• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

kraliçem bu aralar hep yemekler üstüste geldi ramazandan sonra iştahım acayip açıldı benimde dur demem gerek yedikçe de yiyorum
başım meyvelerle dertte en sevdiğim meyve mevsimi yazz

kraliçem bu aralar hep yemekler üstüste geldi ramazandan sonra iştahım acayip açıldı benimde dur demem gerek yedikçe de yiyorum
başım meyvelerle dertte en sevdiğim meyve mevsimi yazz

Biz yemeyi seviyoruz cancağzım benimmm
Ama sporumuza devam!
Su içmeye ve dikakt etmeye devam!!!!
Kendimizi salmamaya ve takip etmeye devam!

Kızlar merhaba,
Nasılsınız?
Tatil modunda herkes yapayalnız kaldım buralarda :)

Ben de tatil olduğumda fazla yazamayabilirim. Yarın tartılacağım. Ama ben de şiştim. 3-4 gün kaldı regli olmama. Yüzüğümü takamıyorum parmağıma, 70 kilo gösteriyor tartı (normalde 72 - 73 kiloyken oluyordu bu yüzük, artık ne kadar şiştiysem)
Su, hareket ve az öz yemeye devam!

Canlarım günaydın
Krizantemcim ben bu sabah 70.8 geldim ama o kadar şişlik var ki vücudumda :(
Sıcaktan mı bilmiyorum

Dün kurusoğanlı patlıcan salatası yedim, yanında da 4 köfte.
Akşam bişi yemedim soda içtim ayran içtim.

Yatmadan yarım koçan tuzsuz haşlama mısır yedim.
Neyse sıcak mı diyeyim regli olucam ondan mı diyeyim. Fazla takılmayacağım.
Kararım karar! Sürem 1 ay Hedefim 5 kilo!

roxen2303 roxen2303 im güzelimmm.. kışun spora da gittim beraberdik hatta biliyosun.. uğraşıyorum kuzum ya.. 75 e fırlamıştım. Çaresizce bu günlüğü açtım Muttapa7555 Muttapa7555 EMELinEMELi EMELinEMELi serraz serraz Sidelya krizantem3 krizantem3 'im M Melek1450 sayelerinde 5 kiloyu attım. Spora kendi imkanlarımla evde yeniden başladım salona gitmiyorum. İnsanlar inceldin küçüldün diyor hamdolsun. Ama hala yerimde sayıyorum be kuzum :(

Kızımla yürüyüşe çıktık. Akıllı bıdığım büyümüş de bana eş bana arkadaş olmuş..
Hava Ankara'da muhteşemmmm ne sıcak ne soğuk ne esintili ılıııkkk misss

roxen2303 roxen2303 im güzelimmm.. kışun spora da gittim beraberdik hatta biliyosun.. uğraşıyorum kuzum ya.. 75 e fırlamıştım. Çaresizce bu günlüğü açtım Muttapa7555 Muttapa7555 EMELinEMELi EMELinEMELi serraz serraz Sidelya krizantem3 krizantem3 'im M Melek1450 sayelerinde 5 kiloyu attım. Spora kendi imkanlarımla evde yeniden başladım salona gitmiyorum. İnsanlar inceldin küçüldün diyor hamdolsun. Ama hala yerimde sayıyorum be kuzum :KK43:
ablam 69 lu sayıları gördüm ilk sayfada inşallah geriside gelecek :KK68: sen kendini hangi kiloda iyi hissediyorsan o kiloya kadar durmak yok yola devam:spor:

ablam 69 lu sayıları gördüm ilk sayfada inşallah geriside gelecek :KK68: sen kendini hangi kiloda iyi hissediyorsan o kiloya kadar durmak yok yola devam:spor:

Evet eevet!
Azimliyim kararlıyım birtanem ;)
Desteğine çok ama çok teşekkür ederim.
Senden de haber etsene, neler yapıyorsun benim içtenlikli samimi güzel arkadaşım.

Selam kızlar memleketteyim bu hafta tatil modu haftaya spora basliyorum. Koșucam annem ufaklığa bakacak. Diyet yapamiyorum ama aksam yemeğini atlayıp geti kalanlarda ne pişerse yiyorum. Aksam kefir yoğurt sut geçiyor 1 ay sonra görüşürüz

Selam kızlar memleketteyim bu hafta tatil modu haftaya spora basliyorum. Koșucam annem ufaklığa bakacak. Diyet yapamiyorum ama aksam yemeğini atlayıp geti kalanlarda ne pişerse yiyorum. Aksam kefir yoğurt sut geçiyor 1 ay sonra görüşürüz

Tam ama tam da aklımdan geçeni uygulamaya koymuşsun Fatmam. Akşam yemeği olmasın diyorum ben de, aynen kefir yoğurt süt ile yetineyim derken sen de aynısını yapmaya başlamışsın ;)

Alıntı: instagram- diyet yapma sağlıklı beslen
O kadar güzel yazmış ki paylaşmadan edemedim.

Hayat tekdüze beslenmek, sürekli aynı şeyleri yemek için fazla kısa ☺️ Farklı lezzetler yemek için sağlıksız beslenmek zorunda değilsiniz, veya tam tersi sağlıklı beslenmek adına sürekli aynı şeyleri yemek zorunda da değilsiniz. Biraz araştırma, biraz hayal gücü, biraz deneme yanılma ile çok sağlıklı ve lezzetli tarifler ortaya çıkarmanız mümkün ✌ Bedeninizi sevin, amacınız sadece kilo vermek veya almak olmasın, vücudunuza değer verin, ömrünüzün sonuna kadar yaşamanız gereken yer orası Amacınız sadece karın doyurmak, veya kilo vermek için aç kalmak, veya kilo almak için fast food yemek olmasın ❗️ sağlığınız hayattaki en değerli hazinenizdir, kaybetmeden kıymetini bilelim ve koruyalım.

Evet eevet!
Azimliyim kararlıyım birtanem :KK66:
Desteğine çok ama çok teşekkür ederim.
Senden de haber etsene, neler yapıyorsun benim içtenlikli samimi güzel arkadaşım.
ablacım ben kilo olarak 59 lardayım şimdi spora devam etmeye calışıyorum , yaz tatili olduğu için tatildeyim iş yok bütün gülerim benzer geçiyor aslında:KK49:

Tam ama tam da aklımdan geçeni uygulamaya koymuşsun Fatmam. Akşam yemeği olmasın diyorum ben de, aynen kefir yoğurt süt ile yetineyim derken sen de aynısını yapmaya başlamışsın :KK66:
Günaydın kızlar saat 5.59 ve ben yarim saattir yuruyorum. goldenheart goldenheart canım dedigimi uygulamaya geçtim aksam yemek yemiyorum sabah da kalkip yürü koş karışık spor yapıyorum kilo veremesem de alman en azından. Ara da yazarım yine görüşürüz

13 Ocak: 74.9 / 20 Ocak: 73.8 /
03 Şubat 74.2 / 10 Şubat 74.0 /17 Şubat 73.6 /24 Şubat 72.9
03 Mart 73.2 / 10 Mart 72.3 / 17 Mart 72.00 / 24 Mart 71.8 / 30 Mart 71.4
07 Nisan 71.0 / 14 Nisan 70.8 / 21 Nisan 70.9 / 28 Nisan 70.0
05 Mayıs 70.8 / 12 Mayıs 70.7 / 26 Mayıs 71.5
02 Haziran 69.7 / 09 Haziran 69.3 / kısa ramazan arası ve 30 Haziran 69.4
07 Temmuz 70.8
14 Temmuz 70.7
14 Temmuz 2017.jpg

14 Nisandan beri 70.8 70.7 ennn düşük 69.3 olmuşum 69-70 kilo arasında TAM 4 aydır dolanıyorum.
Demek ki azmetmiyorum demek ki bu kilo bana yetiyor!
Ramazan ayı ve bayram derken dengeler şaştı.
Ama bir tesellim var ki 74.9 - 70.7 = eskiye göre 4,2 kilo daha zayıfım.
Bu günlük olmasaydı bunu başaramazdım.

HEDEFİME 2 HAFTA VAR. Görelim bakalım ne olacak!

14 Nisandan beri 70.8 70.7 ennn düşük 69.3 olmuşum 69-70 kilo arasında TAM 4 aydır dolanıyorum.
Demek ki azmetmiyorum demek ki bu kilo bana yetiyor!
Ramazan ayı ve bayram derken dengeler şaştı.
Ama bir tesellim var ki 74.9 - 70.7 = eskiye göre 4,2 kilo daha zayıfım.
Bu günlük olmasaydı bunu başaramazdım.

HEDEFİME 2 HAFTA VAR. Görelim bakalım ne olacak!
Şaşan düzeni toparla ve tam gaz devam canım 4 aydır geriye doğru gitmiyorsun ama dikkat etmesen 74 bile geçilirdi bu acıdan bak duruma. Ha gayret başaracağız. Ben tartılamıyorum malesef.

Back