- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
- #4.001
Aklin yolu canım katilirim. Tlfdan yazmak güç. Tabii katilirim bak bizi 8 kg zayiflatican ona göreKatiliyor musun yarin bizim yarismaya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklin yolu canım katilirim. Tlfdan yazmak güç. Tabii katilirim bak bizi 8 kg zayiflatican ona göreKatiliyor musun yarin bizim yarismaya.
tabi ki sen galip geleceksinAra 16.30 da 1 armut ve 1 dilim tost ekmeğine iki dilimcik şeffaf incelikte aç-bitir.
Akşam 19.00 kalan lahanadan yaptığım kıymalı salçalı misss kapuska..
Şimdi yeşil çay ve kahve ve suuuu kardeşimle buluştuk onlar yemek yiycek "Türk'ün ateşle imtihanı" başlıyooor..
Tabii ki BEN GALİP GELECEĞİM
yok verecek kilom yok ki
yok verecek kilom yok ki
Aklin yolu canım katilirim. Tlfdan yazmak güç. Tabii katilirim bak bizi 8 kg zayiflatican ona göre
gelir sohbete katılırımSen koseden takil bize.
Karatay da ekmek de yok, meyve de yok yalniz. Hazir misin bunlari birakmaya.
Ayyy bilemedim. Denerim tabii...
hoşgeldin :) yapılacak şey belli sağlıklı beslenme ve hareket ... öncelikle bugün yediklerini ve yaptıysan sporu yazmakla başlayabilirsin :)Geldim
BAK CANIMMM SANA SÖZ VERİYORUMCevapları kendin vermişsin zaten abla 69,9 görsek bu kadar üzülmem ama kiloyu yeni vermişiz oturmadan giden eksiler abartınca böyle oluyor malesef aslında sende biliyosun bunu neden tekrar tecrübe ettin
Kesinlikle olmamalı sende haklısın arada ipin ucunu kaçırmak istiyoruz ama bi 5 kilo verelim ondan sonra artı bir gelsin sorun değil bir kilo verip artı bir gelince olmuyor işte, aflık bir şey yok ortada ablacım sen sözünü verdin bende burdayım devam edeceğiz işte şimdi birden yediklerini azaltma dengeli beslenmeye devam