Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Aynıyız Serrazcım.. tatillerde ekstra güç sarfediyorum yememek için. Evde sürekli olsam ben de düşünemiyorum.. ama olmazzz bi yol bi başka hayat çizmek gerek.

Aynıyız Serrazcım.. tatillerde ekstra güç sarfediyorum yememek için. Evde sürekli olsam ben de düşünemiyorum.. ama olmazzz bi yol bi başka hayat çizmek gerek.

Resim yuklenmez diye bişey yazmdan paylaştım yüklendi fark -200 tabiki mutlu değilim dört dörtlük diyet menüleri olmasa da 1 haftadır bugünde bı dagitayim keki böreği doyasiya yedim dediğim Birgün olmadı zaten 2 hafta önce 73.5 tim

Olsun bitanem..
Daha da şişerdik biz, sen azcık daha zaman ayırıp yılma, pes etme.. yavaş yavaş oluyor birden olmuyor hiçbirşey.

Vallahi ozendim sana yarın bile görebilirsin 69 u

Biz de yapacağız Rabbim nasip etsin, şu mübarek cuma günü.. Hepimiz istediğimiz hedefe varacağız inşallah. Melekciğim neden böyle yavaş ilerliyor kendin için tesbitlerin var mı?

Tabi ki var önceki diyet zamanimla karşılaştırdim şuan daha fazla yiyorum mesela pilav hangi gün yesem artı oldum kuruyemiş çok yedim ara öğün yaptığımda çeşit çok oldu önceleri yumurta ve peynir bir arada tuketmiuordum kahvaltı cesit çok yaptım su spor iyiydi gece yemesi de yoktu ama bu mevsim benim istahim çok açık kendimi ancak kontrol. Edebildim dün yemedigim mantiyi bugün yicem sonra biraz menuleriazaltma zamanı

Her şey Allahtan! İnşallah bu süreç geçer biran önce sağlığına kavuşursun Fatmacım.
Biz sağlığımız için, daha iyi olabilmek için güzel beslenmeye devam edeceğiz.

Cankuuuuş!
Şıpdadanak anladın tramisu / trileçe gibi bişiydi dünkü kek Allahtan pek güzel yapmamışlar da üstünü yedim azcık.

Pilatessss
Ne güzel!
Tebrik ederim bedenine yapıyor olduğun bu yatırım için!

Sagolun kızlar yeniden eksiye geçmek iyi geldi bana. Kulaktan dolma bilgilerimi uygulayıp eksiye geçtim. M Melek1450 canım hic takılma az gidiyor diye toplu halde bakınca 2.5 kilo hic az değil bi kaç hafta önce hic ilerleme olmuyor diye üzülüyordun hic yoktan iyidir bence. Herşeyden ye ama makarna pilav ekmek tatlı bunlara ara ver bence yine diyet olarak bakma olaya inan bana yemedikçe alışıyor insan. goldenheart canım tebrikler 69 u görmesen de dikkat edersen haftaya görmem garanti en azından. krizantem3 canım bence fazla çıkan son yediklerindir biliyorsun tartıya hemen yansıyor ama ben yağ olarak depolandığını düşünmüyorum. Haftaya gider hepsi inşallah

Her şey Allahtan! İnşallah bu süreç geçer biran önce sağlığına kavuşursun Fatmacım.
Biz sağlığımız için, daha iyi olabilmek için güzel beslenmeye devam edeceğiz.
İnşallah canım Allah razı olsun. Kilo verme sürecine girmemin asil nedeni de bu rahatsızlıktan kurtulmak.

Oh ne güzel rahtladin artılar gidince değil mı tekrar geçmiş olsun spora ara ver en iyisi evde dde detaylı iş yapma yorma kendini
Aynen canım rahatladim moralim bozulmuştu 2 hafta + olunca. Tesekkur ederim spora ara verdim mecburen ev işleri de rafa kalktı malesef anca toparlayıp yemek yapıyorum o kadar

Menüm
Sabah 9.30
1 dilim ekmek 1 dilim peynir 2 ceviz 2 zeytin cay yeşillik 1 yumurta
Öğle 13.00
3 köfte kadar ızgara et salata
Ara 16.00
1 galeta 1 üçgen peynir
Aksam 19.00
5yk sebze 1 bardak ayran 1 kase salata
Su 2.5 lt spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…