- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #2.021
Selam menumu vereyim misafirim gelecek
9.30 kepekli yağsız tost koy peyniriyle
14.30 4kofte 1 biber salata ayran
1 dilim pudingli bisküvi
18.00 1 küçük köfte 1 dilim ekmek acikirsam çilek yerim 3 tane
45 dk yürüyüş 2.5 su
Canim. Salatama 1 er biber ve patlucan kozleyip koydumHarika Emel'imm iftar salatanı bol yeşillikli peynirli vs hayal edeyim değil mi? yoksa çok az olmuş. Ara yapmışsındır umarım.
Slm kızlar diyetisyen kontrolü 3 haftada 1 kilo yağ kaybetmişim. Tartıda ise sadece 300 gram gittiğini gösteriyor ödem büyük ihtimalle. Duraklama olabilir moralin bozulmasın hiç dedi. Yeni bi liste verdi spor su devam. Bugün ne yedin derseniz çok da parlak değil durum kayınvalideye ugradık akşam yemeğine ve sdece makarna vardı yedim mecbur
Sabah 8.00
2yk yulaf 1 bardak süt 2 ceviz 1yk kuru üzüm tarçın
Öğle 14.00
1yk kıymalı patlıcan
Ara 17.00
1 uzun galeta
Akşam 19.00
5yk domates soslu makarna 3yk yogurt 1 kase salata
Su 2 litre
Spor yapamadım
Yarın tam gaz yeniden başlıyorum kızlar Allah ın izniyle. Kacamaksız ve tam sporla
Canim. Salatama 1 er biber ve patlucan kozleyip koydum
Aksam ara yaptim aciktim baya
2dlm ananas
4 ucgen dlm karpuz
1 sb sut. Yedim
Ben de yazayım menümü
Sabah
1 büyük bardak sirkeli su
Kahvaltı
1 dilim yarım yağlı peynir+çörekotu
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık maydanoz
Ara
6 çilek
Beyaz çay
Öğle
5 yk Kıymalı kabak yemeği
Bol yeşillik
Ara
1 bardak ayran
1 çb beyaz leblebi
Akşam
3 fırında derisiz kanat
1 yk mantar
3 yk yoğurt+ çk Keten tohumu
Yarım avuç içi kadar bazlama
Gece
Beyaz çay
3 lt su 30 dk yürüyüş
Afiyet olsun bence artı olmazsın su iki gün bile sağlıklı beslensen en kotu ihtimalle sabit kalırsınEki Görüntüle 1981181
Günaydıııın!
Sabah kahvaltım işte buu!
Ayrıca peynirin hepsini yemedim, salatalık biber, 4 zeytin ve biraz roka yedim, rokalar görünmüyor.
Kasem çook büyük altında da öğlen için lahana kıvırcık dereotlu salatam var. Zeytin yağını evde koyuyorum salatama öğlen çin tavuğu var biraz yağlı oluyor hepsini yemem.. birazını yerim bu salatam bana yeter. ZAFER BİZİM OLACAK!
Ben bu hafta biraz ipin ucunu kaçırdım + gelirsem beni bağışlayın, ama sağlıklı yaşamaya and içiyorum! Kaçsa da tutacağım, ellerimden gitmesine izin veremem!
Allah kabul etsin bana da az gelmişti menün közleme olunca bir tık daha doyurucu olmus galibaBende yazayim menumu
... MENUM...
SAHUR(04.00)
2 dlm ç. Ekmegi
1 kkb peynir
3 zeytin
1 h. Yumurta
Yarim salatalik
IFTAR (19.20)
1 kase corba
Salata
ARA (belki yerim)
Yarim dlm ananas
4 yk yogurt
3-4 dlm karpuz
SU 2 Yaparim
Hiç moralini bozma Fatmacım evet duraklamalar oluyor biraz da can sıkıcı oluyor ama birkaç hafta sonra emeğinin karşılığını alırsın emin ol. Dün menün pek parlak olmayabilir bugün daha iyi olur yeter ki iyi olmasını gerçekte iste sen başarırsınSlm kızlar diyetisyen kontrolü 3 haftada 1 kilo yağ kaybetmişim. Tartıda ise sadece 300 gram gittiğini gösteriyor ödem büyük ihtimalle. Duraklama olabilir moralin bozulmasın hiç dedi. Yeni bi liste verdi spor su devam. Bugün ne yedin derseniz çok da parlak değil durum kayınvalideye ugradık akşam yemeğine ve sdece makarna vardı yedim mecbur
Sabah 8.00
2yk yulaf 1 bardak süt 2 ceviz 1yk kuru üzüm tarçın
Öğle 14.00
1yk kıymalı patlıcan
Ara 17.00
1 uzun galeta
Akşam 19.00
5yk domates soslu makarna 3yk yogurt 1 kase salata
Su 2 litre
Spor yapamadım
Yarın tam gaz yeniden başlıyorum kızlar Allah ın izniyle. Kacamaksız ve tam sporla
Ayy ben de bi an korktum o salata ve çorbayla kaldın diyeCanim. Salatama 1 er biber ve patlucan kozleyip koydum
Aksam ara yaptim aciktim baya
2dlm ananas
4 ucgen dlm karpuz
1 sb sut. Yedim
Bravo.. Bırakma ipin ucunu kendine ihanet etme aman kraliçem. Hiçbir yemekte yok zayıflamanın verdiği tat. Bence - geleceksin canım ben öyle hissediyorumEki Görüntüle 1981181
Günaydıııın!
Ayrıca peynirin hepsini yemedim, salatalık biber, 4 zeytin ve biraz roka yedim, rokalar görünmüyor.
Kasem çook büyük altında da öğlen için lahana kıvırcık dereotlu salatam var. Zeytin yağını evde koyuyorum salatama öğlen çin tavuğu var biraz yağlı oluyor hepsini yemem.. birazını yerim bu salatam bana yeter. ZAFER BİZİM OLACAK!
Ben bu hafta biraz ipin ucunu kaçırdım + gelirsem beni bağışlayın, ama sağlıklı yaşamaya and içiyorum! Kaçsa da tutacağım, ellerimden gitmesine izin veremem!
Canım bende doymuyordum zaten öyle aç aç geçti 3 haftaOlsun sakın üzülme, yeri gelecek mantı da yenecek makarna da! Miktarın o kadar ayarda ki, salata yoğurt ile gayet güzel!
Sabah nasıl doyuyorsun Fatmam? Ben ki 3-4 ymk kş yulaf + 1 su brd süt + 1 muz pişirerek yulaf ezmesine dönüştürüyorum ceviz de üzüm de ekliyorum ama bu tarif beni daha da acıktırıyor gibi
Sende 2 ymk kaşığı yulaf..
Öğlen de ayran yok, yoğurt yok, salata yok, ekmek yok.. neden cankuş?
Allahtan akşam biraz yemişsin.
Canım moralim bozulmadı aslında çünkü ben diyetisyene gitmeden önce ayda 1 kilo verebilenlerdenim az yiyip spor yapsamda gitmiyor alışığım bu durumlara toplamda 6.5 kilo gitti ben o kısmına bakıyorum.Sanırım diyetisyen listelerinin önemi neyi neyle ne zaman yiyeceğimiz. Çok şükür gidiyor ya az çok farketmezHiç moralini bozma Fatmacım evet duraklamalar oluyor biraz da can sıkıcı oluyor ama birkaç hafta sonra emeğinin karşılığını alırsın emin ol. Dün menün pek parlak olmayabilir bugün daha iyi olur yeter ki iyi olmasını gerçekte iste sen başarırsın
Ayy ben de bi an korktum o salata ve çorbayla kaldın diyeafiyet olsun canımm
Bravo.. Bırakma ipin ucunu kendine ihanet etme aman kraliçem. Hiçbir yemekte yok zayıflamanın verdiği tat. Bence - geleceksin canım ben öyle hissediyorum
Ben de bursada oturuyorum serraz ama bursalı değilim:)Canim bilmiyorum acikcasi bursadayim ben burali degilim hazir kutudaydi minik minik
Sagol canimmmmHah.. işte şimdi oldu! Misss biber ve patlıcan köz ile sebzesi bol bir salatalı öğün olmuş o zaman
Maaşallah listen güzel.
Cok iyi afiyet olsun iki gun diren sabit yada eksi bile olyrsun benceEki Görüntüle 1981181
Günaydıııın!
Amin canim. Aynen sade salata yiyemiyorum da zatenAllah kabul etsin bana da az gelmişti menün közleme olunca bir tık daha doyurucu olmus galiba
Hiç moralini bozma Fatmacım evet duraklamalar oluyor biraz da can sıkıcı oluyor ama birkaç hafta sonra emeğinin karşılığını alırsın emin ol. Dün menün pek parlak olmayabilir bugün daha iyi olur yeter ki iyi olmasını gerçekte iste sen başarırsın
Ayy ben de bi an korktum o salata ve çorbayla kaldın diyeafiyet olsun canımm
Bravo.. Bırakma ipin ucunu kendine ihanet etme aman kraliçem. Hiçbir yemekte yok zayıflamanın verdiği tat. Bence - geleceksin canım ben öyle hissediyorum
goldenheart iki kez kilo bildirimi yaapptim ama unutmussun beni eklemyi neyse önemli değil cuma günü de ekleyebilirsin yeni bildirimle
Estağfurullah olur öyle şey ben tahmin ettim zaten unuttuğunu teşekkür ederim inşallah cuma günü eksi bu bildirim eklenir yaninaOyyy kuzum ya affet..
İnan ki unutmuşum, ekledim az evvel
Neyse darılmayıp tafra yapmayıp yazdığın için minnettarım arkadaşım.
Kızlar unutursam hatırlatın ne olursunuz.
Hepinizi çook öpüyorum.
Sağols i d e l y a cığımmm inşallah - gelirim
Sen şimdi 55 olma yolunda mısın? Gerçi koruma demişti diyetisyenin..
Belki de yazdın ama sen nereden nereye geldin bu 57'lere.. neler yaptın.. hep hep - - - eksi mi gittin?
En yüksek kaç kiloya kadar çıkmıştın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?