• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Anlatayım hikayemi :)
Ben bundan 3 yıl evlenirken 58 kilo idim. Hamileligime 59la başladım doğuma gittiğimde 85 kiloydum inanabiliyor musunuz tam 26 kilo aldım. Doğumdan 1 ay sonra 73ü gördüm ama kafama hiç takmıyorum. Taaa ki 1 sene sonraya kadar. Baktım kilo vermem durdu tartıda 68idim. Birşeyler yapmam lazım dedim gecen sene bu zamanlarda kendimce diyete başladım 63 kiloya düştüm bir anda gelişen problemlerden ötürü dişlerime tel taktırdım. O sıra ağrılardan her istediğimi yiyememekten bunalıma girdim ve diyeti bıraktım. Birkac ay korudum fakat sonra yine 67i gördüm bu kışın başında yeniden başladım derken kışı diyetle geçirdim. En son diyetisyen yardımıyla daha kolay olacağını düşündüm ve öyle de oldu.
Benim hedefim 55ti fakat cevrem ve diyetisyenim bu kararımın değişmesine sebep oldu. Aslında şuan kendimi oldukça beğeniyorum. Sadece kendime pazartesiye mühlet verdim. Son bir gayretle pazartesi kaç olursam olsun diyorum.:)) İnşallah siz de bu günleri görürsünüz gerçekten çok mutluyum ve kendimle gurur duyuyorum

Ne mutlu sana Sidelyacığım.
Çabanın azmin gerçekten istemenin sonucu olsa gerek bu.
Darısı bizlere..
Koruma dönemini bizimle geçireceksin değil mi? Her hafta tartılıp tartıdaki oynamaları kaydederiz ;) İnşallah sabit kalacaksın buna inanıyorum.

20170412_124559.jpg
Bugün öğle yemeğim kızlar.. Ayranın 1 tanesi içildi öbürü başka sefere içilecek.
Salata peynirli olunca çok seviyorum. Severek yiyorum.

sonrasında şekersiz kahve
yeşil çay ve su içildi.

Menüm
Sabah 9.00
1 dilim ekmek 2yk lor 2 ceviz yeşillik yeşilçay
Öğle 13.00
5yk kıymalı patlıcan 1 kase salata 1 kepçe çorba
Ara 16.00
1 uzun galeta 1 üçgen peynir zencefil çayı
Aksam 19.00
1 kase tavuk çorbası salata 1 bardak ayran
Ara 21.30
5 badem
Su 2.5 lt spor 50 dk eliptik 15 dk pilates

Ne mutlu sana Sidelyacığım.
Çabanın azmin gerçekten istemenin sonucu olsa gerek bu.
Darısı bizlere..
Koruma dönemini bizimle geçireceksin değil mi? Her hafta tartılıp tartıdaki oynamaları kaydederiz :KK66: İnşallah sabit kalacaksın buna inanıyorum.
Tabiki buradayım ;)

Menüm
Sabah 9.00
Öğle 13.00
Ara 16.00
Aksam 19.00
Ara 21.30
5 badem
Canım çok çok güzel menün. Yanlız muhtemelen patlıcan kızartma değildir nasıl pisiriyorsun kizartmadan güzel oluyor mu :110:
Eki Görüntüle 1981413
Canlarım neye niyet neye kısmet
evde bunlar vardı kabak yemeğini yapmak ve yemek yarına kaldı. Yoğurt çorba bol yeşilli mercimekli salata bir parçacık tavuk döner akşam yemeğim oldu saat 18.30 da
Harika!

Menüm
Sabah 9.00
Öğle 13.00
Ara 16.00
Aksam 19.00
Ara 21.30
5 badem
Afiyet olsun cok guzel
Eki Görüntüle 1981413
Canlarım neye niyet neye kısmet
evde bunlar vardı kabak yemeğini yapmak ve yemek yarına kaldı. Yoğurt çorba bol yeşilli mercimekli salata bir parçacık tavuk döner akşam yemeğim oldu saat 18.30 da

Olsun canim buda cok saglikli afiyet olsun

İyi akşamlar
9.30 menemen 1 dilim kepekli

3 çilek

13.30 yoğurtlu brokoli

15.00 4 kaşık bulgur 1 karnıyarık ayran

Kontrolden çıktığım an draje yedim 200 kalorilik
18 de ayran ev yapımı

30 dk zumba 2.5 su inşallah zumba bu kacmgi Karsilar tatlıya karşı koyamadim regl oldum bugün artı çıkmak istemiyorum sabah

... MENUM...
SAHUR(04. 00)
2 dlm ç. Ekmegi
1 kkb peynir
1 h. Yumurta
Yarim salatalik

IFTAR (19.20)
1 kase corba
Salata

ARA
1 Dlm ananas

SU 2 Yaparim
Akşam balık tavuk köfte veya sebze olsa iyi olmaz mıydı Emel'im? Nasıl doydun? Ama hafif ve güzel menü olmuş. Allah kabul etsin.

s i d e l y a s i d e l y a canım kızartma değil patlıcan 1 kilo sebzeye 2 yemek kaşığı yağ kullanıyorum patlıcanı küp küp doğrayıp geniş bi teflonda iyice kavuşuyorum kızartma gibi oluyor ben patlıcanın her halini severim o yüzden bana güzel geliyor.
goldenheart goldenheart aksam menusu çok güzel tebrikler. M Melek1450 kaçamağı telafi etmişsin en azından. EMELinEMELi EMELinEMELi canım harikasın Allah kabul etsin.

Menüm
Sabah
Büyük bardak limonlu su

Kahvaltı 11:00
1 bardak süt , 2 yk kahvaltılık gevrek, 1 yk yulaf, çk tarçın, yarım muz

Ara 13:00
Yarım elma
Beyaz çay

Öğle 14:30
3 kepçe mercimek çorbası

Ara 18:00
Bir avuç beyaz leblebi

Akşam 20:00
1 tabak haşlanmış karnabahar
3 yk yogurt + Keten tohumu
Yağsız salata

2,5 lt su 20 dk yürüyüş

Akşam balık tavuk köfte veya sebze olsa iyi olmaz mıydı Emel'im? Nasıl doydun? Ama hafif ve güzel menü olmuş. Allah kabul etsin.

Canim diyetisyen corba salata dedi hatta iki kepce corba yazdi ama ben 3 kepce aliyorum iki kepceyi oglum iciyo benim koca vucuda nasil yetsin birde oructan cikinca daha bi az geliyo

Back