• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Ara 16.30 da 1 armut ve 1 dilim tost ekmeğine iki dilimcik şeffaf incelikte aç-bitir.

Akşam 19.00 kalan lahanadan yaptığım kıymalı salçalı misss kapuska..

Şimdi yeşil çay ve kahve ve suuuu kardeşimle buluştuk onlar yemek yiycek "Türk'ün ateşle imtihanı" başlıyooor..
Tabii ki BEN GALİP GELECEĞİM
tabi ki sen galip geleceksin:KK53:

Geldiiiiim.
Çok şükür.
Nasılsınız kızlar?

Sabah 500 ml. su
İki mor erik bir ceviz 8.00

11.30
Bir dilim kızarmış ekmek peynir zeytin kırmızı kapya biber iki tatlı kş. bal (kızarmış ekmekle)

2 lt su

18.30
5 köfte salata ekmeksiz ezme köz soğan.

Şimdi yeşil çay.

roxen2303 roxen2303
söylesene diyorsun,
söylemek zor küçüğüm..
gözlerine bakıpta sana yalan diyemem..
:KK12: :KK61: :KK22:

6 Kasım Pazartesi.jpg

Tamam tamammmm artık cumartesiymiş yok pazarmış şuymuşş buymuşş yoook!
Yok anam yok..
Güvendim 69 çıkacağıma.. çıkamadım. Üstelik tek bir gün bol kaçamak yaptım pazar günü ne kadar salıma dönsem de suretimi bozmuşum maalesef.. :mad:
Hatamı anladım tüm verilecek cezalara razıyım.

Çekmeye razıyım kaprislerini
İstersen zincire vur ellerimi
.... roxen2303 roxen2303

Sabah tek yumurtadan çok bol maydanozlu ve bol peynirli omlet 10 zeytin.

Öğlen salata biraz kavurma et

Akşam lahanadan yaptığım kapuska..

ahh ah o lahanayı haftasonu yeseydim şimdi 68 kiloydum.

Cevapları kendin vermişsin zaten abla 69,9 görsek bu kadar üzülmem ama kiloyu yeni vermişiz oturmadan giden eksiler abartınca böyle oluyor malesef aslında sende biliyosun bunu neden tekrar tecrübe ettin :(

Cevapları kendin vermişsin zaten abla 69,9 görsek bu kadar üzülmem ama kiloyu yeni vermişiz oturmadan giden eksiler abartınca böyle oluyor malesef aslında sende biliyosun bunu neden tekrar tecrübe ettin :KK43:
BAK CANIMMM SANA SÖZ VERİYORUM
BURAYA YAZIYORUM
Bir daha bunu asla tecrübe etmeyeceğim. Beni affet! Senin bana verdiğin bu motivasyon olmasaydı ben bilmiyorum ne yapardım? Bu 70'i de suni bir kilo olarak görmeni isterim. Yarın 69 olurum ama tabii ki artık 7'ler hiç ama hiç olmamalı benim dünyamda.

Kesinlikle olmamalı sende haklısın arada ipin ucunu kaçırmak istiyoruz ama bi 5 kilo verelim ondan sonra artı bir gelsin sorun değil bir kilo verip artı bir gelince olmuyor işte, aflık bir şey yok ortada ablacım sen sözünü verdin bende burdayım devam edeceğiz işte şimdi birden yediklerini azaltma dengeli beslenmeye devam

Kesinlikle olmamalı sende haklısın arada ipin ucunu kaçırmak istiyoruz ama bi 5 kilo verelim ondan sonra artı bir gelsin sorun değil bir kilo verip artı bir gelince olmuyor işte, aflık bir şey yok ortada ablacım sen sözünü verdin bende burdayım devam edeceğiz işte şimdi birden yediklerini azaltma dengeli beslenmeye devam
:dua::KK36:

Back