- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #2.601
Merhabalar fatmam gecmis olsun acil sifalar su iki gun gorevli olunca duzenim degisti haliyle yeme duzeni de allak bullak oldu sunu anladim ben evde olsam 100 kilo olurdum kesin insanin eli surekli dolaba gidiyor evde olan arkadaslarim iradenizi ayakta alkisliyorum
Merhabalar fatmam gecmis olsun acil sifalar su iki gun gorevli olunca duzenim degisti haliyle yeme duzeni de allak bullak oldu sunu anladim ben evde olsam 100 kilo olurdum kesin insanin eli surekli dolaba gidiyor evde olan arkadaslarim iradenizi ayakta alkisliyorum
Eki Görüntüle 1988316 bu haftanın sonucu k geçen 2 haftadan kalan + dan kurtuldum çok şükür
Vallahi ozendim sana yarın bile görebilirsin 69 uNihayet!
-900 gr. Ama 69 u görseydim daha mutlu olacaktım.
BU SONUÇ SİZİN SAYENİZDE! Zaman ayırdığınız beraber olduğumuz yorum yaptığınız birbirimizi bırakmadığımız için!
Eki Görüntüle 1988318
Oh ne güzel rahtladin artılar gidince değil mı tekrar geçmiş olsun spora ara ver en iyisi evde dde detaylı iş yapma yorma kendiniEki Görüntüle 1988316 bu haftanın sonucu k geçen 2 haftadan kalan + dan kurtuldum çok şükür
Resim yuklenmez diye bişey yazmdan paylaştım yüklendi fark -200 tabiki mutlu değilim dört dörtlük diyet menüleri olmasa da 1 haftadır bugünde bı dagitayim keki böreği doyasiya yedim dediğim Birgün olmadı zaten 2 hafta önce 73.5 tim
Vallahi ozendim sana yarın bile görebilirsin 69 u
Tabi ki var önceki diyet zamanimla karşılaştırdim şuan daha fazla yiyorum mesela pilav hangi gün yesem artı oldum kuruyemiş çok yedim ara öğün yaptığımda çeşit çok oldu önceleri yumurta ve peynir bir arada tuketmiuordum kahvaltı cesit çok yaptım su spor iyiydi gece yemesi de yoktu ama bu mevsim benim istahim çok açık kendimi ancak kontrol. Edebildim dün yemedigim mantiyi bugün yicem sonra biraz menuleriazaltma zamanıOlsun bitanem..
Daha da şişerdik biz, sen azcık daha zaman ayırıp yılma, pes etme.. yavaş yavaş oluyor birden olmuyor hiçbirşey.
Biz de yapacağız Rabbim nasip etsin, şu mübarek cuma günü.. Hepimiz istediğimiz hedefe varacağız inşallah. Melekciğim neden böyle yavaş ilerliyor kendin için tesbitlerin var mı?
Günaydın kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Bu kez çarpıntım tutmadı sadece şiddetli ağrı sanci oldu saat 5 e kadar geçmek bilmedi. Bi ara kalp krizi diye bile endişelenecek kadar arttı ağrısı çok şükür daha iyiyim sadece çok cabuk yoruluyorum spor falan yapamiyorum. Tekrar teşekkürler ilginize
Kaç gündür menü veremiyorum nedendir anlamıyorum. Ama merak etmeyin arkadaşlarım kaytarmıyorum.bugün fırsat bulmuşken yazayım hemen menümü
Sabah
Büyük bardak limonlu su
Kahvaltı
1 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1 kızarmış tb ekmeği, Domates, salatalık, maydonoz
Ara
Yarım muz, beyaz çay
Öğle
5 yk Kıymalı mantar sote, yağsız salata
Ara
1 bardak ayran, 1 avuç beyaz leblebi
Akşam
5 yk zeytinyağlı taze fasulye, 3 yk yoğurt + 1 tk keten tohumu
Ara
Beyaz çay
3 lt su ve 35 dk pilates
İki gündür pilates yapıyorum bakalım. Haftada 3-4 gün yapsam çok güzel olur benim için.
İnşallah canım Allah razı olsun. Kilo verme sürecine girmemin asil nedeni de bu rahatsızlıktan kurtulmak.Her şey Allahtan! İnşallah bu süreç geçer biran önce sağlığına kavuşursun Fatmacım.
Biz sağlığımız için, daha iyi olabilmek için güzel beslenmeye devam edeceğiz.
Aynen canım rahatladim moralim bozulmuştu 2 hafta + olunca. Tesekkur ederim spora ara verdim mecburen ev işleri de rafa kalktı malesef anca toparlayıp yemek yapıyorum o kadarOh ne güzel rahtladin artılar gidince değil mı tekrar geçmiş olsun spora ara ver en iyisi evde dde detaylı iş yapma yorma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?