Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Sabah halk ekmekten aldığım tb 1 dilim ekmek .. iki köz biber bir yeşil çarliston çiğ biber peynir 5 zeytin bir tatlı kş fıstık ezmesi yedim.

Saat 3 de bir muz
Şimdi soda kahve
Su 1.5 lt oldu

Akşam misafiriz ama et ve salata yerim.

Çok çok iyi gidiyorum tek kötü yanım çook çok erken zıbarıyorum.. afedersiniz..
Akşam 9 da tüm enerjim bitiyor bazen bitkiçayı su bile içemeden uyuyorum.

Canlarım nasılsınız...
Ece video koymuş bugün..
Sihirli değnek yok sihir sizde diyor. Çabasını anlatıyor..
Evde hazırladığı yemekler.. dışarda yemediği yemekler gece sporları .
İnş haftasonu biz de elimizden geleni yaparız pazartesiye eksi çıkarız.

Slm kızlar Menüm
Sabah 8.30
1 dilim ekmek 1 ceviz 1 dilim peynir 1 cay bardağı süt yeşillik domates biber
Öğle 12.30
2yk lor yarim domates 1 kase çorba 1bardak ayran (dışarı çıkacaktık ayak üstü yedim biseyler dışarda acıkıp diyeti bozmamak için)
Ara 16.00
1 yaprak gofret
Aksam 19.30
1 kase salata 1 bardak ayran 3 yk kıymalı patlıcan yemeği

Spor daha yapmadım ama 50 dk eliptik yaparım gece su 2.5 olur. Eşim 9 da işe gidiyor. Çocuk 12 de uyuyor bende sporu gece yapıyorum artık. goldenheart erken yatman çok iyi yemeğini biraz daha erken yersen sorun olmaz. Erken yatınca vücut dinleniyor daha iyi kilo veriyorsun.

Menüm
Sabah 8.30
1 dilim ekmek ve peynir 1 cay bardağı süt yeşillik domates salatalik 1 ceviz
Ara 11.00
3 zeytin
Öğle 13.00
1 kase salata 1 bardak ayran 1 etimek 2yk lor
Ara 16.00
3kuru kayısı adaçayı
Aksam 19.00
Malesef kaçamağım var 3 yk pilav 3 yk kıymalı patlıcan 1 bardak ayran 1 kase salata
Su 2.5 lt spor 5mil leslie yapacağım oğlan uyuyunca

Fatmammm
Tebrik ederim.
Ne muhteşem bir sonuç!

Ben de cumaya inşallah iyi çıkarım, adet olmak üzereyim.
Bu sabah tartıldım ve +600 çıktım 71.3

Ama moralimi bozmuyorum. Haftasonunu iyi geçird,m fazla abartmadım bol yeşil çay su içtim.

Hic bozma moralini ben tan 4 haftadır 66.4 ve 66.6 arasında gittim geldim sabredeceğiz. Ayrıca hafta sonu güzel geçmiş. ödem oluşmuştur o yüzden +600 çıkmıştır benimde yaklaştı malum günler tam da zamanıydı düğün ve kına var ben elbiselere girerim insallah

Oyyy canımsın ya,
Nasıl güzel moral verdin bana..
Evet ben de öyle düşünüyorum Fatmacığım. Gayret edip ödeme rağmen regliye rağmen cumaya eksi çıkmak istiyorum.
Tartılmak (pazartesileri) bu açıdan çok iyi oldu.

Sen 65 ile çok şükür M kıyafete girdiğin müddetçe harika görüneceksin eminim.

Selam kızlar ben de 57,6 çıktım bugün. Fatma tebrik ederim canım çok iyi sonuç. Kraliçem ödemdir bencede reglden sonraki hafta çok güzel olur sonucun inşallah. Ama dikkat et regl döneminde metabolizma çok iyi çalışırmış. Fırsatı degerlendir derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…