• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Sabah bir muzla yulaf ezmesi pişirdim.

Öğlen misafirlikte saat 3/4 arası yeşil mercimek salatası karnıbahar kısırı ve patates salatası + 2 dilim ama çook incecik börek.
Çay su kahve ... hiç tatlı yemedim canım istemedi vallahi.. üç çeşit tatlı vardı..

Şimdi sütlü nescafe.. acıkmış gibiydim lakin buraya size takılıp yazdıklarınızı okuyuncaaaa.. yooo aslaaaa yemiyceeem !!!
Canlarım iyi ki varsınız!!!
Bence telafi edilemeyecek bisey yok menünde acıkınca çok ben 3 kaşık yoğurt yiyorum iyi geliyor tavsiye ederim. bu gece 12 olsa bile nede olsa göbek yağlarının düşmanı

Sabah bir muzla yulaf ezmesi pişirdim.

Öğlen misafirlikte saat 3/4 arası yeşil mercimek salatası karnıbahar kısırı ve patates salatası + 2 dilim ama çook incecik börek.
Çay su kahve ... hiç tatlı yemedim canım istemedi vallahi.. üç çeşit tatlı vardı..

Şimdi sütlü nescafe.. acıkmış gibiydim lakin buraya size takılıp yazdıklarınızı okuyuncaaaa.. yooo aslaaaa yemiyceeem !!!
Canlarım iyi ki varsınız!!!
Salataları sayma sabah da pek bisi yok aksamda hiç yok artı yapmamıştır en azından taabi benim gibi naptigini bilmeyen bir meton yoksa

Bence telafi edilemeyecek bisey yok menünde acıkınca çok ben 3 kaşık yoğurt yiyorum iyi geliyor tavsiye ederim. bu gece 12 olsa bile nede olsa göbek yağlarının düşmanı

Fatmacım dün sana "aç gözlülük yok" yazmıştım, zaten yanlış anlamayacağına eminim ama ben kendimden yola çıkarak öyle dedim, misafirliğe falan gidince aç gözlü olabiliyorum bazen. Senin en çok abarttığın gün bile çok masum kalabiliyor. Azmin ve iradenle bize de destek veriyorsun.
Ben de katılıyorum yoğurt konusunda. Çok acıkılınca gelsin miss gibi yoğurt!

Salataları sayma sabah da pek bisi yok aksamda hiç yok artı yapmamıştır en azından taabi benim gibi naptigini bilmeyen bir meton yoksa

Yesss!
Çok mutluyum bu açıdan. Ama akşam yeseydim kötü hissederdim. Onca emek boşa gitmesin bir kalemde.
Biz yemeyi seviyoruz, dikkat etmezsek güzel beslenmeyi alışkanlığa dönüştüremezsek olmaz!
Sen düzenli devam et ben de tabii ki! Pes etmek yok!

Gunaydinnnnnn kizlar hadi bi kasalim tartiya kadar. Ben baya artiyimdir tartilmadim ama kesin artidir

Bide bu 15 gun veli ziyaretleri var napacaksam ama direnicem

Bu veli ziyaretlerini aklım almıyor, kardeşimin okulda da oluyor.
Canımmm buna bir strateji belirlemek gerek. Kaç aile gezilecek, yesen bir türlü tabakta bıraksan bir türlü, gitmeden önce rahatsızlığım var sadece bir kahvenizi içeceğim lütfen zahmet etmeyin dense olur mu ki bilemedim. Bana hoca gelcek olsa epeyce özenirdim sanırım.

Bu veli ziyaretlerini aklım almıyor, kardeşimin okulda da oluyor.
Canımmm buna bir strateji belirlemek gerek. Kaç aile gezilecek, yesen bir türlü tabakta bıraksan bir türlü, gitmeden önce rahatsızlığım var sadece bir kahvenizi içeceğim lütfen zahmet etmeyin dense olur mu ki bilemedim. Bana hoca gelcek olsa epeyce özenirdim sanırım.
Benim ki anasinifi bide cocuklarida goturuyorum yalniz gitmeyim diye yazik ozeniyirlar sagolsunlar abartmicam ama kararlıyım

Fatmacım dün sana "aç gözlülük yok" yazmıştım, zaten yanlış anlamayacağına eminim ama ben kendimden yola çıkarak öyle dedim, misafirliğe falan gidince aç gözlü olabiliyorum bazen. Senin en çok abarttığın gün bile çok masum kalabiliyor. Azmin ve iradenle bize de destek veriyorsun.
Ben de katılıyorum yoğurt konusunda. Çok acıkılınca gelsin miss gibi yoğurt!
Valla hic öyle tuhaf bisey yazmışsın gibi gelmedi bana canım alınacak bisey yok dikkatimi bile çekmedi. Beni kasdedip yazmış olsan bile alınmam merak etme. Takılmam ben öyle şeylere rahat ol yani zaten kimse kendisine söylemesini istemediği şeyi karşıdaki ne kırmak için söylemez ki sorun yok yani

Gunaydin kizlar e gunluk tatili mugla ya arkadaslara giderek gecirdik. Aman Allahim ne trafik vardi 6 saatlik yeri 10 saatte geldik.epeydir gelemedim buraya 5 yildir gormemistik onlari telefonu elime alamadim yapilanlardan yedim ve wc ye cikamadim yadirgadim herhalde cok fenayim simdi bir de dun dogumgunumdu surpriz yapip pasta falan almislar yemem de diyemedim hepten battim anlayacaginiz
Bu arada hem pazartesi hem cuma mi tartiloyoruz

Back