teşekkür ederim tatlım görenler şimdi iki çocuğum olduğuna inanmıyorlar iice çocuk gibi oldum yaw bide saçımı yan örüyorum arada sırada ozaman hiç inanmıyorlar çocukların annesi benim olduğuma zaten kendin daha küçüksün diyolar pek bi hoşuma gidiyo daha 23 yaşındayım oğlum 2yaşında kızım 1 yaşına 2hafta sonra gircek anlıycan doğum kiloları gitti 62 olursam işte ozaman bebişlerim yanıma kar kalıcak
şaka yapıyosun!!! 23 mü! inanamıyorum:) e zaten miniksin sen ki o zamannn:) ben 28'im daha yeni evleniyorum:) ben 2 çocuktan sonra 60'lı kilolarda olabilicek miyim acababravo valla, daha bi saygı duyuyorum şu an:)
arkadaşlar beni de alın aranıza lütfen.Eylül ayına kadar 9 kilo vermem gerekiyor,eşimle bahse girdik.
kız birazdaha konuşursan havalanıp uçacam valla ay harbiden havalandım bak şimdi daha çok neyse teşekkür ederim can,,,
arkadaşlar beni de alın aranıza lütfen.Eylül ayına kadar 9 kilo vermem gerekiyor,eşimle bahse girdik.
kız bir hafta sonra evleniyorum diyosunda neden evlendikten sonra kilo almaktan korkuyosun napcanki evlenince kilomu alınıyomuş bak bilmiyodum
kızlar motivasyon amaçlı fotolarımı sizlerlede paylaşmak istedim
ilk başladığımki halim 79.8kg resimleri üstüne tıklayıp büyüpte bakın ne feci bişeymişim puahha
Eki Görüntüle 214749 Eki Görüntüle 214748 Eki Görüntüle 214747 Eki Görüntüle 214750 Eki Görüntüle 214751 Eki Görüntüle 214752 Eki Görüntüle 214753 Eki Görüntüle 214754
ama 79 kiloyken hamileydin dimi?
canım ben ozamanlar 44e girdiğimde oluyodu çünkü 42ye zor sıkış pıkış heryerim taşmış olarak giyyodum şimdi 38 bedene bile giriyorum ne mutlu bana
Boyun kaçtı canım senin? Ben 78.6 kilo olmuşum sabah tartıldım500gram vermişim hehehe. ben 69 kiloyken 40 beden giyiyordum, şimdi hala 40 giyiyorum ama biraz sıkıyor. Aslında üstüm 38di, üstten kilo aldım daha çok
ben bugün 2 haftada 9 kilo verdiren diyete başladım bakalım nasıl sonuç alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?