• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Selam menumu vereyim misafirim gelecek
9.30 kepekli yağsız tost koy peyniriyle
14.30 4kofte 1 biber salata ayran
1 dilim pudingli bisküvi
18.00 1 küçük köfte 1 dilim ekmek acikirsam çilek yerim 3 tane

45 dk yürüyüş 2.5 su

Bence çok iyi, yürüyüş ve su da harika olmuş ;) Böyle devam et Melekciğim.

Slm kızlar diyetisyen kontrolü 3 haftada 1 kilo yağ kaybetmişim. Tartıda ise sadece 300 gram gittiğini gösteriyor ödem büyük ihtimalle. Duraklama olabilir moralin bozulmasın hiç dedi. Yeni bi liste verdi spor su devam. Bugün ne yedin derseniz çok da parlak değil durum kayınvalideye ugradık akşam yemeğine ve sdece makarna vardı yedim mecbur:KK43:
Sabah 8.00
2yk yulaf 1 bardak süt 2 ceviz 1yk kuru üzüm tarçın
Öğle 14.00
1yk kıymalı patlıcan
Ara 17.00
1 uzun galeta
Akşam 19.00
5yk domates soslu makarna 3yk yogurt 1 kase salata
Su 2 litre
Spor yapamadım
Yarın tam gaz yeniden başlıyorum kızlar Allah ın izniyle. Kacamaksız ve tam sporla

Olsun sakın üzülme, yeri gelecek mantı da yenecek makarna da! Miktarın o kadar ayarda ki, salata yoğurt ile gayet güzel!

Sabah nasıl doyuyorsun Fatmam? Ben ki 3-4 ymk kş yulaf + 1 su brd süt + 1 muz pişirerek yulaf ezmesine dönüştürüyorum ceviz de üzüm de ekliyorum ama bu tarif beni daha da acıktırıyor gibi :(
Sende 2 ymk kaşığı yulaf..

Öğlen de ayran yok, yoğurt yok, salata yok, ekmek yok.. neden cankuş?

Allahtan akşam biraz yemişsin.

Ben de yazayım menümü
Sabah
1 büyük bardak sirkeli su
Kahvaltı
1 dilim yarım yağlı peynir+çörekotu
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık maydanoz

Ara
6 çilek
Beyaz çay

Öğle
5 yk Kıymalı kabak yemeği
Bol yeşillik

Ara
1 bardak ayran
1 çb beyaz leblebi

Akşam
3 fırında derisiz kanat
1 yk mantar
3 yk yoğurt+ çk Keten tohumu
Yarım avuç içi kadar bazlama

Gece
Beyaz çay

3 lt su 30 dk yürüyüş

Menün suyun salatan yürüyüşün :KK73::KK9:

20170412_085057.jpg

Günaydıııın!

Sabah kahvaltım işte buu!
Ayrıca peynirin hepsini yemedim, salatalık biber, 4 zeytin ve biraz roka yedim, rokalar görünmüyor.
Kasem çook büyük altında da öğlen için lahana kıvırcık dereotlu salatam var. Zeytin yağını evde koyuyorum salatama öğlen çin tavuğu var biraz yağlı oluyor hepsini yemem.. birazını yerim bu salatam bana yeter. ZAFER BİZİM OLACAK!
Ben bu hafta biraz ipin ucunu kaçırdım + gelirsem beni bağışlayın, ama sağlıklı yaşamaya and içiyorum! Kaçsa da tutacağım, ellerimden gitmesine izin veremem!

Eki Görüntüle 1981181

Günaydıııın!

Ayrıca peynirin hepsini yemedim, salatalık biber, 4 zeytin ve biraz roka yedim, rokalar görünmüyor.
Kasem çook büyük altında da öğlen için lahana kıvırcık dereotlu salatam var. Zeytin yağını evde koyuyorum salatama öğlen çin tavuğu var biraz yağlı oluyor hepsini yemem.. birazını yerim bu salatam bana yeter. ZAFER BİZİM OLACAK!
Ben bu hafta biraz ipin ucunu kaçırdım + gelirsem beni bağışlayın, ama sağlıklı yaşamaya and içiyorum! Kaçsa da tutacağım, ellerimden gitmesine izin veremem!
Afiyet olsun bence artı olmazsın su iki gün bile sağlıklı beslensen en kotu ihtimalle sabit kalırsın

Bende yazayim menumu

... MENUM...
SAHUR(04.00)
2 dlm ç. Ekmegi
1 kkb peynir
3 zeytin
1 h. Yumurta
Yarim salatalik

IFTAR (19.20)
1 kase corba
Salata

ARA (belki yerim)
Yarim dlm ananas
4 yk yogurt
3-4 dlm karpuz

SU 2 Yaparim
Allah kabul etsin bana da az gelmişti menün közleme olunca bir tık daha doyurucu olmus galiba

Slm kızlar diyetisyen kontrolü 3 haftada 1 kilo yağ kaybetmişim. Tartıda ise sadece 300 gram gittiğini gösteriyor ödem büyük ihtimalle. Duraklama olabilir moralin bozulmasın hiç dedi. Yeni bi liste verdi spor su devam. Bugün ne yedin derseniz çok da parlak değil durum kayınvalideye ugradık akşam yemeğine ve sdece makarna vardı yedim mecbur:KK43:
Sabah 8.00
2yk yulaf 1 bardak süt 2 ceviz 1yk kuru üzüm tarçın
Öğle 14.00
1yk kıymalı patlıcan
Ara 17.00
1 uzun galeta
Akşam 19.00
5yk domates soslu makarna 3yk yogurt 1 kase salata
Su 2 litre
Spor yapamadım
Yarın tam gaz yeniden başlıyorum kızlar Allah ın izniyle. Kacamaksız ve tam sporla
Hiç moralini bozma Fatmacım evet duraklamalar oluyor biraz da can sıkıcı oluyor ama birkaç hafta sonra emeğinin karşılığını alırsın emin ol. Dün menün pek parlak olmayabilir bugün daha iyi olur yeter ki iyi olmasını gerçekte iste sen başarırsın ;)
Canim. Salatama 1 er biber ve patlucan kozleyip koydum

Aksam ara yaptim aciktim baya
2dlm ananas
4 ucgen dlm karpuz
1 sb sut. Yedim
Ayy ben de bi an korktum o salata ve çorbayla kaldın diye :-) afiyet olsun canımm
Eki Görüntüle 1981181

Günaydıııın!

Bravo.. Bırakma ipin ucunu kendine ihanet etme aman kraliçem. Hiçbir yemekte yok zayıflamanın verdiği tat. Bence - geleceksin canım ben öyle hissediyorum :-)

Olsun sakın üzülme, yeri gelecek mantı da yenecek makarna da! Miktarın o kadar ayarda ki, salata yoğurt ile gayet güzel!

Sabah nasıl doyuyorsun Fatmam? Ben ki 3-4 ymk kş yulaf + 1 su brd süt + 1 muz pişirerek yulaf ezmesine dönüştürüyorum ceviz de üzüm de ekliyorum ama bu tarif beni daha da acıktırıyor gibi :KK43:
Sende 2 ymk kaşığı yulaf..

Öğlen de ayran yok, yoğurt yok, salata yok, ekmek yok.. neden cankuş?

Allahtan akşam biraz yemişsin.
Canım bende doymuyordum zaten öyle aç aç geçti 3 hafta:KK70: diyetisyene söyledim tekrar verme diye. Öğlen ayak üstü ufaklığın tabağından kalan 1 kaşığı yedim canım acelem vardı. Oturup yemek yiyemedim

Sağol s i d e l y a s i d e l y a cığımmm inşallah - gelirim ;)

Sen şimdi 55 olma yolunda mısın? Gerçi koruma demişti diyetisyenin..
Belki de yazdın ama sen nereden nereye geldin bu 57'lere.. neler yaptın.. hep hep - - - eksi mi gittin?
En yüksek kaç kiloya kadar çıkmıştın?

Hiç moralini bozma Fatmacım evet duraklamalar oluyor biraz da can sıkıcı oluyor ama birkaç hafta sonra emeğinin karşılığını alırsın emin ol. Dün menün pek parlak olmayabilir bugün daha iyi olur yeter ki iyi olmasını gerçekte iste sen başarırsın :KK66:

Ayy ben de bi an korktum o salata ve çorbayla kaldın diye :-) afiyet olsun canımm

Bravo.. Bırakma ipin ucunu kendine ihanet etme aman kraliçem. Hiçbir yemekte yok zayıflamanın verdiği tat. Bence - geleceksin canım ben öyle hissediyorum :-)
Canım moralim bozulmadı aslında çünkü ben diyetisyene gitmeden önce ayda 1 kilo verebilenlerdenim az yiyip spor yapsamda gitmiyor alışığım bu durumlara toplamda 6.5 kilo gitti ben o kısmına bakıyorum.Sanırım diyetisyen listelerinin önemi neyi neyle ne zaman yiyeceğimiz. Çok şükür gidiyor ya az çok farketmez

Hah.. işte şimdi oldu! Misss biber ve patlıcan köz ile sebzesi bol bir salatalı öğün olmuş o zaman :KK36:
Maaşallah listen güzel.
Sagol canimmmm
Eki Görüntüle 1981181

Günaydıııın!

Cok iyi afiyet olsun iki gun diren sabit yada eksi bile olyrsun bence
Allah kabul etsin bana da az gelmişti menün közleme olunca bir tık daha doyurucu olmus galiba
Amin canim. Aynen sade salata yiyemiyorum da zaten
Hiç moralini bozma Fatmacım evet duraklamalar oluyor biraz da can sıkıcı oluyor ama birkaç hafta sonra emeğinin karşılığını alırsın emin ol. Dün menün pek parlak olmayabilir bugün daha iyi olur yeter ki iyi olmasını gerçekte iste sen başarırsın :KK66:

Oruc sonu insan doymam diyo ama doyuyosun aslinda

goldenheart goldenheart iki kez kilo bildirimi yaapptim ama unutmussun beni eklemyi neyse önemli değil cuma günü de ekleyebilirsin yeni bildirimle

Oyyy kuzum ya affet..
İnan ki unutmuşum, ekledim az evvel :oops::KK17:
Neyse darılmayıp tafra yapmayıp yazdığın için minnettarım arkadaşım.
Kızlar unutursam hatırlatın ne olursunuz.
Hepinizi çook öpüyorum.

Oyyy kuzum ya affet..
İnan ki unutmuşum, ekledim az evvel :oops::KK17:
Neyse darılmayıp tafra yapmayıp yazdığın için minnettarım arkadaşım.
Kızlar unutursam hatırlatın ne olursunuz.
Hepinizi çook öpüyorum.
Estağfurullah olur öyle şey ben tahmin ettim zaten unuttuğunu teşekkür ederim inşallah cuma günü eksi bu bildirim eklenir yanina

Sağol s i d e l y a s i d e l y a cığımmm inşallah - gelirim :KK66:

Sen şimdi 55 olma yolunda mısın? Gerçi koruma demişti diyetisyenin..
Belki de yazdın ama sen nereden nereye geldin bu 57'lere.. neler yaptın.. hep hep - - - eksi mi gittin?
En yüksek kaç kiloya kadar çıkmıştın?

Anlatayım hikayemi :)
Ben bundan 3 yıl evlenirken 58 kilo idim. Hamileligime 59la başladım doğuma gittiğimde 85 kiloydum inanabiliyor musunuz tam 26 kilo aldım. Doğumdan 1 ay sonra 73ü gördüm ama kafama hiç takmıyorum. Taaa ki 1 sene sonraya kadar. Baktım kilo vermem durdu tartıda 68idim. Birşeyler yapmam lazım dedim gecen sene bu zamanlarda kendimce diyete başladım 63 kiloya düştüm bir anda gelişen problemlerden ötürü dişlerime tel taktırdım. O sıra ağrılardan her istediğimi yiyememekten bunalıma girdim ve diyeti bıraktım. Birkac ay korudum fakat sonra yine 67i gördüm bu kışın başında yeniden başladım derken kışı diyetle geçirdim. En son diyetisyen yardımıyla daha kolay olacağını düşündüm ve öyle de oldu.
Benim hedefim 55ti fakat cevrem ve diyetisyenim bu kararımın değişmesine sebep oldu. Aslında şuan kendimi oldukça beğeniyorum. Sadece kendime pazartesiye mühlet verdim. Son bir gayretle pazartesi kaç olursam olsun diyorum.:)) İnşallah siz de bu günleri görürsünüz gerçekten çok mutluyum ve kendimle gurur duyuyorum

Back