• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Hiç doymam sanan ben,
Yarım ekmekten tost yiyen ben
1 Tam simiti yiyip doymayan ben
Doyduğum halde iki dilim ekmeği yağlı ballı yağlı reçelli yiyen ben

Bu sabah:
Bol maydanoz + dereotu + biraz bol sayılacak peynir (çok da değil) + 10 siyah zeytin + YARIM CEVİZ (tam bile değil)
ve kızımın tost ekmeğinden yumuşak olsun diye kestiğim kenarlar ile TAŞ gibi doydum Elhamdülillah!

Sabah 0,5 L. su içtim.

Bence seninde direnç kiloların bunlar, kırmak için nasıl bir çaban olacak :)
Boş gözlerle bakıyorum mesajına :işsiz:
Bu aralıkta uzun süre kaldım hatta kilo almadan önceki dönemlerde de yıllarca kaldım bu kiloyu normal sayıyor sanırım birde ciddi bir demir eksikliği kansızlık problemim var tahlilleri yaptırmakla işe başlasam iyi olacak insülin direncimde olabilir mi diyorum annem 15 yıldır insülin kullanıyor teyzeler dayım kuzenler benimde hamileliğin ilk aylarında yükseliyordu bu işi de halletsem iyi olacak

goldenheart goldenheart kendini anlatıșını sevsinler :) sonuç güzel eksidesin ama geçen hafta sonundan bana ekstra bir - 300 gram borcun var haberin olsun :KK76:

Canımm sayende eksiye düşmeler bana eziyet değil zevk veriyor.. yemediğim şeylerde aklım kalmıyor.
Sana borcumu ödeyeceğim hem de seve seve, sönmeye yüz tutmuş bir ateşi yaktığın için çok teşekkürler kadim dostum.

Boş gözlerle bakıyorum mesajına :işsiz:
Bu aralıkta uzun süre kaldım hatta kilo almadan önceki dönemlerde de yıllarca kaldım bu kiloyu normal sayıyor sanırım birde ciddi bir demir eksikliği kansızlık problemim var tahlilleri yaptırmakla işe başlasam iyi olacak insülin direncimde olabilir mi diyorum annem 15 yıldır insülin kullanıyor teyzeler dayım kuzenler benimde hamileliğin ilk aylarında yükseliyordu bu işi de halletsem iyi olacak
Boş değil gayet cevapla gelmişsin tabi ki öncelikle tahlilleri yaptırmalısın bizim amacımız sağlıklı ve fit olmak eksikleri yerine takviye ettikten sonra veririz gider kiloları, bu kiloda uzun zaman geçirmen vücudun alışık olduğu bir şey daha fazla çabayla gidecektir canını sıkma moralin hızlı düşüyor artı çıktığında demek ki aynı hız eksi çıktığında da olacak seni tutana aşk olsun ondan sonra :)

Canımm sayende eksiye düşmeler bana eziyet değil zevk veriyor.. yemediğim şeylerde aklım kalmıyor.
Sana borcumu ödeyeceğim hem de seve seve, sönmeye yüz tutmuş bir ateşi yaktığın için çok teşekkürler kadim dostum.
Sen böyle şeyler söylediğinde kendimi çok iyi hissediyorum :) iki güne 200 er gram desek işte sana 68 kapısı :KK49:

Boş değil gayet cevapla gelmişsin tabi ki öncelikle tahlilleri yaptırmalısın bizim amacımız sağlıklı ve fit olmak eksikleri yerine takviye ettikten sonra veririz gider kiloları, bu kiloda uzun zaman geçirmen vücudun alışık olduğu bir şey daha fazla çabayla gidecektir canını sıkma moralin hızlı düşüyor artı çıktığında demek ki aynı hız eksi çıktığında da olacak seni tutana aşk olsun ondan sonra :)
Aynen öyle çabuk modum düşüyor verince cosuyorum sürekli aynalara bakıyorum hafta içi bu işi halledrim inşallah

Öyleyse seninde vücuduna boynunla bağlanmış üzerinde bazı duyu organları ve içinde yaşamsal organ bulunan kısmına gelsin :halay:
Bunu da günün en kötüsü olarak buraya bırakayım :KK49:
Goruyorum cok ugrasiyorsunuz, gazi da sen veriyorsun cogunlukla. Korumaya gectin tabi rahatsin. :halay:

Birakmayin arkadaslar, 300-500 gram aldiniz diye moralinizi bozmayin. Kilo vermenin ozu sabirli olmaktan geciyor.

Goruyorum cok ugrasiyorsunuz, gazi da sen veriyorsun cogunlukla. Korumaya gectin tabi rahatsin. :halay:

Birakmayin arkadaslar, 300-500 gram aldiniz diye moralinizi bozmayin. Kilo vermenin ozu sabirli olmaktan geciyor.
Tabi daha rahatım yardımım oluyor az biraz benide burda olmak motive ediyor spor günlüğüme:KK49:
Senin hem bdv hem diyet günlüklerinde görüyorum burayada gelirsin :KK49:

Tabi daha rahatım yardımım oluyor az biraz benide burda olmak motive ediyor spor günlüğüme:KK49:
Senin hem bdv hem diyet günlüklerinde görüyorum burayada gelirsin :KK49:

Ver gazi yilbasi gelmeden 6- 8 kilo versinler. Sizde bana gelin dermisim.:KK53: Biliyorsun kilo isleri sabir istiyor. Sporla destekleyince daha da iyi. :KK19:

Akşama misafir gelecek yemek yapılacak dip bucak temizlik banyo parka gidilecek ben hâlâ elimde kahve bir elimde kumanda gözüm kitabimda:kahve: eşim bugünlerde geceleri gidiyor işe okumak ürkütüyor gün içinde nedendir işim hiç bitmiyor

Ver gazi yilbasi gelmeden 6- 8 kilo versinler. Sizde bana gelin dermisim.:KK53: Biliyorsun kilo isleri sabir istiyor. Sporla destekleyince daha da iyi. :KK19:
6_8 kilo :KK57: ben bir 5 kilo versem yapıştıracam çocuğu kızıma kardeş benim kilo vermeme bağlı :KK48: sanıyorum üniversiteye falan başlar ben kilo verene kadar zaten benimde menopoz yaşım gelir :KK70:

Fatas Fatas canım seni de ekliiim mi?
Görüyorsun biz üçlü kalakaldık kendi halimize @fatma7454 ve M Melek1450 ..
İnşallah düzenli bildirimde bulunursun. 77 de kötü bir kilo değil tam ortalarda, ama ortalarda olan bizim gibi kilolarda olanlar biraz daha zor veriyor sanki.
Fatas Fatas canım seni de ekliiim mi?
Görüyorsun biz üçlü kalakaldık kendi halimize @fatma7454 ve M Melek1450 ..
İnşallah düzenli bildirimde bulunursun. 77 de kötü bir kilo değil tam ortalarda, ama ortalarda olan bizim gibi kilolarda olanlar biraz daha zor veriyor sanki.
Ekle canim ekle bulunurum tabi sanitim oyle bide bende pcos oldugundan zaten kilo vermem dahada zorlasiyormus bu hafta daha iyi asilicam insallah

6_8 kilo :KK57: ben bir 5 kilo versem yapıştıracam çocuğu kızıma kardeş benim kilo vermeme bağlı :KK48: sanıyorum üniversiteye falan başlar ben kilo verene kadar zaten benimde menopoz yaşım gelir :KK70:

Gelin benim yarismaya. Yarin basliyor. Menu paylasimi zorunlu degil. Biraz degisiklik olur hem orda hem burada. Yalniz, tarti resmi zorunlu.

Imza : 75.3 den 64 e inen biri

Ahahhh biz biraz kaplumbağa hızındayız.. benzinliğe çekip gazı doldurmak ve ateşlenip uçmak gerek :KK70:
Dediğin çok doğru SABIR ve istikrar!

Back