• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

İyi akşamlar menumu vereyim biraz düzensiz suda pek icemedim saymadım gerçi de

Kahvaltı
2 dilim kepekli arası yağsız tost kızartma yaparken birazda patates asirmis olabilirim

Yarım şeftali

Öğlen 13.30
10 tane lahana sarma 2 kaşık yoğurt

3 kare bitter
Küçük tabak karpuz 17 falandır galiba

18 de 1 bardak ayran 6 7 fındık
Melekcim bende sarmadan bahsedecektim ama nehir dikkatini çekmiş zaten sende farkındasın 6 sarma 1 öğün yerine geçiyor. Ama akşam dengelemişsin. Özellikle ayran olması çok iyi ben akşam tüketilen süt ürünlerinin kilo vermede yardımcı olduğuna inanıyorum.

Menüm
Sabah 10.00- 1 bardak kefir 5 hurma
Öğle13.00 - 1 dilim ekmek roka domates 1 dilim peynir 1 tatlı kaşığı salça ve çay
Ara16.00- bitki çayı 2 bisküvi (benim küçük zorla tıktı ağzıma yemeyince ağladı yemek zorunda kaldım.)
Akşam18.00- 3 tane çiğköfte marul 1 bardak ayran
Ara bitki çayı
Su 2.5 lt
Spor 45dk eliptik bisiklet
Çiğ köfte olmayaydı iyiydi ama malesef zayıf yönlerimden biri çiğ köfte diğeri de haşlanmış mısır:kızgın::kızgın:

Menüm
Öğle13.00 - 1 dilim ekmek roka domates 1 dilim peynir 1 tatlı kaşığı salça ve çay
Ara16.00- bitki çayı 2 bisküvi (benim küçük zorla tıktı ağzıma yemeyince ağladı yemek zorunda kaldım.)
Ara bitki çayı
Su 2.5 lt
Çiğ köfte olmayaydı iyiydi ama malesef zayıf yönlerimden biri çiğ köfte diğeri de haşlanmış mısır:kızgın::kızgın:
Çiğ köfte 3 ad. yemişsin canım üzülme gayet güzel bence menün afiyet olsun :))

Selam kızlar haftasonu ve okullar açılacak ondan dolayı yoğunsunuz sanırım ben dunu güzel geçirdim sabah tambugday tost öğlen etli patlıcan akşam hafif kuruyemiş ayran vs bol su çay 3 saat de AVM'de dolaştım günü kapattım kacamaksiz :KK73:
Yarin malum tartı günü bugünde biraz spor yapmaya çalışacağım menüde börek ve taze fasulye var

Menüm
Ara bitki çayı
Su 2.5 lt
Fatma ben baya az buldum menunu çiğ köfte çok az zaten ara öğün olarak bile yenebilir sporun on numara

Ayyy çok yoğunum kızlar 2 gündür okul hazırlıkları misafir ev işleri başımı kaşıyacak vakit yok yahu. Diyet iyi gidiyor tek kaçamak 1 kase sütlaç onu da temizlikle yakmışımdır herhalde.

Yarın atrtı günü bugün hafif geçsin yarında hafif çıksın tartı sonuçları inşallah

Kusura bakma canim yeni firsat bulup yazabiliyorum. Unutmam canim adin mih gibi kazilmis beynime :KK76:.kan değerim 9 a düşmüş. Detaylar belki bu yüzden gelmiyordur :oops:
Geçmişe sünger çekmene sevindim. Bizim en güzel yanımız tekrar tekrar mücadeleye girişebilmemiz. Kendimizi birakmayisimiz vazgeçmeyişimiz. Kiz buyudu 4 yaşa 2 buçuk ay kaldi :)
Ben de kizi yarin subyan okuluna baslatiyorum. Umarim sever orayi. Bende rahatca ders calisirim. Evde hep beraberiz ve gercekten beynim yoruldu. Amin Allah hepsine sağlik sihhat versin :KK36:
Çok teşekkur ederim canim:KK60: güzel hayallerim için iş sahibi olmam lazim seneye mayista sinavi deneyecegim bakalim.
:KK37: çok sevindim memnuniyetlee listeye ekleyeceğim :KK33:
Merhaba sbedencim iyiyim canim cok sükür sagolasin beni unutmamana sevindim:KK200: hikayeyi bosver canim unut gitsin klasik zayiflama hikayesi iste gecmise sünger cektim ben sıfırdan basladım tekrardan.
Sen nasilsin canim kizin büyümüstür.
Benim oglan bu sene krese basliycak kizimda teoga girecek. zaman nede cabuk geciyor rabbim saglik sihhat versin hersey duzelir.
Seninde canini sıkan ne ise tez vakitte hersey yoluna girer musmutlu olursun insallah canim benim:KK19:
Bu arada gruba tekrardan benide kaydedersen sevinirim. Dort koldan verelim su kilolari artik hayatimizda kilo sorunu olmasin insallah.
Sende kabul edersen 3 grupta olucam :deli: birde kendi gunlugum 4 En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

"Sende kabul edersen 3 grupta olucam :deli: birde kendi gunlugum 4 En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK"

NEHIR34 NEHIR34 ve kızlar ne olacak ki? ben çok çok sağolsun sbeden sbeden i de çok pozitif bir arkadaş olarak görüyorum. iyi niyetli biri olduğunu düşünüyorum. emek, çaba.. hırsımız kilolarımızla. Benim günlük çok ıssız sesiz kalınca Muttapa7555 Muttapa7555 ile motivasyonumuz azalmasın diye haftalık kilo verme yarışmasına katıldık, biribirimizle tanıştık ne güzel işte..
İnsan dürüst olduktan sonra, bir de ötelemeyip vakit ayırdıktan sonra her gruba özgürce yazabilir.
Belki çok yakın hissedip bir tarafı tercih edersin zamanla belli olur o da, içinden gelen sese kulak ver :)
Yeter ki dürüst olalım, yazamiycaksak foto atamiycak bildirim yapamayacaksak insanları bekletmenin anlamı yok.
Teşekkür ederim :KK36:
Eskiden daha civil civil, mutlu ve aktiftim. Kotu zamanima denk geldin.
Umarim hep beraber daha mutlu olur ve mutlulugumuzu paylasiriz

Bugunku menum

Kahvalti 9.30
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
5 ad zeytin
Domates salatalik
1 dilim ekmek
2 fincan cay

Ara 11.30
3 ad. Murdum erigi
Tarcinli beyaz cay

Ogle 13.30
2 kepce corba
5 ad kofte

Ara 16.00
15 ad. Cekirdekli kuru uzum
Az sutle turk kahvesi

Aksam 17.30
Ton balikli salata
5 ad. parmak galeta

Ara 20.00
Beyaz cay

Su ...2 litre
Spor... 3 mil leslie

bence gayet dengeli ve iyi bir menü. tebrikler canım.

Teşekkür ederim :KK36:
Eskiden daha civil civil, mutlu ve aktiftim. Kotu zamanima denk geldin.
Umarim hep beraber daha mutlu olur ve mutlulugumuzu paylasiriz

İnşallah sbeden sbeden ciğim tekrar güzelleşiriz iyileşiriz beraberce.
Sen de canını sıkma hiç, o çabuk alınan kilolar bir çırpıda veriliyor inan ki!
Suyu ve hareketi artırman yeterli :KK66:

Haydi bakalımmmm biraz daaaa çıstak çıstak.. biraz daha azalmamızı gram gram verdiğimiz kutsal kilolarımızı kutlayalım..
18 Eylül 2017.jpg

Cuma 70.9
Pazartesi 70.7
-200 gram hihh hihhh :KK70:

Back