- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #2.041
Anlatayım hikayemi :)
Ben bundan 3 yıl evlenirken 58 kilo idim. Hamileligime 59la başladım doğuma gittiğimde 85 kiloydum inanabiliyor musunuz tam 26 kilo aldım. Doğumdan 1 ay sonra 73ü gördüm ama kafama hiç takmıyorum. Taaa ki 1 sene sonraya kadar. Baktım kilo vermem durdu tartıda 68idim. Birşeyler yapmam lazım dedim gecen sene bu zamanlarda kendimce diyete başladım 63 kiloya düştüm bir anda gelişen problemlerden ötürü dişlerime tel taktırdım. O sıra ağrılardan her istediğimi yiyememekten bunalıma girdim ve diyeti bıraktım. Birkac ay korudum fakat sonra yine 67i gördüm bu kışın başında yeniden başladım derken kışı diyetle geçirdim. En son diyetisyen yardımıyla daha kolay olacağını düşündüm ve öyle de oldu.
Benim hedefim 55ti fakat cevrem ve diyetisyenim bu kararımın değişmesine sebep oldu. Aslında şuan kendimi oldukça beğeniyorum. Sadece kendime pazartesiye mühlet verdim. Son bir gayretle pazartesi kaç olursam olsun diyorum.:)) İnşallah siz de bu günleri görürsünüz gerçekten çok mutluyum ve kendimle gurur duyuyorum
Canim ne tesaduf ben de burali degilim malum ogretmen olunca tayinle geldimBen de bursada oturuyorum serraz ama bursalı değilim:)
Tamam Emelcimgoldenheart . Menun boyle kalirsa cok iyi dikkat et kacamak yapma canim
Tabiki buradayımNe mutlu sana Sidelyacığım.
Çabanın azmin gerçekten istemenin sonucu olsa gerek bu.
Darısı bizlere..
Koruma dönemini bizimle geçireceksin değil mi? Her hafta tartılıp tartıdaki oynamaları kaydederizİnşallah sabit kalacaksın buna inanıyorum.
Canım çok çok güzel menün. Yanlız muhtemelen patlıcan kızartma değildir nasıl pisiriyorsun kizartmadan güzel oluyor muMenüm
Sabah 9.00
1 dilim ekmek 2yk lor 2 ceviz yeşillik yeşilçay
Öğle 13.00
5yk kıymalı patlıcan 1 kase salata 1 kepçe çorba
Ara 16.00
1 uzun galeta 1 üçgen peynir zencefil çayı
Aksam 19.00
1 kase tavuk çorbası salata 1 bardak ayran
Ara 21.30
5 badem
Su 2.5 lt spor 50 dk eliptik 15 dk pilates
Harika!Eki Görüntüle 1981413
Canlarım neye niyet neye kısmet
evde bunlar vardı kabak yemeğini yapmak ve yemek yarına kaldı. Yoğurt çorba bol yeşilli mercimekli salata bir parçacık tavuk döner akşam yemeğim oldu saat 18.30 da
Afiyet olsun cok guzelMenüm
Sabah 9.00
1 dilim ekmek 2yk lor 2 ceviz yeşillik yeşilçay
Öğle 13.00
5yk kıymalı patlıcan 1 kase salata 1 kepçe çorba
Ara 16.00
1 uzun galeta 1 üçgen peynir zencefil çayı
Aksam 19.00
1 kase tavuk çorbası salata 1 bardak ayran
Ara 21.30
5 badem
Su 2.5 lt spor 50 dk eliptik 15 dk pilates
Eki Görüntüle 1981413
Canlarım neye niyet neye kısmet
evde bunlar vardı kabak yemeğini yapmak ve yemek yarına kaldı. Yoğurt çorba bol yeşilli mercimekli salata bir parçacık tavuk döner akşam yemeğim oldu saat 18.30 da
Akşam balık tavuk köfte veya sebze olsa iyi olmaz mıydı Emel'im? Nasıl doydun? Ama hafif ve güzel menü olmuş. Allah kabul etsin.... MENUM...
SAHUR(04. 00)
2 dlm ç. Ekmegi
1 kkb peynir
1 h. Yumurta
Yarim salatalik
IFTAR (19.20)
1 kase corba
Salata
ARA
1 Dlm ananas
SU 2 Yaparim
Akşam balık tavuk köfte veya sebze olsa iyi olmaz mıydı Emel'im? Nasıl doydun? Ama hafif ve güzel menü olmuş. Allah kabul etsin.
tühh... kısmet değilmiş, bu da Allahtan canım benim. üzülme,Gunaydin kizlar. . Sahura saat kurvdedim. Esim kurmamis bugun otuc tutamicam omkadar uzuldum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?