- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #2.581
Akşam 7 de bir adet ev pidesi bir bardak ayran bir kase salata
yeşil çay
su 2.5 lt
spor yok ütü ve ev işi vardı
75 den sonra 65 kilo görünce bence şok olacaklar bu kez de emin ol zayıflamışsin yüzün çökmüş bilmem ne derler yada aaa hasta misin muhabbeti başlar yani her türlü herkes diyecek birşey bulurCanım bu kilolar ilk oğlandan kalanlar cahillik emzirme döneminde ye süt olsun baskısından aldıkça aldım veremedimde 71 le ikinci hamilelik oldu 82 ile doğum yaptım. 75 kiloyla başladım diyete en son o halde gördüler ama verdiğimi değil veremediklerimi görüyorlar malesef maksat laf sokmak olsun. Boy 155 olunca 65 çok fazla gözüküyor
Bence hiç kötü değil haftasonu kaçakamaklarin oldu ama pazartesi sabittin yanılmıyorsam 3 gündür de güzeldi menüler bugünude degrlendirirsen yarın güzel eksi görür Sun insallahÇok değil kuzum süper olamadı akşam annemle babamı davet etmiştim.. ama çok da kötü değildi sanki cuma tartı söyler gerçekleri.
Ben hep 80 ustuydum 85 le diyete başladım 68 ucundan gördüm tekrar 74 u gördüm yani 85 ten sonra bu kilo bile iyi geliyor herkes alışmış o halime şimdi çok iyi göründüğümu söylüyorlar nasıl 16 kilo vermiş ben şimdi 2 3 kiloyu bile veremiyorum hayret hem metomda sanki hızlı değil artık en kötü ihtimal kilo almam böyle gidersemBirebir aynı hikayemiZ İkinci kızımda 70 kiloydum doğuma 82 83 ile gittim ama ben hiç veremedim. Çook sonra aklım başıma geldi.. 75 e sonra 69 a düştüm.. sonra 75 e çıktım..iner misin çıkar mısın..
Slm kızlar dun gece saat 5 e kadar kalbim yüzünden epey sıkıntı yaşadım. Çok yorgunum uykusuzum halsizim bugün bana musade edin olur mu
10 numara olmuş akşama sadik kalırsansabah ılık sirkeli su + çörek otu yağı
9,30 da roka maydanoz 1 kk peynir bir çeri domates 1 biber 1 tb ekmek
10,30 türk kahvesi
11.30da 5 çilek
Öğlen 13.00 de elin içini kaplayacak büyüklükte ıspanaklı tavuk + yoğut + salata + 8 kaşık tarhana çorba + 4 çatal sütlü kek.
Ara: Tkahvesi
Akşam 19.00 1 tabak pırasa 2 köfte yoğurt EMİNİM Allahımdan bir aksilik çıkmazsa menüde bunlar var.
Su bugün 2 lt bitti, akşam da 1 litre daha içilir.
Geçmiş olsun hayırdır inşallah ciddi bı durum değildir umarımSlm kızlar dun gece saat 5 e kadar kalbim yüzünden epey sıkıntı yaşadım. Çok yorgunum uykusuzum halsizim bugün bana musade edin olur mu
Çok geçmiş olsun Fatmam. İnşallah ciddi bir durum yoktur da sihhatine kavusursun bir an evvel.Slm kızlar dun gece saat 5 e kadar kalbim yüzünden epey sıkıntı yaşadım. Çok yorgunum uykusuzum halsizim bugün bana musade edin olur mu
Canım kraliçem herşey çoook güzel fakat o sütlü kek de nedir ? Yoksa tirileçe miiiisabah ılık sirkeli su + çörek otu yağı
9,30 da roka maydanoz 1 kk peynir bir çeri domates 1 biber 1 tb ekmek
10,30 türk kahvesi
11.30da 5 çilek
Öğlen 13.00 de elin içini kaplayacak büyüklükte ıspanaklı tavuk + yoğut + salata + 8 kaşık tarhana çorba + 4 çatal sütlü kek.
Ara: Tkahvesi
Akşam 19.00 1 tabak pırasa 2 köfte yoğurt EMİNİM Allahımdan bir aksilik çıkmazsa menüde bunlar var.
Su bugün 2 lt bitti, akşam da 1 litre daha içilir.
Ah be Melekcim çok güzel gidiyormuşsun aslında. Ama aksamı hafif gecirmişsin üzülme. Ayrıca suyun ve sporun da çok iyiİyi akşamlar tartı öncesine yakışmayan bir menü gelsin
Kahvaltı
Yarım krep 1 yumurta tavada 1 kk peynir domates salatalık yeşillik
Ara 6 fındık 1 ceviz
Öğle
6 kaşık etsiz kabak 1 ayran 1 küçük dilim tambugday
1 büyükçe çiğ börek
18 de 1 bardak süt 2 hurma
2.5 lt su 30 dk leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?