Sil Baştan Başlamak İsteyenler

menü çok güzel, diyecek bişiyim yok. tebrik etmek dışında
ben de bu sabah senin sabahınla aynı şeyleri yedim ama daha aç gözlü olduğum için 4 ymk kaşığı yulafı 1 brd. sütle pişirdim ve yarım muz, 1 tatlı kş. fıstık ezmesi ve üç çilek doğrayıp meyveli yulaf ezmesi yaptım.

Canim diyetisyen corba salata dedi hatta iki kepce corba yazdi ama ben 3 kepce aliyorum iki kepceyi oglum iciyo benim koca vucuda nasil yetsin birde oructan cikinca daha bi az geliyo

şişşşt bir kere koca vücutlu değilsin!
Artık 8'li rakamlardasın çok şükür.. İnançlısın, azimlisin!
Kendi ailemde, hiç çaba sarfetmeyen kardeşlerim var benim o kadar üzülüyorum ki. Çok tatlı çok güzel bir kardeşim var 100 kilo tahminimce, söylemiyor, istiyor o da vermeyi ama çaba yok..
Kimseler alınmasın kırılmasın benim canımın içi bile bu durumda..
Emelciğim 100 kiloya doğru yelken açmıştın ben de farklı değilim ki 75 ile başladımbu günlüğe, ben de 80 e doğru yelken açmıştım. Bizler hiç olmazsa ileriye değil geriye doğru gitmeye gayret ediyoruz. Gayret ettikçe başarıyoruz başardığımızı gördükçe azimle devam ediyoruz.
Lütfen öyle düşünme s i d e l y a 57 kilo ama uğraşmış o da Muttapa7555 o da 66 olacak inşallah bu haftalarda görüyorsun nasıl çabalıyor. Bize de nasip olacak o 6'lar inan bak. M Melek1450 canımmm durmak yok bize! Biz de başaracağız.

Yulaf ezmesini ben de merak ediyorum canım nasıl yapiyosun tarif eder misin

Canım neden fıstık ezmesi koyuyorsun içine onun yerine ceviz koy 2 tane zaten muz ve çilek var tatlı yeterince. Nacizane fikrim illaki yulaf ezmesi yiyecek sen öyle ye derim ben

EMELinEMELi canım hic de koca vücutlu falan değilsin değiliz. Ben neler neler duydum yazsam roman olur ve bi o kadar sa ilginç benzetmeler duydum. Bi yerden sonra sende onlar gibi düşünüyorsun ama ni sabah aynada baktım kendime olmak istediğim gibi değilim hissettiğim gibi degilim. Kilo aldıkça gidip daha bol kıyafet aldım 75 i görünce dank etti kafama. Eşofman giyerdim göbeğimi sıkmasın pantalon diye artik giymiyorum o sıkıntıyı hissediyorum ki daha çok caba göstereyim. Başaracağız hepimiz

Canım neden fıstık ezmesi koyuyorsun içine onun yerine ceviz koy 2 tane zaten muz ve çilek var tatlı yeterince. Nacizane fikrim illaki yulaf ezmesi yiyecek sen öyle ye derim ben

yesss, doğru söze ne denir ki?
fıtık ezmesini çok seviyorum, hiç olmazsa 1 tatlı kş, hiç olmazsa sabahları ve hiç olmazsa sadece yulaf ezmesinde yulafı tatlandırmak için koymuş olmam TEK MAZERETİM
BU emojilerin ikisi de ben oluyorum kendimi pataklıyorum

evet.. ben de geçen yıl spora giderken 68 e kadar düşmüştüm. eski günlüğümde bahsederim, zamanınız olursa bakın.
sonra sporu bıraktım çocuklar yalnız kalıyor diye ayrıca spor salonu ter kokusu ve pek hijyen gelmedi bana inanın evde mis gibi leslie yapmak daha iyi, bir de aletlerde hep sıra oluyordu. sonra gene yedikçe yedim.. hareket etmedim, baktım 74.9 olmuşum! baktım geçen sene giydiğim gömlek olmuyor! pantolon deseniz kış boyu aynı tek biricik lcw esnek kadife ile geçirdim! olmaz dedim! bu ben olamam!

dün eşimin doğum günüydü pasta aldım..
çocuklara da kuru pasta
dün asla yemedim! canın istedi mi kız? de, sor?
vallahi de pek istemedi! biraz istedi ama.. bitki çayımı içtim.
okul çıkışı yesinler diye yanımda kuru pastadan getirmiştim
şimdi sütlü nescafe içiyorum yanında ne güzel de giderdi diy mi, eskiden olsa ama..
eskidendi.. eskidendi.. çok eskiden!
ihtiyacım yok! kahvem ve içindeki sütün aroması bana yetiyor.
GURUR DUYUYORUM !

Bravo kraliçem gurur duy zaten. İnsan görmediği zaman hiç Zorluk çekmiyor amaaaa o pastalar börekler abur cuburlar.. işte o zaman başlıyor asıl sınav. Sen sınavdan gecmişsin. Ve de insan o an şunu düşünmeli ' ya tamam ben şimdi bundan yesem o an mutlu olucam ama mideme gittiği an pişmanlık duymaya başlayacağım, peki yemezsem.. iste o zaman ben güçlüyüm nefsime hakim oluyorum. Ve işte asıl şimdi mutluyum'
Dün kalabalık bir ortamdaydım yemekte pide ve senin o gün hüplettigin tulumbalardan vardı Zaten çorbami icip gitmiştim yemedim. Orda herkes kilo verdiğimi farketti ve acayip mutlu oldum. Akşam eşim çok mutlu görünüyorsun dedi. Aslında fazla kilolarımız bizi farketmesek de günlük hayatımızda da mutsuz kılıyor. Kilolar gittikçe mutluluk geliyor

Selam kizlar bugun acayip istahim vardi neden bilmem
Sabah 1 hase nesfit sut
Ara yarim elma
Ogle 1 kapce susuz kuru fasulye salata 1 dilim ekmek
Ara 1 avuc kayisi cekirdegi ve siyah uzum
Az once 1 kivi
Aksam a da salata artik
su kahve cay ictim

Tebrik ederim Sidelyacığım sen bize güzel bir örneksin zaten.
Kilolar gittikçe mutluluk hafiflik ferahlık özgüven geliyor gerçektende.

Sabah 1 hase nesfit sut
Ara yarim elma
Az once 1 kivi
Aksam a da salata artik
su kahve cay ictim

Tatlımm iştahın varmış ama yememişsin. Sana da kocaman bir alkış!

9,30 Sabah malumunuz yulaf ezmeli yarım muzlu 4 çilekli yulaflı bişi :)

Ara kahve

40 dk. müthiş tempolu yürüyüş
1 soda

öğlen 13.30 bol salata + yoğurtlu ıspanak + (kötü olarak) küçük bir dilim börek

yeşil çay

ara: 3 çilek + çeyrek muz + 5 çiğ badem + sütlü nescafe

akşam umuyorum ki hakikaten yoğurtlu kabak

su 2,5 lt olur, 1,5 litresini içtim.

Dur ben sana fıstık ezmeli ara öğün bulayım araştırıp madem çok seviyorsun olabildiğince masum olsun

Sabah 1 hase nesfit sut
Ara yarim elma
Az once 1 kivi
Aksam a da salata artik
su kahve cay ictim
Ay ne güzel iştahlı halinle bile azıcık yemişsin tebrikler valla

Bende yazayım menümü
Sabah 9.30
1 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilim peynir bol yeşillik cay 2 ceviz
Öğle 13.30
3 yk et 1 kepçe çorba 1 kase salata
Ara 17.00
1 uzun galeta 1 üçgen peynir zencefil çayı 3 hakimeler kurabiye yedim malesef
Aksam 19.00
5 yk patlıcan közleme 1 kase salata 1 bardak ayran
Ara 21.30
5 badem
Su 2.5 spor 50 dk eliptik 15 dk pilates

Canim yaaa sen de fatmada cok desteksinjz. Sagolun.

Bende senle gurur duydum valla supersin
Cok iyi bencee

Senimde guzel baya fistikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…