- Konu Sahibi goldenheart
-
- #2.881
Canım 2 öğün besleniyorum demişsin. Vücut buna tepki veriyor olabilir bazı bünyeler az yiyince kilo aliyor bende öyleyim diyetten önce az yiyordum kilo alıyordum. Az ye ama öğün sayın en az 5 olsun mümkünse umarım beni yanlış anlamazsınSelam kizlar iki gundur iki ogun besleniyorum ekmek 1 dilim bol yesillikle geciriyorum 7 den sonra yemiyorum iki gundur 55 dk yuruyus 400 adim stepper 250 ip atlama yapiyorum sonuc arti 200 gram 72.600 ben artik isin icinden cikamiyorum belimde adimsayar 13 binlerde tamamliyorum daha ne yapayim bilemedim
Canim benim niye yanlis anlayayim birbirimize oneride bulunmayacaksak burda ne isimiz var di mi olabilir evet bi de oyle deneyeyimCanım 2 öğün besleniyorum demişsin. Vücut buna tepki veriyor olabilir bazı bünyeler az yiyince kilo aliyor bende öyleyim diyetten önce az yiyordum kilo alıyordum. Az ye ama öğün sayın en az 5 olsun mümkünse umarım beni yanlış anlamazsın
Canim benim niye yanlis anlayayim birbirimize oneride bulunmayacaksak burda ne isimiz var di mi olabilir evet bi de oyle deneyeyim
Olsun Melekciğim..Selam kızlar kilom facia kızım hasta morelim zaten bozuk kusura bakmayın aktif olamıyorum ama tamamen koptum sanmayin aslında çok yedigim de yok düzensiz ondan böyle oldu sanırım görüşmek üzere
Slm kızlar dün menümü yazamadım uyuyup kalmişim. Zaten yüz karası bi menüydü. Çiğköfte ve sarma yedim sarma 8 tane calan sabah yedim ama çiğ köfteyi saymadım patlayana kadar yedim resmen. Eşim ve oğlum yiyelim dedi bende yedim kırmadım onları. Tv izlerken de uyuyup kalınca spor da kaldı bunyem kaldırmıyor o kadar yemeyi artık.
Cok duygulandim canim yazdiklarina evet haftaya sali gunu yada carsamba veli ziyareti bitiyor dolayisiyla dahabiyi olacagim istahimi kontrol edemiyorum bi dahiliye uzmanina gidebilirim bu haftaEMELinEMELi canımmmm
Canımmm bu duygularını çok ama çok normal buluyorum.
Üzüldüğün, durumunu kabul etmediğin için ne kadar şanslı olduğunu bir bilsen!
İnanıyorum ki çaban mutlaka sonuç verecek, sen çok genç bir annesin, metabolizman daha hızlı çalışır inanıyorum.
Fatma da yazmıştı, sonuçta elinden geldiğince dengeli yedin veli görüşmelerinde.
Biz de senin durumundayız, arada kaçırınca yazmak bile gelmiyor insanın içinden.
Ama olsun.
Çabalıyorsun ya!
İnşallah herşey yoluna girer. Moralini bozma bitanem, yeni yol da çizebilirsin, yeniden de başlayabilirsin.
Tespitlerin cok dogru kuzum hakkin var hem kendinle ilgili hemde anlattiklarinla benim kendimi eslestirmem ile ilgili diyetisyen bile fayda etmiyor bana. Bu nedenle de asiri bir kizginligimEmelimmm
Bir de seni hepimizin içinde daha bir hassas daha bir duygusal buluyorum. İnan ki, çok hassas bir kişiliğin var.
Sorunu tespit edebilmek çok önemli.
Zaman zaman düşünüyorum da, sıcak suyum, eşyalarım, makinelerim iki sağlıklı çocuğum var, neyim eksik ki? Diyet için param bile var! Kuru kayısı hurma çiğ badem alabilecek güçteyim. Ama hem (lafım tamamen kendime) manyakça yiyip yiyip erkenden uyuyorum kimi zaman hem evimin işi kalıyor hem sağlığımdan oluyorum.
Bu yazdıklarım çok samimi itiraflar.. Benim böyle bir sıkıntım var
Ama biraz karar verip hareket edersem az yiyorum daha güzel geçiyor her şey..
Ya benim ki esasen bintuu istikrarli olamamam. Tam adapte oluyorum bir gezi bi r davet bir gun bise cikiyo ama benim aslinda en kizdigim nokta dur demeyi basaramamam cunkunisime gelmiyo bu bi gecek asiri bir yorgunlukta var bende off of
Sosyal medya uyeligim yok watsap kullaniyorum tek o nedenle izleyemedim merak ediyorum da aslindaEMELinEMELi
Kendine inan!
Diyetisyen liste verip yollayacak, elbetteki dr a git, tahlillerini yaptır.
Ama asıl güç sende bende bizde! O listeyi biz uyguluyoruz, biz çabalıyoruz.
40 kilo nasıl gider Ece'yi takip etsene canımm.. inanılmaz motive ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?