• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Melekciğim menün güzel.. gayet az iki üç kaşık hem de sağlıklı seçimler..

Emelciğim senin de zaten öyle.. karpuz güzel miydi ki bari :KK56:
Afiyet olsun bol bol eksi olsun.

Fatmammm çıldırmış olmalısın lokmalık kek haaa! Bi tane atınca ağzına gerisi geldi sanırım. Şaka bi yana aylardır ölçülü yiyor sporunu yapıyorsun afiyetler olsun. Emelciğime katılıyorum yarın yakarsın hepsini. Çiğ köfte ayranla o kadar kötü değil ama bulgurun şişirme özelliği var.
Canımsın cıldırmak ne kelime bu alemden uzaklaştım resmen. Keklerle de üstüne cila çektim:ıslık::ıslık: yarın hiç bişey olmamış gibi yaparım ben:)

Gelelim banaaaaa
Sabah biraz çok zeytinli ama çook sağlıklı kahvaltı
Öğlen salata kıymalı talaş böreği kıymalı yeşil mercimek
Akşam bir koca kase mercimek çorbası dört lokma haşlama tavuk

Ara yapmadım öğlen çok yemişim..
Su 2 lt
20 dk hafif tempo yürüyüş
Börek dışında bence çok güzel onu da zaten akşam dengelemişsin bravo:KK9:

Senin menün hala diyet menüsü sidelya özgüvenin ne alemde:KK66: 57 kilosun ama mutsuz musun zayifsin ama özgüvensiz misin :rolleyes:
Ayyy meleğimmm :-) valla sanırsam bazı kötümser insanların bedduası tutmuyor. Bugün kayınpederim sordu ' kaç kilosun sidelya' diye öyyyyle bir gururla özgüvenle dedim ki sanki kanatlanip uçtum 57 derken :-)
Ben eğer tam diyetteysem film izliyoruz ya bı masa sofra varsa iyice yaklaşıp bakıyorum ayyy neler yiyorlar acaba diye hatta bu kaç hafta önce bı rüya gördüm ben puzzle parçalarını yiyordum çikolata gibi kıtır kıtır çok güzeldi sonra ben naptim naptim bosa gitti puzzle diye ağlıyordum
Kız Allah iyiliğini versin iyi güldürdün beni. Gerçi bugün çok güzel muhabbet varmış yaa hepinize çok güldüm. Keşke ben de burda olsaymışım dedim. Sen puzzle yedim dedin yaa benim içim bir hoş oldu inan :-)

günaydın canlarım
ins direnci ilacına başlayalı 1 ay oldu. ve ben 1,200gr vermişim sadece
Doktor kontrolü altında mısın canım danıştın mı bu konuyu. Belki zamanla düzene girecekdir bide yediklerin etkiliyor diye biliyorum mesela kuru meyveler hurma karpuz gibi meyveleri tüketmemen gerekiyor diye biliyorum kulaktan dolma olsa da azıcık bilgim var malum diyetisyenlik taslıyorum ya ben :)

Canlarım günaydın.
Sidelya Melek Fatma esprilerinize çook çok güldüm iyi ki varsınız.
Bugün izinliyim evdeyim.
İnternet sabah yoktu..
Sabah su çörekotu yağı
10.00 bir muz 4 ymk kş. kfleks 1 brdak süt

1.30 da bir koca tabak z.yağlı karnıbahar

Şimdi bir kahve içeceğim.

Fatmacım o kekler bugün muhakkak eritilir sana ve hepimize güveniyorum.

kızlar bugün altınvuruş yaptımm nasılsa zayıflayamıyorum diye sabah kahvaltıdan sonra katmer yedim
öğlen nohut yemeği ile 100 grma yakında helva yedim oda yetmedi bi kasede çekirdek çitledim
eriteyim diyede üstüne madensuyu içmeyi ihmal etmedim:halay::halay:

kızlar bugün altınvuruş yaptımm nasılsa zayıflayamıyorum diye sabah kahvaltıdan sonra katmer yedim
öğlen nohut yemeği ile 100 grma yakında helva yedim oda yetmedi bi kasede çekirdek çitledim
eriteyim diyede üstüne madensuyu içmeyi ihmal etmedim:halay::halay:
Haha maden suyuyla eriyor mu kız bize niye demedin:KK70::KK70: helak olduk spor yapcaz diye... Afiyet bal olsun cancazim olmuşa ölmüşe çare yok. Helva yeme İnsülin direncin var kısır döngü olur senin için sende yarin hic birsey olmamış gibi yap ben bugün öyle yaptım:sus::sus:

Telafi menüsü
Sabah 10.00
1 dilim ekmek ve peynir 5 zeytin yeşillik 1 yumurta cay
Öğle 13.30
1 haşlanmış tavuk baget 1 kase salata
Ara 17.00
1 uzun galeta 1 üçgen peynir
Aksam 1 kase salata 1 bardak ayran
Su 2.5 lt olur Spor yapmadım daha belki 45 dk eliptik yaparım

Menumu vakitlice yazayım akşam tekrar uğrarım
Kahvaltı 1.5 dilim tambugday 1 yumurta tava 2 dilim peynir domates salatalık bol yeşillik

14.00 1 ceviz 3 hurma biraz çiğ fıstık (bunları arabada yedim yanıma almıştım )

16.00 5 köfte ızgara pişmiş domates biber yeşillik 3 kaşık salata 2 kaşık yoğurt yaz yaz bitmedi be

18.00 çayla 2 petibor kakaolu

2 lt su ancak olmuştur çok aktif birgundu spor olmasa da baya yürüdüm

Selam kizlar bugun teog da gorevim vardi.belimi dun yururken incittim sanirim bugun ne oturabildim ne yuruyebildim cok fenayim kizlar yuruyusu birakmak istemiyorum ama bu fitik derdi de pek fena

Back