• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Geçen hafta cuma 70.7
Bu cuma 70.4
-300 gr.
Adetimin ilk saatleri biraz şişliğim de var.
2017-05-19 09.07.04.jpg

Günaydın kızlar malesef kızım iyileşme gösteremedi astimi çok tetikledi bu hava pamukcuklar uçuşuyor sürekli rüzgar hava düzelmeden gecmicek sanırım gelelim bildirime
73.6 yani +300 Gr

Günaydın kızlar o kadar çok yer atıyorum ki vücudum da ödem su bisey kalmadı doğal olarak kilo da gitti gözüküyor iyileşince geri geleceğini düşünüyorum P_20170519_075330.jpg

goldenheart goldenheart İnşallah haftaya 6lı rakamlardasın hele de şişlik gidince M Melek1450 canım çok geçmiş olsun. Hastalık zor hele de cocuklarinki Rabbim yardımcınız olsun. Bizim de evde herkes hasta sadece en küçüğüm iyi çok şükür inşallah ona bulaşmadan atlatırız

Kızlar çok geçmiş olsun umarım hemencecik iyilesirsinz.
Ben çok kötü bir hafta geçirdim. Oğlum hastaydı şükür şimdi biraz iyi. Tüm haftayı evde geçirdim ve çok kötü saçma sapan beslendim. İnanın tartıya çıkmaktan korkuyorum :(

Canlarım tüm msjları okudum. Bugün evde olmiycam. Melekciğim Fatmacığım geçmiş olsun. Meleğim hiç yoktan iyidir artı 300 sonuçta kilon değişmemiş kilolar birer ikişer artmıyo sabit.. bu da iyi. Fatmam sen de bu 65 i sabitlersen muhteşem olur.
Sidelyacığım boşveeer tez toparlayacağına eminim ben.

Yine uğramaya çalışcam. Sevgilerimi kabul edin.. Hayırlı cumalar.

Merhaba kızlar, hayırlı geceler.
Tartıldım ama paylasamadım sizinle. Sonuç garip.
Birkaç kez tartıldım hatta oğlumu tarttım sonra tekrar çıktım tartıya aynı. 56.9 . Pzt 57.7ydi
Neden olabilir kızlar. Ben anlamadım bu işi ama sevindim açıkçası artı olmadığıma :)

Merhaba kızlar, hayırlı geceler.
Tartıldım ama paylasamadım sizinle. Sonuç garip.
Birkaç kez tartıldım hatta oğlumu tarttım sonra tekrar çıktım tartıya aynı. 56.9 . Pzt 57.7ydi
Neden olabilir kızlar. Ben anlamadım bu işi ama sevindim açıkçası artı olmadığıma :)
Sidelyacığım
Geç olsa da cevap yazacağım. Bence hemen yer yemez kilo almıyoruz. Sen üstüne vermişsin bile. Ama iki üç gün yersen şişersin eminim. Sen de biliyosun zaten bunu. Ama harika olmuş 56 yı görmen.

Dün iyi gittim.
Ama bugün Çankırıya eşimin memlekete gittik
Dondurma
Cips
Çikolata
N**** (Siyahi)
Muz yedim
6 petibör bisküvi yedim
Semerimden boşanmışçasına yedim.. tezzz düzelmem lazım.
8.00 itibariyle yemedim kahve hurma soda su..
Yarın olaaa hayrola
Bi Ece nin yarısı kadar olaydım hiç cios yemem demez en azından bir avuç yer bırakırdım.

Sizden hiç ses yok kızlar.
Sidelyacığım uğramış sadece :KK66:
Yine ben ugruyorum kraliçem. Kızlar yarın sabahtan burda olurlar merak etme.
Teşekkür ederim canım benim. Ben de 57,5in üstüne çıkmamayi hedef alıyorum.
Ben de senin gibi bugün çok yedim. Abur cubur olarak sadece kornet yedim ama sabah kahvaltıda dışarıdaydık boool bol yedim. Öğle yemeğim iyiydi bir kase çorba 1 porsiyon sebze ve salata yedim. Ama akşam geç bı vakitti çeyreğin yarısı kadar bazlama ile birlikte 3-4 zeytin 1 tane de ceviz yedim. Ve dondurma da o geç vakitte yendi maalesef. Bu pazar ramazandan önceki son pazar olunca ipin ucu kaçtı.Ama hafta içi dikkatli olacağım.

Yine ben ugruyorum kraliçem. Kızlar yarın sabahtan burda olurlar merak etme.
Teşekkür ederim canım benim. Ben de 57,5in üstüne çıkmamayi hedef alıyorum.
Ben de senin gibi bugün çok yedim. Abur cubur olarak sadece kornet yedim ama sabah kahvaltıda dışarıdaydık boool bol yedim. Öğle yemeğim iyiydi bir kase çorba 1 porsiyon sebze ve salata yedim. Ama akşam geç bı vakitti çeyreğin yarısı kadar bazlama ile birlikte 3-4 zeytin 1 tane de ceviz yedim. Ve dondurma da o geç vakitte yendi maalesef. Bu pazar ramazandan önceki son pazar olunca ipin ucu kaçtı.Ama hafta içi dikkatli olacağım.

Hu huuuu
Sidelyacığımmm
Çook tatlısın. İşte hepimiz aynıyız, boğazımıza "dur" diyoruz, farkettim de uzunca müddet sağlıklı seçim yaptığında eskisi kadar zaten yiyemiyorsun.

Bugün hemen normale dönüş başladı bende, 70'e inene kadar nasıl mücadele ettik gördün. Zaten biraz erimişim de.. herkes zayıfladığımı söylüyor :spor::halay:

Ramazandan önceki bu son haftada öncelikle yargılamadan.. "aaaa.." demeden soruyorum oruç tutamayacak olan var mı?
Nasipse ben bir başlayıp son haftaya kadar oruçlu olurum çünkü reglim yeni bitti. Ben kendimi bildim bileli mutlulukla (Rabbim kabul etsin) orucumu tutarım, zaten de zayıftım 28 yaşıma kadar yani oruç benim için oruçtur.. amaaaa madem oruç tutacağız hiç olmazsa bedenimize kazanç olsun yatırım olsun, yağlı şekerli şeylerle akşamımızı ve karnımızı şişirmeyelim bari.

Canlarım
Tartılmadım ben.
Hem vallahi dün Çankırı dönüşü banyoydu şuydu buydu derken geç yatıldı erken kalkıldı..
Telaş vardı yetişemedim tartıya.
Hem de sanki çok da tartılmak istemedim ;)

Back