Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Hoşbulduk Fatma ya bilmiyorum alışmak zor olacak sanki özellikle kızım için karışık duygular kilo desen bir yıldır vahlaniyorum üstüne kilo bile aldım

Bu dikkat ederek vermiş halim

Gerisini siz hesabedin..

Dün eşimle çıktık yürüdük, yürüdüğüm için en son 7'de yemek yediğim halde bişi yemedim gece, soda içtim sadece.
Gece limon pul biber yoğurt yaptım.

Yoğurt kürü 1. gün.
Spor 45 dakika tempolu yürüyüş.

Ayyy 2 günde boşmuş bana ya pazartesi 65.5 di.
Eki Görüntüle 2044243

Fatmam
Sen en son kaç kiloya düşmüştün?
Sen şu an sabitliyor gibisin, 64-65-66
Hatırla, 72-73-74 idin..

Ben de teselli bulayı, ben de 73-74 idim,
Çabalarım 70-71 oldu ancak..
Ne zaman ki 66-67-68 arasınd agelir de 68 de alarm zilleri çalarım o zaman başardım sayacağım

Aynen canım 64 ve 66 arasında gidip geliyorum daha fazla çabalamam gerek şu akşam yemekleri mahvediyor beni eşimden dolayı geç yiyoruz. Akşamları kef.r hurmayla kapatmayı deniycem yemek yerine geç de olsa hafif olur en azından. Bu akşam arkadaşlara yemeğe davetliyiz yarın akşam ilk gün olsun bide bu yolu deneyeceğim. Menü paylaşimi da yapsam iyi olacak

Olur Canım.
Birlikten kuvvet doğar.
Biz aynı zamanda Muttapa7555 ile "haftalık kilo verme yarışması" grubundayız, yarışmak yazışmak da çok motive ediyor.

Kızlar arada - fark oldukça tartı fotosu atabiliriz. ne zarar gelicek ki foto paylaşsak..
Ana günlerimiz 2 gün olsun, pazartesi ve cuma. Her iki gün de foto ekleyerek gidelim.
Çok inanıyorum vereceğiz birer birer Allahın izniyle.
İtirazı olan?
Tamam o zaman kabul edilmiştir

Muttapa7555
krizantem3
M Melek1450
NEHIR34

Olur Canım.
Birlikten kuvvet doğar.
Biz aynı zamanda Muttapa7555 ile "haftalık kilo verme yarışması" grubundayız, yarışmak yazışmak da çok motive ediyor.
Tesekkurler canim :))
Evet sbeden in grubuna daha once bende katilmistim 76 dan 68 e kadar dusmustum hatta ama daha sonra tasindim il degistirdim derken stresten tekrar aldim kilolari. Yarismak tabiki daha motive ediyo.
Bende sen cevap yazmayinca baska bi gruba girdim ama burayada yazarim birlikte motive olur fazla kilolarimizdan kurtuluruz insallah :)

Kızlar ben baya konsantre oldum.
Adımlarımı dikkatli atıyorum.
Akşamları yemiyorum. Bunun sonucunu alacağıma inanıyorum.

Aksam 7 den sonra yememek cok onemli.
Aksamlari kacirinca butun gun cop oluyo.
Gunu guzel gecirince yastigada basini koydugunda huzurla uykuya daliyoruz tabii mide gurultusundan uyuyabilirsek:))

NEHIR34 kendini sürecini anlatır mısın biraz.. yaş, boy, şu an ki kilon?

Surecim uzun canim al ver lerle dolu ((
Ama artik butun engellere gogus germeye hazirim.
3 sene once oglum 1 yasindayken en tavan kilomu 92 i gorunce arayis icine girdim ve 1 senede 68 leri gordum. Toplamda 24 kilo gitti ama dedigim gibi tasindiktan sonra bocaladim biraz. Bulundugum ilde diyetisyene gittim onuda biraktim anladimki hersey bahane bu is beyinde bitiyor.
Yasim 37
Boyum 163
Kilom 76.00

Daha iyi olur canim hem hafta sonu kacamak yapmamizi engeller :)))

Merhaba nehircim nasilsin. Adini unutmadim. Ama butun hikayeyi unuttum :) bide 70 lerde oldugunu hatirliyorum son 1 bucuk yildir stres siknti cok hafizamda etkilendi :)
Demek kilo aldin kotu etkilemistir. Insanin zoruna gidiyor. umarim verirsin geri.

Merhaba sbedencim iyiyim canim cok sükür sagolasin beni unutmamana sevindim hikayeyi bosver canim unut gitsin klasik zayiflama hikayesi iste gecmise sünger cektim ben sıfırdan basladım tekrardan.
Sen nasilsin canim kizin büyümüstür.
Benim oglan bu sene krese basliycak kizimda teoga girecek. zaman nede cabuk geciyor rabbim saglik sihhat versin hersey duzelir.
Seninde canini sıkan ne ise tez vakitte hersey yoluna girer musmutlu olursun insallah canim benim
Bu arada gruba tekrardan benide kaydedersen sevinirim. Dort koldan verelim su kilolari artik hayatimizda kilo sorunu olmasin insallah.
Sende kabul edersen 3 grupta olucam birde kendi gunlugum 4

"Sende kabul edersen 3 grupta olucam birde kendi gunlugum 4 "

NEHIR34 ve kızlar ne olacak ki? ben çok çok sağolsun sbeden i de çok pozitif bir arkadaş olarak görüyorum. iyi niyetli biri olduğunu düşünüyorum. emek, çaba.. hırsımız kilolarımızla. Benim günlük çok ıssız sesiz kalınca Muttapa7555 ile motivasyonumuz azalmasın diye haftalık kilo verme yarışmasına katıldık, biribirimizle tanıştık ne güzel işte..
İnsan dürüst olduktan sonra, bir de ötelemeyip vakit ayırdıktan sonra her gruba özgürce yazabilir.
Belki çok yakın hissedip bir tarafı tercih edersin zamanla belli olur o da, içinden gelen sese kulak ver :)
Yeter ki dürüst olalım, yazamiycaksak foto atamiycak bildirim yapamayacaksak insanları bekletmenin anlamı yok.

NEHIR34 ben de 39 yaşındayım 7 ve 13 yaşlarında iki kızım var.
Dikkate ede ede 84 kilodan 68'e kadar düştüm.
Son 5 senedir 69-74 arasında kalmayı çabalarımla başardım. Ama artık ben de bıktım! 65 olmak sonra 65'de kalmak sonra 60 olmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…