Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Allah hastalara şifa versin. Benim oğlum da hasta ilaç kullanıyoruz maalesef.
Kilo verenleri tebrik ederim. Veremeyenler de pes etmez biliyorum zaten maşallah grubumuz çok dirayetli. Bu hafta olmazsa haftaya gider yeter ki frene basmayalım.Gazimiz tam olsun.

EMELinEMELi canım senin motivasyonunu bozan kesinlikle veli ziyaretleri oldu. Onlara bir çözüm bulsan bence eski düzenine dönebilirsin. Sakın pes etme. Emeklerini düşünnn.

Fatma galiba sen çok zor verip çok hızlı alıyorsun yoksa gerçekten çok istikrarlisin kaçamak yaptığıni nadiren görüyoruz
Aynen canım malesef öyle çarşamba diyetisyen tartisinda 66.3 çıktı 2 günde 300 gram fazla çıktı çok ilginç dimi sağlık olsun spora diyete devam

Kilo verebilenleri koruyabilenleri kutlarım kızlar benim gibi artı olanlarda sağlık olsun diyelim haftaya telafi edelim inşallah. Bebeleri hasta olanlara da acil şifa versin Rabbim

Gitmek istemiyorum listeyi yapamadim bisssuruuhamur isi yedim hic yapamiyorum delircem sinir sistemim coktu sanki
Canım sen kendin oturup özellikle hamur işi yemiyorsun ki ziyaretler bitince normale dönecek düzenin. Onun dışında sen çok dikkatliydin listelere birebir uyuyordun. Bence biraz daha sık dişini su ziyaret meselesi bitsin Allahın izniyle eski tempona dönersin vazgeçmeyelim

Menüm
Sabah 8.00
1 dilim ekmek yeşillik domates 1 cay bardağı süt 1 dilim ekmek 1 ceviz
Ara 10.30
2 kaşık dolma
Öğle 13.00
1 kase salata 2yk lor peyniri 1 bardak ayran 1 etimek
Ara 16.00
1 kivi 1 sade kahve
Aksam 19.00
1 kase salata 5yk fasulye 1 bardak ayran
Spor 50 dk eliptik 2.5lt su

Insallh fatmacim inşallah

Doğru söze ne denir. Birebir düşüncelerim böyle EMELinEMELi .. bizimle kal.. herşey daha iyi olacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…