• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

kızlar bugün altınvuruş yaptımm nasılsa zayıflayamıyorum diye sabah kahvaltıdan sonra katmer yedim
öğlen nohut yemeği ile 100 grma yakında helva yedim oda yetmedi bi kasede çekirdek çitledim
eriteyim diyede üstüne madensuyu içmeyi ihmal etmedim:halay::halay:
Çok tatlısın Krizantemciğimmm...
Allah iyiliğini versin.. bak dikkat et nolur hazır 65 e yakınsın aman diyeyim uzaklaşma oralardan. İnsüline inş bir çare bulunur.

Selam kizlar bugun teog da gorevim vardi.belimi dun yururken incittim sanirim bugun ne oturabildim ne yuruyebildim cok fenayim kizlar yuruyusu birakmak istemiyorum ama bu fitik derdi de pek fena
Gecmiş olsun canım tamamen bırakmak yerine biraz ara ver dinlensin belin sonra yine devam edersin

Ayyy meleğimmm :-) valla sanırsam bazı kötümser insanların bedduası tutmuyor. Bugün kayınpederim sordu ' kaç kilosun sidelya' diye öyyyyle bir gururla özgüvenle dedim ki sanki kanatlanip uçtum 57 derken :-)

Kız Allah iyiliğini versin iyi güldürdün beni. Gerçi bugün çok güzel muhabbet varmış yaa hepinize çok güldüm. Keşke ben de burda olsaymışım dedim. Sen puzzle yedim dedin yaa benim içim bir hoş oldu inan :-)
Ayyy kıyamam kız ben 57 olsam gerçekten bir mucize olması gerek (mucize olsa da ben zaten yiyerek 1 ayda tekrar eski halime dönerim) ayaklarim yere değmez

Menumu vakitlice yazayım akşam tekrar uğrarım
Kahvaltı 1.5 dilim tambugday 1 yumurta tava 2 dilim peynir domates salatalık bol yeşillik

14.00 1 ceviz 3 hurma biraz çiğ fıstık (bunları arabada yedim yanıma almıştım )

16.00 5 köfte ızgara pişmiş domates biber yeşillik 3 kaşık salata 2 kaşık yoğurt yaz yaz bitmedi be

18.00 çayla 2 petibor kakaolu

2 lt su ancak olmuştur çok aktif birgundu spor olmasa da baya yürüdüm
Güzel menü tebrikler gezmelerdeydin sanırım

Telafi menüsü
Sabah 10.00
1 dilim ekmek ve peynir 5 zeytin yeşillik 1 yumurta cay
Öğle 13.30
1 haşlanmış tavuk baget 1 kase salata
Ara 17.00
1 uzun galeta 1 üçgen peynir
Aksam 1 kase salata 1 bardak ayran
Su 2.5 lt olur Spor yapmadım daha belki 45 dk eliptik yaparım
Fatmacigim dün kendine göre dagitmissin biraz kendine göre diuorum hiç kaçamak yapmadığın için sana çok gelmiştir bence arada buda lazım ve bugün o kadar az yemişsin ki 1 değil 3 günün telafisi bile olur

Güzel menü tebrikler gezmelerdeydin sanırım
Bugün sabahtan bı yoğunluk başladı sonra eşim öğle Emirgana gidelim dedi malum lale zamanı 20dakikada hazırlanıp çıktık yemek saati yaklaşıyordu bende yanıma aldım Allah'tan almisim sabah 10 da kahvaltı yapmıştım gerçekten çok acıktım eve gelince saldirmadim abur cubura

Canlarım günaydın.
Sidelya Melek Fatma esprilerinize çook çok güldüm iyi ki varsınız.
Bugün izinliyim evdeyim.
İnternet sabah yoktu..
Sabah su çörekotu yağı
10.00 bir muz 4 ymk kş. kfleks 1 brdak süt

1.30 da bir koca tabak z.yağlı karnıbahar

Şimdi bir kahve içeceğim.

Fatmacım o kekler bugün muhakkak eritilir sana ve hepimize güveniyorum.
Aksmida benzer geçirdiğini düşünerek izinli gününü süper menüyle kapattın inşallah

Fatmacigim dün kendine göre dagitmissin biraz kendine göre diuorum hiç kaçamak yapmadığın için sana çok gelmiştir bence arada buda lazım ve bugün o kadar az yemişsin ki 1 değil 3 günün telafisi bile olur
İnşallah olmuştur canım sabah tartılacagım ama hiç umudum yok :( bari bu hafta 65 i ucundan görsem haftaya diyetisyen kontrolüm var sanırım yine 1 kilo ancak verdim ay düğünler yaklaşıyor sinirlerim bozuluyor bir sürü insan göreceğim ve ileri geri konuşacaklar ben verecek cevabı biliyorum da adımız saygısıza çıkar:sopa:

Bugün sabahtan bı yoğunluk başladı sonra eşim öğle Emirgana gidelim dedi malum lale zamanı 20dakikada hazırlanıp çıktık yemek saati yaklaşıyordu bende yanıma aldım Allah'tan almisim sabah 10 da kahvaltı yapmıştım gerçekten çok acıktım eve gelince saldirmadim abur cubura
Çok iyi yapmışsın bence de yanına almakla yoksa insan sapıtıyor yese de doymuyor

İnşallah olmuştur canım sabah tartılacagım ama hiç umudum yok :KK43: bari bu hafta 65 i ucundan görsem haftaya diyetisyen kontrolüm var sanırım yine 1 kilo ancak verdim ay düğünler yaklaşıyor sinirlerim bozuluyor bir sürü insan göreceğim ve ileri geri konuşacaklar ben verecek cevabı biliyorum da adımız saygısıza çıkar:sopa:
65 kilo olsan hiç kimse bence demez aaa kilolu diye sen burada bu kadar kilo verdi n kaç kiloydun önceden ikinci çocukta mı kilo aldın yani seni en son hangi kiloda gördüler

65 kilo olsan hiç kimse bence demez aaa kilolu diye sen burada bu kadar kilo verdi n kaç kiloydun önceden ikinci çocukta mı kilo aldın yani seni en son hangi kiloda gördüler
Canım bu kilolar ilk oğlandan kalanlar cahillik emzirme döneminde ye süt olsun baskısından aldıkça aldım veremedimde 71 le ikinci hamilelik oldu 82 ile doğum yaptım. 75 kiloyla başladım diyete en son o halde gördüler ama verdiğimi değil veremediklerimi görüyorlar malesef maksat laf sokmak olsun. Boy 155 olunca 65 çok fazla gözüküyor

Kahvaltı 1.5 dilim tambugday 1 yumurta tava 2 dilim peynir domates salatalık bol yeşillik

16.00 5 köfte ızgara pişmiş domates biber yeşillik 3 kaşık salata 2 kaşık yoğurt yaz yaz bitmedi be

18.00 den sonra Daha da yemediysen gayet güzel olmuş.. tebrikler

Telafi menüsü
Sabah 10.00
Öğle 13.30
Ara 17.00

Harika Fatmacığım. Bundan iyisi can sağlığı.

Canım bu kilolar ilk oğlandan kalanlar cahillik emzirme döneminde ye süt olsun baskısından aldıkça aldım veremedimde 71 le ikinci hamilelik oldu 82 ile doğum yaptım. 75 kiloyla başladım diyete en son o halde gördüler ama verdiğimi değil veremediklerimi görüyorlar malesef maksat laf sokmak olsun. Boy 155 olunca 65 çok fazla gözüküyor
Birebir aynı hikayemiZ İkinci kızımda 70 kiloydum doğuma 82 83 ile gittim ama ben hiç veremedim. Çook sonra aklım başıma geldi.. 75 e sonra 69 a düştüm.. sonra 75 e çıktım..iner misin çıkar mısın..

Telafi menüsü
Sabah 10.00
Öğle 13.30
Ara 17.00
Bayağı bayağı bi telafi olmuş bu canım. Afiyet olsun. Normalde çok az derim ama başına telafi menüsü ekleyince iş değişti. İnşallah bol eksi getirir sana :)

Gayet güzel Melekcim. Afiyet bal şeker puzzle olsun :-)
Selam kizlar bugun teog da gorevim vardi.belimi dun yururken incittim sanirim bugun ne oturabildim ne yuruyebildim cok fenayim kizlar yuruyusu birakmak istemiyorum ama bu fitik derdi de pek fena
Çok geçmiş olsun canım. Kendini zorlama iyi hissedince devam edersin yürüyüşe

Back