Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Gelelim bu güne
Sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 4 zeytin 1 ceviz bol yeşillik
Ara yok Öğle ve aksam daha belli değil
Leslie 3 mil yapıldı

Spor yapman müthiş.. emeklerimizin karşılığını hafta hafta alacağız inanıyorum!

Ben de üç gündür 11.15-11.40 arası 20 -25 dk. yürüyorum, daha doğrusu ofiste deli dana gibi dönüyorum :KK48:
Ama napiim ki hareketsiz kalmaktan iyidir.

Kızlar selam. Nasılsınız?
Bugün ben hiç gurur duymadım kendimle. İştahım çoook kabarmıştı dayanamadım tarçınlı kurabiye yedim:KK12:
Akşama doğru ne göreyim. Yine regl olmuşum:KK57:
Sizde oldu mu böyle hiç? Yani 1 ayda 2 defa gibi bişey oldu ya

Kızlar selam. Nasılsınız?
Bugün ben hiç gurur duymadım kendimle. İştahım çoook kabarmıştı dayanamadım tarçınlı kurabiye yedim:KK12:
Akşama doğru ne göreyim. Yine regl olmuşum:KK57:
Sizde oldu mu böyle hiç? Yani 1 ayda 2 defa gibi bişey oldu ya
Ben hic öyle bisey yaşamadım ama bazılarını tarçın spor yapmak falan etkileyebiliyormuş ama sen yine de bi dr git ne olur ne olmaz canım başka sıkıntın olmasın... benim iştah da kabarıyor bazen su içiyorum yada kalkıp ev iş yapiyorum

Çok iyi etmişsin. O yaz kaç kiloya düşmüştün canım? şimdiki durumun nedir? bize katılsana yarın tartı günümüz :KK66:
durumum fena :skandal:
2015 ramazanda 79dum. Simdi 93 falanim:KK17::KK53::KK20: offfff tlc kanalinda obezite cerrahisini anlatan bir program var, onu izleyip 1 gun gaza gelip sonra eskiye donuyorum. O zaman o motivasyon nereden gelmis bilmiyorum. 14 kilo almisim. O zaman ben 88.5dan 79a inmistim.

2015 ramazanda 79dum. Simdi 93 falanim:KK17::KK53::KK20: offfff tlc kanalinda obezite cerrahisini anlatan bir program var, onu izleyip 1 gun gaza gelip sonra eskiye donuyorum. O zaman o motivasyon nereden gelmis bilmiyorum. 14 kilo almisim. O zaman ben 88.5dan 79a inmistim.
Bahsettiğin programı izliyorum bbende çok şükür o kadar değil durumumuz bence bu senin içinde gecerli daha önce yapmışsın yine başarabilirsin sabah tartı fotosunu yolla ve son kez karar ver biz sana destek oluruz:KK5:

Bahsettiğin programı izliyorum bbende çok şükür o kadar değil durumumuz bence bu senin içinde gecerli daha önce yapmışsın yine başarabilirsin sabah tartı fotosunu yolla ve son kez karar ver biz sana destek oluruz:KK5:
destegin icin sag ol canim. Ben sizi bir hafta takip edeyim, bakayim kendimi yoklayayim.
Buarada hayirli cumalar kizlar, Allah dualarimizi kabul, gunahlarimizi affetsin...

P_20170210_081359.jpg

İlk foto benden gelsin bakalım ayyyyy sonunda eksilmeye başladı kızlar nasıl mutluyum anlatamam çok fena motive oldum tartı da 700 eksik gösterdi ama ben 500 olarak kabul ediyorum veee yaşasın diyorum:halay::21::21::21::KK9::KK9:

destegin icin sag ol canim. Ben sizi bir hafta takip edeyim, bakayim kendimi yoklayayim.
Buarada hayirli cumalar kizlar, Allah dualarimizi kabul, gunahlarimizi affetsin...
Ufaktan hazırla kendini yavaş yavaş yediklerini kontrol et... diyete başlayacağım deme kendi kendine bünyeni korkutma :)

Eki Görüntüle 1951295

Ya ufff ben aynı mutluluğu yaşayamadım ama seni yürekten tebrik ediyorum Muttapa7555 Muttapa7555

Canlarım akşamları özellikle 7-7,30 dan sonra hiç bir şey yemediğim halde -200 gr dayım.
Ama üzülmüyorum gram gram da olsa verilecek bu kilo!
Tesekkur ederim canım pes etmek yok 200 de olsa giden biseyler var... bende aksam 7.30 dan sonra yemiyordum ama diyetisyen geç yatıyorum ac kalmayayım diye 9.30 a 1 meyve 3 kaşık yoğurt verdi sanırım sende kür yapıyorsun o saatte öğleyle aksam arasında tarçınlı sut iç o da etkili oluyor

Kuzucuğum hepimiz aynıyız.. inan kiiii.. ben de kendime bir baktım 69'da iken 7444444444 74! Eğer dur demesem fırlayacağım. Tamam hakikaten sen de almışsın ama yapılcak bişi yok, ya el atar kendine gençliğine kıymazsın, bir sarsıl bir silkin.. sil baştan başla. sen takip ettiğin sürece seni bırakmayız biz.

Hedef de koyalım Mayısa kadar havalar ısınıp da güneş açana kadar en az 5 kilomuz gitsin!

Ben hic öyle bisey yaşamadım ama bazılarını tarçın spor yapmak falan etkileyebiliyormuş ama sen yine de bi dr git ne olur ne olmaz canım başka sıkıntın olmasın... benim iştah da kabarıyor bazen su içiyorum yada kalkıp ev iş yapiyorum

Ben de yaşamadım canım, eğer kötü hissediyorsan hiç beklemeden Renna7 Renna7 dr a git ama iyiysen şişkinlik veya ağrı vs yoksa bence bir ay daha sabret bekle.. düzene girip girmediğine bak, hamilelik olamaz değil mi canım?

X