• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Dikkati elden bırakma. Akşam normal yemeği tamamen kesmek yerine bir kase yoğurt dengeler seni sanırım.
Bırakmadım kraliçem. Yemekten sonra sade kahvenin yanında yarım tatlı kurabiye ve yarım simit kurabiye yedim. 2 çatal da kek aldım. Sizin menülerin yanında benim menüleri yazmaya utanıyorum. Bazen o yüzden yazmıyorum. :KK64:
EMELinEMELi EMELinEMELi soyle bı baktım geçmişe anladığım kadarıyla veli ziyaretlerin varnis ama niye herkes kete yapıyor anlamadım nereye özgü bilmiyorum gerçi Kars li bı arkadaşım var o çok yapar bize
Benim eşim Erzurumlu kayinvalidem çok sık yapar bizim oranın ketesi der. Sivas ketesi var bı de bildiğim. İç harcı tereyağında kavrulmuş un ve ceviz olur. Ohhh misss :-)
Slm kızlar nasılsınız. Sizi çok ihmal ettim kusura bakmayın. Kendimi toplayıp döndüm Allahın izniyle. Diyetisyen kontrolüm vardi. 1.5 kilo vermişim yağdan direniyor vücudun kilo alma döneminde uzun sure bu kilolarda kaldıysan onu karşılıyor vücudun dedi. Listemi değiştirdi sporu da 1 gun 50 dk eliptik 1 gün leslie 5 mil şeklinde karar verdik plates çok yapmasan da olur kalori yaktirmaz dedi.ara öğünlerime de meyve ekledi. Bende kuzenin oğlunun sünnet düğünü için gittim kendime M beden elbise aldım kabine L ve XL alarak girmiştim L büyük gelince eşim M beden getirdi ve çok rahat oldu. Sonra da gidip bordo bi ayakkabı aldim. Kendimi şımarttim moral depolayıp geldim. Ay ne çok yazdım
:KK9::KK9::KK9::KK9:canimmm tebrik ederim seniii. Bugün çok mutlu bir gün gecirmişsin anlaşılan. Ben de çok mutlu oldum senin adına M beden elbiseye girdin ha :nazar:

s i d e l y a s i d e l y a teşekkür ederim canım evet moral depoladım resmen iki haftadır moralim çok bozuktu. İyi geldi özellikle de M beden elbiseye zorlanmadan girebilmek düğünde isteyen istediği kadar konuşsun artık :halay::halay: aynen böyle salla gitsin diyeceğim spor su ve diyet listemi eksiksiz kaçamaksız uygulayacağım. Aslında 1 ayda 1.5 kilo çok az ama düzelecek ben inanıyorum, yazın memlekete gideceğim zayıflamış olarak gitmek istiyorum beni en son 75 kiloda gördüler şaşırtmak istiyorum ailemi:dua::dua:

s i d e l y a s i d e l y a teşekkür ederim canım evet moral depoladım resmen iki haftadır moralim çok bozuktu. İyi geldi özellikle de M beden elbiseye zorlanmadan girebilmek düğünde isteyen istediği kadar konuşsun artık :halay::halay: aynen böyle salla gitsin diyeceğim spor su ve diyet listemi eksiksiz kaçamaksız uygulayacağım. Aslında 1 ayda 1.5 kilo çok az ama düzelecek ben inanıyorum, yazın memlekete gideceğim zayıflamış olarak gitmek istiyorum beni en son 75 kiloda gördüler şaşırtmak istiyorum ailemi:dua::dua:
Tü tü tü Maaşallah Fatmacığımmm..
Tebrik ederim. Darısı bizlere de olsun inşallah. Özlettin kendini de vallahi.. :nazar::KK68:

Selam kızlar nasılsınız pek sakin gördüm buraları benimde paketim bugün yenilendi çok şükür menü paylaşmaya devam edebilirim
10da kepekli küçük tost sal. Dom.

12.30 1 kepçe yayla çorba

15 de ızgara köfte saymadım baya yedim doyasıya galiba salata bol yeşillik ayran

2 bisküvi kremalı
2 lt su spor yok reglm kalkmaksizin yatıyor um

Acikirsam ev yapım ayran içerim
Ooo müthişsin Melekciğimmm

Tü tü tü Maaşallah Fatmacığımmm..
Tebrik ederim. Darısı bizlere de olsun inşallah. Özlettin kendini de vallahi.. :nazar::KK68:
Amin canım inşallah hepimiz S bedenlere rahat rahat girelim. İhmal ettim grubu biraz moralim bozuk olunca sizinde bozarım diye yazmak istemedim. Çok şükür ki XXL kıyafetlerden M bedene düştüm

Günaydın kızlar. Hepimiz için çok güzel bir gün olsun inşallah. Ben niyetliyim bugün inşallah. Sahurda 2 dilim tb ekmeği ,çok az yağlı yumurta, 1 tk labne, 4 zeytin, domates, salatalık yedim. 1 bardak süt içtim.
goldenheart goldenheart Canım inan hiç bilmiyorum. 1 sene diyen var diyet yaptığın süre kadar diyen var. Diyetisyenim ise 2 ay sonunda bu beslenme düzenine alışırsın demişti.

Heyyy canlar nerelerdesiniz?
:)

Beeen dünü güzel geçirdim.
Menüm çook sıradan akşam bolca salata + grill tavada tavuk + tarhana çorba vardı menümde. Tek kötü tarafı geç saatte yedim biraz 8.30 a geliyordu saat.

Bugünkü menüm
Su +çörek otu

9.00 közlenmiş kırmızı biber + 1 kkb tulum peyniri + zeytin + 1 dlm tb ekmek

11.00 t.kahvesi (artık aylardır tek başına içiyorum ne çikolata ne de tatlı aramıyorum)

12.00 bir adet kivi + 8 badem

12.30 (yemeğe erken gittik maalesef) kuru fasulye + 3 kşk pilav + yoğurt + salata

akşama kesin bezelye + grillde tavuk + salata

Selam kızlar güzel gelişmeler olmuş bakıyorum kotam bitmedi ama kızım hasta demiştim onunla uğraşıyorum çok şükür biraz daha iyi bu hafta raporuydum evdeyim ama beynim çok yorgun tahammülüm yerlerde Allahım kimseyi evlatlarıyla sınamasın Allahım beterinden korusun

Selam kızlar güzel gelişmeler olmuş bakıyorum kotam bitmedi ama kızım hasta demiştim onunla uğraşıyorum çok şükür biraz daha iyi bu hafta raporuydum evdeyim ama beynim çok yorgun tahammülüm yerlerde Allahım kimseyi evlatlarıyla sınamasın Allahım beterinden korusun
Çok çok gecmiş olsun canım Allah acil şifa versin.

Menüm
Sabah 8.00
1 dilim ekmek ve peynir 1 çay bardağı süt yeşillik domates 1 ceviz
Ara 10.30
1 ceviz
Öğle 13.00
1 dilim peynir 1 büyük kase salata 1 etimek 1 bardak ayran
Ara 16.00
1 elma rezene çayı
Akşam 8.00
1 bardak ayran 1 kase salata 5 yk sebze
Su 2.5 lt 5mil leslie

Günaydın ben ve +200 üm geldik P_20170512_071539.jpg

Gunaydin kizlar ben naptim nettimse toplayamiyorum uzgunum gercekten
Veli ziyaretinde n galiba bir kaç gün kaçırınca insan umutsuzluğa kapılıyor bence bu moddan cikmalisin daha önce nasıl verdiysen yine yaparsın vazgecme gibi bı lüksün yok bu kiloda mutsuzsun ve bu mevsim bence diyet icin en zor dönem ben hep kışın veriyorum en azından almasam bile yeter diyorum şuan

Back