- Konu Sahibi goldenheart
-
- #3.321
Hoşbulduk Fatma ya bilmiyorum alışmak zor olacak sanki özellikle kızım için karışık duygular kilo desen bir yıldır vahlaniyorum üstüne kilo bile aldımKızzzzz kaçak hoşgeldin yeni şehir yeni ev hayırlısı olsun aldım verdim boşver onları sil baştan yeniden başla tatil bize yaramadı hepimiz ufak tefek geri aldık verdiklerimizi ama kopmayalım önemli olan bu
Ayyy 2 günde boşmuş bana ya pazartesi 65.5 di.
Eki Görüntüle 2044243
Aynen canım 64 ve 66 arasında gidip geliyorum daha fazla çabalamam gerek şu akşam yemekleri mahvediyor beni eşimden dolayı geç yiyoruz. Akşamları kef.r hurmayla kapatmayı deniycem yemek yerine geç de olsa hafif olur en azından. Bu akşam arkadaşlara yemeğe davetliyiz yarın akşam ilk gün olsun bide bu yolu deneyeceğim. Menü paylaşimi da yapsam iyi olacakFatmam
Sen en son kaç kiloya düşmüştün?
Sen şu an sabitliyor gibisin, 64-65-66
Hatırla, 72-73-74 idin..
Ben de teselli bulayı, ben de 73-74 idim,
Çabalarım 70-71 oldu ancak..
Ne zaman ki 66-67-68 arasınd agelir de 68 de alarmzilleri çalarım o zaman başardım sayacağım
BAŞLANGIÇ 13.09.2017 15.09.2017 22.09.2017 29.09.2017
KRALİÇEM 71,4
FATMA7454 66,4
MELEK1450 76,1
KRİZANTEM 65,9
Olur Canım.Selamgoldenheart seni takip ediyorum bayadir bende senin gibi hedefe yakinlasiyorum ama sonra araya biseyler giriyo (tatil gezmeler dogum gunu vs) ve motivem gidiyo bahaneler bitmez yani...
Artik sil bastan hedefe kadar pes etmeden sizlerle ilerlemek isterim eger kabul ederseniz. :))
Tesekkurler canim :))Olur Canım.
Birlikten kuvvet doğar.
Biz aynı zamandaMuttapa7555 ile "haftalık kilo verme yarışması" grubundayız, yarışmak yazışmak da çok motive ediyor.
Kızlar ben baya konsantre oldum.
Adımlarımı dikkatli atıyorum.
Akşamları yemiyorum. Bunun sonucunu alacağıma inanıyorum.
Kızlar arada - fark oldukça tartı fotosu atabiliriz. ne zarar gelicek ki foto paylaşsak..
Ana günlerimiz 2 gün olsun, pazartesi ve cuma. Her iki gün de foto ekleyerek gidelim.
Çok inanıyorum vereceğiz birer birer Allahın izniyle.
İtirazı olan?
Tamam o zaman kabul edilmiştir
Muttapa7555
krizantem3
M Melek1450
NEHIR34
Merhaba nehircim nasilsin. Adini unutmadim. Ama butun hikayeyi unuttum :) bide 70 lerde oldugunu hatirliyorum son 1 bucuk yildir stres siknti cok hafizamda etkilendi :)Tesekkurler canim :))
Evetsbeden in grubuna daha once bende katilmistim 76 dan 68 e kadar dusmustum hatta ama daha sonra tasindim il degistirdim derken stresten tekrar aldim kilolari. Yarismak tabiki daha motive ediyo.
Bende sen cevap yazmayinca baska bi gruba girdim ama burayada yazarim birlikte motive olur fazla kilolarimizdan kurtuluruz insallah :)
Aksam 7 den sonra yememek cok onemli.
Aksamlari kacirinca butun gun cop oluyo.
Gunu guzel gecirince yastigada basini koydugunda huzurla uykuya daliyoruz tabii mide gurultusundan uyuyabilirsek:))
Surecim uzun canim al ver lerle dolu((
Ama artik butun engellere gogus germeye hazirim.
3 sene once oglum 1 yasindayken en tavan kilomu 92 i gorunce arayis icine girdim ve 1 senede 68 leri gordum. Toplamda 24 kilo gitti ama dedigim gibi tasindiktan sonra bocaladim biraz. Bulundugum ilde diyetisyene gittim onuda biraktim anladimki hersey bahane bu is beyinde bitiyor.
Yasim 37
Boyum 163
Kilom 76.00
Merhaba nehircim nasilsin. Adini unutmadim. Ama butun hikayeyi unuttum :) bide 70 lerde oldugunu hatirliyorum son 1 bucuk yildir stres siknti cok hafizamda etkilendi :)
Demek kilo aldin kotu etkilemistir. Insanin zoruna gidiyor. umarim verirsin geri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?