- Konu Sahibi goldenheart
-
- #2.841
Herkese günaydın dün biraZ saçmaladim düzensiz Birgün oldu acıktikca atistirdim
Geçen hafta 73.6 güncel 73.3 hayret değişik bı rakam gördüm bu hafta
Günaydın ben ve +200 üm geldik Eki Görüntüle 1994644
Gunaydin kizlar ben naptim nettimse toplayamiyorum uzgunum gercekten
Gunaydin oglum dün hastalandi allahım herkese sağlık versin
Bende de durum böyle kızlar. Geçen haftaya göre 700 Gr gitmiş görünüyor. Muhtemelen ödemdir çünkü geçen hafta adet dönemimdi.
Aynen canım malesef öyle çarşamba diyetisyen tartisinda 66.3 çıktı 2 günde 300 gram fazla çıktı çok ilginç dimi sağlık olsun spora diyete devamFatma galiba sen çok zor verip çok hızlı alıyorsun yoksa gerçekten çok istikrarlisin kaçamak yaptığıni nadiren görüyoruz
Gitmek istemiyorum listeyi yapamadim bisssuruuhamur isi yedim hic yapamiyorum delircem sinir sistemim coktu sankiEmelcim hayırdır canım yarin gidecektin diyetisyene cumartesi belli olucak demiştin. Listeyi mi uygulayamadın ondan mi moralin bozuldu
Canım sen kendin oturup özellikle hamur işi yemiyorsun ki ziyaretler bitince normale dönecek düzenin. Onun dışında sen çok dikkatliydin listelere birebir uyuyordun. Bence biraz daha sık dişini su ziyaret meselesi bitsin Allahın izniyle eski tempona dönersin vazgeçmeyelimGitmek istemiyorum listeyi yapamadim bisssuruuhamur isi yedim hic yapamiyorum delircem sinir sistemim coktu sanki
Insallh fatmacim inşallahCanım sen kendin oturup özellikle hamur işi yemiyorsun ki ziyaretler bitince normale dönecek düzenin. Onun dışında sen çok dikkatliydin listelere birebir uyuyordun. Bence biraz daha sık dişini su ziyaret meselesi bitsin Allahın izniyle eski tempona dönersin vazgeçmeyelim
Canım sen kendin oturup özellikle hamur işi yemiyorsun ki ziyaretler bitince normale dönecek düzenin. Onun dışında sen çok dikkatliydin listelere birebir uyuyordun. Bence biraz daha sık dişini su ziyaret meselesi bitsin Allahın izniyle eski tempona dönersin vazgeçmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?