• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Geriye kaldı 11 kilo çok şükür canım ya gitsin de yavaş gitsin hic sorun değil :sampiyon: başaracağız inşallah beraberce:KK71:

Bitanem zaten aşırı kısıtlamalarla hızlı verilen kilo hoop diye alınıyor tekrardan, yavaş ama çok güzel ilerliyoruz aslında yavaş da değil normal ve güzel ilerliyoruz. Devam edecek.. to be continue.. ;)

Sabah bir kk peynir 6 zeytin bol yeşillik bir dilim tb ekmek

ara t.kahvesi

öğlen bol yeşil salata 4 ızgara köfte 5 çatal sütlaç (yemekte çıktı biraz yedim)

ara 7 çilek 7 çiğ badem

akşam z.yağlı karnıbahar + yoğurt
Bu akşam hava güzel görünüyor 1 saat tempolu yürüyüş inşallah.

Sabah bir kk peynir 6 zeytin bol yeşillik bir dilim tb ekmek

ara t.kahvesi

öğlen bol yeşil salata 4 ızgara köfte 5 çatal sütlaç (yemekte çıktı biraz yedim)

ara 7 çilek 7 çiğ badem

akşam z.yağlı karnıbahar + yoğurt
Bu akşam hava güzel görünüyor 1 saat tempolu yürüyüş inşallah.
Menun öğle yemeğindeki sutlac harici güzel anladım ben sen tatlıyı çok seviyorsun vazgeçemiyorsun:sus: Hmm bide ne çok konusuyor bu kız demezsen ara da yediğin çilek ve badem 2sinden birini secsen yeterliydi bence. Spor harika tebrikler

Menun öğle yemeğindeki sutlac harici güzel anladım ben sen tatlıyı çok seviyorsun vazgeçemiyorsun:sus: Hmm bide ne çok konusuyor bu kız demezsen ara da yediğin çilek ve badem 2sinden birini secsen yeterliydi bence. Spor harika tebrikler
Hiç bir zaman öyle demem Fatmacım. Ben de sırf çilekler yalnız kalmasın diye badem yedim. :KK39: Tatlıyı çok seviyorum gerçekten, bebekken annem mamanın ucuna çokokrem vererek beslemiş beni :KK34: bence bunun da etkisi vardır çoook eskiden 35 yıl önce çocuklara şekerli çaylı ekmek yedirilirmiş bizde..
Tatlıyı ölçülü yiyebildiğin sürece olur, ama korkutan da zaten o, ucundan bir çatal diye başlayıp orada bitirememek.

Kızlar sabah erken kalktım,
Çamaşır attım, aspir yağımı ve suyumu içtim.
8.00-9.00 arası dışarda tempolu yürüdüm, duşumu aldım.. ama kahvaltı çok uzadı taaa saat 11 de bir şeyler yiyebildim.
Kahvaltım 1 muz 1 avuç çiğ badem oldu.

Akşam akraba günümüz var. Yeşil çayımı yanıma alacağım ve az yiyeceğim.

Kızlar yarın ve p.tesi tatil biliyorsunuz. Kendim de dahil olarak aman ha, fazla abartıp verdiklerimizi geri almayalım. Evde telefondan yazamıyorum yukardaki mesajımı taa akşam yazıp yollamaya çalışmıştım ama reklamalara veya garip yerlere giriyor sayfa.
Eğer yazamazsam internet yavaş olursa filan merak etmeyin.
Hepinizi kucaklıyorum arkadaşlarım. Pazartesi lütfen kilomuzu kontrol edelim, müsait değilsek bile müsait olalım ve bildirim yapalım.

Menüm
Sabah 9.30
1 dilim ekmek ve peynir 2 ceviz cay yesillik
Öğle 15.00
1 çatal yas pasta 1yk makarna salatası 2 küçük kuru dolma 1 fındık kurabiye cay
Aksam 1 kepçe çorba 2yk yoğurtlu kızartma
Su 1 lt spor yok
Öğlen oğlanın arkadaşının doğum gününde ne çok yemişim. Aksam da kayinvalideye gittik kızartma yapmış mecbur yedim yine se az yedin yesene deyip durdular. Yarin telafi ederim inşallah

Merhaba kızlar.
Dün akşam gün vardı bol yeşil çay ve su içerek başarı ile atlattım şükür.

Bu akşam ben de misafirliğe gideceğim. Ama çook dikkatli ve az yiyeceğim.

Valla ne yedim 2 gündür ben ya bugün
Sabah 9.30
2 ceviz 1 dilim ekmek peynir cay yesilik
Öğle 13.30
2 biber 1 galeta
Akşam 18.30
1 ıspanaklı gözleme 1 bardak ayran
Spor bol dag tepe tırmandım bebek arabasını iterek hatta bi ara koştuk ailecek
Su 2lt

Günaydın kızlar berbat bı hafta sonu geçirdim h m gerginlik hem kızım yüzünde alerji çıktı koştuk hastaneye bı anda yüzüne yayıldı iğne yaptılar gece eve döndük şükür söndü hemen ama ateş kusma yada igneye rağmen çoğalırlarsa hemen gelin dedi hiç uyumadım denebilir çok panik yaptım şükür ki yok şuan

Bildirme gelince cuma 73.5 güncel 74.0
Ama söz cumaya kadar telafi edilecek kaçamaklar da var ödem de var biliyorum 2 güne geçer

Valla ne yedim 2 gündür ben ya bugün
Sabah 9.30
2 ceviz 1 dilim ekmek peynir cay yesilik
Öğle 13.30
2 biber 1 galeta
Akşam 18.30
1 ıspanaklı gözleme 1 bardak ayran
Spor bol dag tepe tırmandım bebek arabasını iterek hatta bi ara koştuk ailecek
Su 2lt
Sen menü vermeye devam etmişsin maşallah bı gözleme den ne çıkar nereye gittin kız dağ tepe

Günaydın kızlar dün 65.9 du bugün gözleme farkıyla 66.6 oldu sabah bi kalktım eller yüz göz balon gİbi olmuş bu kadar mı etkiler insanı saglık olsun telafi ederiz cumaya.

Sen menü vermeye devam etmişsin maşallah bı gözleme den ne çıkar nereye gittin kız dağ tepe
Gölyazıya gittik canım arabayı en yüksek tepesine parkedip öyle dolaştık bol bol eğimli yol var bebek arabasını da ben aldım bilerek spor olsun diye. Bi ara eşimle büyük oğlan koşmaya başladı arabaya gidrken tepeye doğru bende onlara katıldım. Hem eğlence hem spor

Günaydın kızlar berbat bı hafta sonu geçirdim h m gerginlik hem kızım yüzünde alerji çıktı koştuk hastaneye bı anda yüzüne yayıldı iğne yaptılar gece eve döndük şükür söndü hemen ama ateş kusma yada igneye rağmen çoğalırlarsa hemen gelin dedi hiç uyumadım denebilir çok panik yaptım şükür ki yok şuan
Çok çok gecmiş olsun canım Allah kolaylık versin. Alerjik bünye çok etkilenir bu mevsimde. Acil şifa versin Rabbim

Back