- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
- #2.041
Anlatayım hikayemi :)
Ben bundan 3 yıl evlenirken 58 kilo idim. Hamileligime 59la başladım doğuma gittiğimde 85 kiloydum inanabiliyor musunuz tam 26 kilo aldım. Doğumdan 1 ay sonra 73ü gördüm ama kafama hiç takmıyorum. Taaa ki 1 sene sonraya kadar. Baktım kilo vermem durdu tartıda 68idim. Birşeyler yapmam lazım dedim gecen sene bu zamanlarda kendimce diyete başladım 63 kiloya düştüm bir anda gelişen problemlerden ötürü dişlerime tel taktırdım. O sıra ağrılardan her istediğimi yiyememekten bunalıma girdim ve diyeti bıraktım. Birkac ay korudum fakat sonra yine 67i gördüm bu kışın başında yeniden başladım derken kışı diyetle geçirdim. En son diyetisyen yardımıyla daha kolay olacağını düşündüm ve öyle de oldu.
Benim hedefim 55ti fakat cevrem ve diyetisyenim bu kararımın değişmesine sebep oldu. Aslında şuan kendimi oldukça beğeniyorum. Sadece kendime pazartesiye mühlet verdim. Son bir gayretle pazartesi kaç olursam olsun diyorum.:)) İnşallah siz de bu günleri görürsünüz gerçekten çok mutluyum ve kendimle gurur duyuyorum
Ne mutlu sana Sidelyacığım.
Çabanın azmin gerçekten istemenin sonucu olsa gerek bu.
Darısı bizlere..
Koruma dönemini bizimle geçireceksin değil mi? Her hafta tartılıp tartıdaki oynamaları kaydederiz İnşallah sabit kalacaksın buna inanıyorum.