda zumba leslie falan evde en iyi yapılacak şey Karatay kabataslak biliyorum bugün ayrıntılı bakarım
Olur burda paylaşıyorum zaten ordada yazarım kilon çok güzel darısı bana olsunSpor ancak 3-5 kilon varsa iyi bence. Oteki turlu vucudu yoruyor. Daha cok yemek istiyorsun. Sonra dengeleyemiyorsun.
Harfi harfine uymuyorum ben ama az cok gidiyor. Bu hafta menunu yazarsan orada bakarim.
Olur burda paylaşıyorum zaten ordada yazarım kilon çok güzel darısı bana olsun
Tamam yarın başlıyorum ozaman bak bugün cuma belki de bir hayır var bu işte sende benim dönüm noktam olacaksın belkiBir hafta menunu yaz. Dediklerime uy. 8 haftada en az 5 kilo verirsin.
olmaz mıKizroxen2303 feci odem var ben de gitmiyor. Kac gundur yapisti kaldi. Onerin var mi?
olmaz mı
dukan bira diye geçiyor , maden suyu -yarım limon suyu - 2 bardak yeşil çay .. bununla birlikte bol su gün içinde bende oldukça etkili oldu
onu da yaptım bir zamanlar yine limon vardı içinde göbek bölgem 1 haftada 3 cm incelmiştiYesil cayim yok ya . Usenmezsem simdi gidip alirim.Maden suyu ile ayran iciyorum ben daha cok su topluyor sanki.
onu da yaptım bir zamanlar yine limon vardı içinde göbek bölgem 1 haftada 3 cm incelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?