- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #3.481
Slm kızlar naber benim de eylül berbattı. Resmen 2 kilo aldım. Ama sabah tartıldım. 67 gördüm ve ya Allah dedim düzene sokmazsam durumumu kendimi kulaklarımdan duvara çivileyeceğim
Hadi hayırlısı canım ya öyle haftada 1 kilo falan değil benim hedefim en fazla 500 olsa yine yetecek bana. AyyyHep aynı durumdayız.
Ekim ayında bir atak yapmamız lazım.
Ekim-Kasım-Aralık bizim olursa durum değişir, yeni yıla güzel gireriz.
Doğru diyon kız benim ki hep geri gitti eylülde dank etti kafama elimde su şişesiyle geziyorum alışverişe çıktım. Deterjanı bi marketten ekmegi başka marketten aldım maksat yürümek olsunhedeflerimizi büyük tutalım
bir ileri iki geri gidiyoruzzz
şimdiye s bedene indiydik ayooolllllllllllll
Hadi hayırlısı canım ya öyle haftada 1 kilo falan değil benim hedefim en fazla 500 olsa yine yetecek bana. Ayyygoldenheart tekrar kilo almak istemiyorum ya
hadi bakalım silkelenin çabukkk
hedeflerimizi büyük tutalım
bir ileri iki geri gidiyoruzzz
şimdiye s bedene indiydik ayooolllllllllllll
Doğru diyon kız benim ki hep geri gitti eylülde dank etti kafama elimde su şişesiyle geziyorum alışverişe çıktım. Deterjanı bi marketten ekmegi başka marketten aldım maksat yürümek olsun
körler keller birbirini ağırlarrr
az verdim diyoruzz olsunn olsuunnn
ollmaazzzzzzzzzzzzzzzz
neden az verdin yedinnnn yedinnnnnn.
bnede dahil olmak üzereee kendimize gelelim yaş ilerliyor metabolizma yavaşlıyorrr kardeşlerim canlarım
kraliçem sende ben gibisin seni geçen yıllardanda tanıyorum 68 kiloydun bi ara
bende bu sefer azimle başladım sende başla ve ve bu son olsun
Bu ay sonu hedefim 65 olmak sonraki ay 63 sonraki ay da 61 olursa çok güzel olur. Yeni yıla 60 kiloyla girsem kalan 5 kiloyu da yaza kadar veririm hayırlısı ile. Öyle hafta da 1 kilo diye yola çıkınca bunalıma giriyorum kızlar ben. Bu cuma 66.5 olursam yeter bana
Aynen canım valla moralim bozuluyor veremeyince bazen o kadar kötü oluyorum ki amaaaan salla gştsin ye diyorum ama yok sonra daha kötü olur deyip vaz geçiyorum hedefim küçük küçük olsun ama sonuca ulaşayım istiyorumTamam Fatmacığım,
Tabii ki doğru söze ne denir ki?
Acaba ilk sayfaya hedefleri de koysak ne dersiniz kızlarkrizantem3 M Melek1450
Benim de hedefim
27 Ekimde 67 kilo
30 Kasımda 64 kilo
29 Aralıkta da 61 kilo
Selam Derya.. daha önce kilolu muydun? Hep 55 idin de güncel mi kilo aldın? Sen yaz.. takılmak istersen bize biz buradayız.. elimizden geldiğince destek oluruz.Merhaba. Ben de aranıza katılabilir miyim? Geçen sene yazın 55 kilo iken aşırı abur cubur ekmek ve çikolata yiyerek 70 kiloya kadar çıktım. Eşimle bahse girdik yeniden 55 kiloya düşeceğim. O hiç güvenmiyor ve inanmıyor tekrar 55 olabileceğime.psikolojik desteğe ihtiyacım var burada birbirimize destek olarak kilo verebileceğimizi düşündüm.
Ben her sene yaz mevsiminde 55 kilo olurdum kış mevsiminde ise 63.ama bu yıl yaşın da etkisi ile sanırım yaza girerken kilo veremedim üstüne aldım. Yaşım 36 bu arada ve 2 çocuk annesiyim.Selam Derya.. daha önce kilolu muydun? Hep 55 idin de güncel mi kilo aldın? Sen yaz.. takılmak istersen bize biz buradayız.. elimizden geldiğince destek oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?