- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #2.621
Geriye kaldı 11 kilo çok şükür canım ya gitsin de yavaş gitsin hic sorun değilMuttapa7555
03 Şubat 73.2 /
28 Nisan 66.4
7 kiloya elveda demişsin! Hem de 3 ayda!!!
Belki biraz yavaş ama çok güzel bir sonuç..
Geriye kaldı 11 kilo çok şükür canım ya gitsin de yavaş gitsin hic sorun değilbaşaracağız inşallah beraberce
Menun öğle yemeğindeki sutlac harici güzel anladım ben sen tatlıyı çok seviyorsun vazgeçemiyorsunSabah bir kk peynir 6 zeytin bol yeşillik bir dilim tb ekmek
ara t.kahvesi
öğlen bol yeşil salata 4 ızgara köfte 5 çatal sütlaç (yemekte çıktı biraz yedim)
ara 7 çilek 7 çiğ badem
akşam z.yağlı karnıbahar + yoğurt
Bu akşam hava güzel görünüyor 1 saat tempolu yürüyüş inşallah.
Hiç bir zaman öyle demem Fatmacım. Ben de sırf çilekler yalnız kalmasın diye badem yedim.Menun öğle yemeğindeki sutlac harici güzel anladım ben sen tatlıyı çok seviyorsun vazgeçemiyorsunHmm bide ne çok konusuyor bu kız demezsen ara da yediğin çilek ve badem 2sinden birini secsen yeterliydi bence. Spor harika tebrikler
Sen menü vermeye devam etmişsin maşallah bı gözleme den ne çıkar nereye gittin kız dağ tepeValla ne yedim 2 gündür ben ya bugün
Sabah 9.30
2 ceviz 1 dilim ekmek peynir cay yesilik
Öğle 13.30
2 biber 1 galeta
Akşam 18.30
1 ıspanaklı gözleme 1 bardak ayran
Spor bol dag tepe tırmandım bebek arabasını iterek hatta bi ara koştuk ailecek
Su 2lt
Dün akşam gezmeye gitmissin galiba akşam yediysen ondandır yarına büyük fark olurKızlaaar
70.0 idim cuma
71.0 geldim şu an..
Yorum yapamiycam.. tez toparlayacağım.. !!!!! Zaten bugün evde yokum ama bol su ve yeşil çayla telafi edicem
Gölyazıya gittik canım arabayı en yüksek tepesine parkedip öyle dolaştık bol bol eğimli yol var bebek arabasını da ben aldım bilerek spor olsun diye. Bi ara eşimle büyük oğlan koşmaya başladı arabaya gidrken tepeye doğru bende onlara katıldım. Hem eğlence hem sporSen menü vermeye devam etmişsin maşallah bı gözleme den ne çıkar nereye gittin kız dağ tepe
Çok çok gecmiş olsun canım Allah kolaylık versin. Alerjik bünye çok etkilenir bu mevsimde. Acil şifa versin RabbimGünaydın kızlar berbat bı hafta sonu geçirdim h m gerginlik hem kızım yüzünde alerji çıktı koştuk hastaneye bı anda yüzüne yayıldı iğne yaptılar gece eve döndük şükür söndü hemen ama ateş kusma yada igneye rağmen çoğalırlarsa hemen gelin dedi hiç uyumadım denebilir çok panik yaptım şükür ki yok şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?