Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Akşam 7 de bir adet ev pidesi bir bardak ayran bir kase salata

yeşil çay
su 2.5 lt
spor yok ütü ve ev işi vardı

Canım bugün ara öğün yapamamışsın o kötü olmuş. Ara öğün çok önemli birşeymiş yaa o olmayınca ana öğünler alıyor başını gidiyor. Ama kötü değil gayet güzel afiyet olsun.

Günaydın kızlar bugün süpürge yapıp tiz almaca yemek spor artı hamur yoğurdum mantı acicam inşallah kizimi parka ooo ama bı tembellik hâli var dün açık hava beni çarptı zor uyandım ama güzel uyumusum yarın tartı günü inşallah yüzümüz güler

75 den sonra 65 kilo görünce bence şok olacaklar bu kez de emin ol zayıflamışsin yüzün çökmüş bilmem ne derler yada aaa hasta misin muhabbeti başlar yani her türlü herkes diyecek birşey bulur

Çok değil kuzum süper olamadı akşam annemle babamı davet etmiştim.. ama çok da kötü değildi sanki cuma tartı söyler gerçekleri.
Bence hiç kötü değil haftasonu kaçakamaklarin oldu ama pazartesi sabittin yanılmıyorsam 3 gündür de güzeldi menüler bugünude degrlendirirsen yarın güzel eksi görür Sun insallah

Ben hep 80 ustuydum 85 le diyete başladım 68 ucundan gördüm tekrar 74 u gördüm yani 85 ten sonra bu kilo bile iyi geliyor herkes alışmış o halime şimdi çok iyi göründüğümu söylüyorlar nasıl 16 kilo vermiş ben şimdi 2 3 kiloyu bile veremiyorum hayret hem metomda sanki hızlı değil artık en kötü ihtimal kilo almam böyle gidersem

sabah ılık sirkeli su + çörek otu yağı

9,30 da roka maydanoz 1 kk peynir bir çeri domates 1 biber 1 tb ekmek

10,30 türk kahvesi

11.30da 5 çilek

Öğlen 13.00 de elin içini kaplayacak büyüklükte ıspanaklı tavuk + yoğut + salata + 8 kaşık tarhana çorba + 4 çatal sütlü kek.

Ara: Tkahvesi

Akşam 19.00 1 tabak pırasa 2 köfte yoğurt EMİNİM Allahımdan bir aksilik çıkmazsa menüde bunlar var.

Su bugün 2 lt bitti, akşam da 1 litre daha içilir.

Merhabalar fatmam gecmis olsun acil sifalar su iki gun gorevli olunca duzenim degisti haliyle yeme duzeni de allak bullak oldu sunu anladim ben evde olsam 100 kilo olurdum kesin insanin eli surekli dolaba gidiyor evde olan arkadaslarim iradenizi ayakta alkisliyorum

İyi akşamlar tartı öncesine yakışmayan bir menü gelsin
Kahvaltı
Yarım krep 1 yumurta tavada 1 kk peynir domates salatalık yeşillik

Ara 6 fındık 1 ceviz

Öğle
6 kaşık etsiz kabak 1 ayran 1 küçük dilim tambugday

1 büyükçe çiğ börek

18 de 1 bardak süt 2 hurma

2.5 lt su 30 dk leslie

10 numara olmuş akşama sadik kalırsan

Slm kızlar dun gece saat 5 e kadar kalbim yüzünden epey sıkıntı yaşadım. Çok yorgunum uykusuzum halsizim bugün bana musade edin olur mu
Çok geçmiş olsun Fatmam. İnşallah ciddi bir durum yoktur da sihhatine kavusursun bir an evvel.
Canım kraliçem herşey çoook güzel fakat o sütlü kek de nedir ? Yoksa tirileçe miiii
Ah be Melekcim çok güzel gidiyormuşsun aslında. Ama aksamı hafif gecirmişsin üzülme. Ayrıca suyun ve sporun da çok iyi

Kaç gündür menü veremiyorum nedendir anlamıyorum. Ama merak etmeyin arkadaşlarım kaytarmıyorum. bugün fırsat bulmuşken yazayım hemen menümü
Sabah
Büyük bardak limonlu su
Kahvaltı
1 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1 kızarmış tb ekmeği, Domates, salatalık, maydonoz
Ara
Yarım muz, beyaz çay
Öğle
5 yk Kıymalı mantar sote, yağsız salata
Ara
1 bardak ayran, 1 avuç beyaz leblebi
Akşam
5 yk zeytinyağlı taze fasulye, 3 yk yoğurt + 1 tk keten tohumu
Ara
Beyaz çay
3 lt su ve 35 dk pilates

İki gündür pilates yapıyorum bakalım. Haftada 3-4 gün yapsam çok güzel olur benim için.

Günaydın kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Bu kez çarpıntım tutmadı sadece şiddetli ağrı sanci oldu saat 5 e kadar geçmek bilmedi. Bi ara kalp krizi diye bile endişelenecek kadar arttı ağrısı çok şükür daha iyiyim sadece çok cabuk yoruluyorum spor falan yapamiyorum. Tekrar teşekkürler ilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…