• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Melekciğim çok geçmiş olsun. İnş nüksetmez söner gider ateşi de çıkmaz inş. Kızlar hepimiz azcık şişmişiz desenize ama elbette ki ödem ve biraz da dünkü menüler. Ben dün hakkınız var misafirlikteydim biraz kaçmış olabilir. Fatmacım yürüyüş hem de ailecek çok güzel olmuş.

Menüm
Sabah 10.00
1 dilim ekmek 1 dilim peynir yeşillik 1 yumurta cay 2 zeytin
Öğle13.30
1 galeta 2 salatalık
Ara 16.30
1 elma 2 badem
Akşam 19.00
3yk ciğer tava 1 bardak ayran salata
Spor malesef yine tüm gün ev temizledim ama daha sonra yapabilir miyim bilemem.
Su 2.5lt olu

Menum

1 mil leslie
9.30 1 çay bardağı süt 1.5 kaşık meyveli musli

1 hurma

13.00 1 karnıyarık 1 kase cacık 1 d.tambugday

2 erik 1 çilek

18.00 1 kase yoğurtlu sebze ( patlıcan biber yağlı kağıtta fırında pişirdim )

2.5 su 30 dk zumba Yeşilçay

Kızlar noldu böyle ya kimse aktif değil benim kotam bitmek üzere ama baktım zaten bı hareket yok burda da serraz cuma da bildirim yapmadı sanırım
Emel de yapmadı menüler de yok artı çıkınca geçen hafta motivasyonu nu bozuldu acaba
Bende de bı isteksizlik var zaten sizde böyle yapınca iyice salmak üzereyim tekrar bı gaza basalim hadi

EMELinEMELi EMELinEMELi canım bugün senin kontrolün vardı sanırım gidebildin mi sonucun ne durum nedir hic uğramamışsın bugün merak ettim

Kızlar noldu böyle ya kimse aktif değil benim kotam bitmek üzere ama baktım zaten bı hareket yok burda da serraz cuma da bildirim yapmadı sanırım
Emel de yapmadı menüler de yok artı çıkınca geçen hafta motivasyonu nu bozuldu acaba
Bende de bı isteksizlik var zaten sizde böyle yapınca iyice salmak üzereyim tekrar bı gaza basalim hadi

Mrb kizlar ben kaotana demistim belli bi. Muddetbyokum diye unuttu sanirim yazmayi

Bu hafta ben diyeti birakacak gibi oldum ara verdim diyetisyene de gitmedim adanaya gittik cuma gunu bugun de dinduk yarin tam gaz devammm

Hadi cumaya ben eksi olmasamda sabit kalsam yeterrr

İyi akşamlar hepinize teşekkür ederim kızlar geçti inşallah tekrarlamaz
@fatma7454 çok az geldi bana öğle yemek yok aksamda 3 kaşık az değil mı
Canım evet öğle yemeğini temizliğe dalıp kaçırdım akşam da diyetisyenin verdiği ölçüde tükettim senin anlayacağın aksam ölçü normal de öğle yok ya ondan az gibi

Mrb kizlar ben kaotana demistim belli bi. Muddetbyokum diye unuttu sanirim yazmayi

Bu hafta ben diyeti birakacak gibi oldum ara verdim diyetisyene de gitmedim adanaya gittik cuma gunu bugun de dinduk yarin tam gaz devammm

Canım çok iyi yaptın birakmamakla napalim bi hafta artı bi hafta eksi derken kilolar gidecek ha gayret

Menum

1 mil leslie

1 hurma

2 erik 1 çilek

Menüm de spor da su da super sadece hazir kahvaltılık gevrekler yerine yulaf kuru meyve veya taze meyve ve cevizle kendin yapabilirsin musliyi

Menüm de spor da su da super sadece hazir kahvaltılık gevrekler yerine yulaf kuru meyve veya taze meyve ve cevizle kendin yapabilirsin musliyi
İlk kez aldım klasik kahvaltı dışında sevmem aslında yulafım bitmişti uzun zamandır bende baktım buda iyi zaten içinde yulaf ezmesi kuru incir ve kuru üzüm var hepsi bu kadar gevrek gibi değil yani

İlk kez aldım klasik kahvaltı dışında sevmem aslında yulafım bitmişti uzun zamandır bende baktım buda iyi zaten içinde yulaf ezmesi kuru incir ve kuru üzüm var hepsi bu kadar gevrek gibi değil yani
Kızlar hakikaten bazen bi değişiklik arıyor insan. Ben bugün sade lilalif yulaf ezmesi aldım.. arada k fleks yiyorum ama sırf değişiklik olsun diye..

Hiç unutur muyum Emelcim. Bir an ne diycem bilemedim bir de bilgisayarım yok tlfondan yazıyorum. Ama çoook mutlu oldum ben bişi diyemeden sen tekrar yazmışsın. Ya ne olur uzaklaşma.. kal bizimle.. cumaya çook var inş hepimiz eksi oluruz.

Menum

1 mil leslie

1 hurma

2 erik 1 çilek

Mükemmel bence.. hele de spor.. bravo canım.

Sabah bir muzla yulaf ezmesi pişirdim.

Öğlen misafirlikte saat 3/4 arası yeşil mercimek salatası karnıbahar kısırı ve patates salatası + 2 dilim ama çook incecik börek.
Çay su kahve ... hiç tatlı yemedim canım istemedi vallahi.. üç çeşit tatlı vardı..

Şimdi sütlü nescafe.. acıkmış gibiydim lakin buraya size takılıp yazdıklarınızı okuyuncaaaa.. yooo aslaaaa yemiyceeem !!!
Canlarım iyi ki varsınız!!!

Back