sil baştan 4. diyet ve zayıflama serüvenim...

Tebrikler canım ben de şu an 79 kiloyum, 67ye inmişsin, ah keşke bende ne kadar sürede verdin bu kiloları?

3-3.5 ay falan oldu canım başlayalı ve vereli,sende inersin hiç merak etme bende oyollardan geçtim ama yılmadım iki doğum yaptım arka arkaya daha kızımı doğuralı 1 yıl olmuş anaa ama ben geç bile kalmışım kilo vermek için başlamaya neyse geç oldu güç olmasın dimi canım

Aynnnennn, bende başladım bugün kararlıyım, yılmicam, 5-6 ay yaparsam bende vericem o kdr inşallah

Aynnnennn, bende başladım bugün kararlıyım, yılmicam, 5-6 ay yaparsam bende vericem o kdr inşallah

verirsin merak etme azim ve sabır en önemli şey burda ben canımın istediği herşeyi yedim ve yiyorumda ama akşam yemeğini erken yemek lazım çünkü akşam metabolizmamız çok yavaşlıyo ve yenilen herşey vücutta kalıyo,ve yağa dönüşüyo sabah sıkıca doyur karnını ne istiyosan ye ama sakın makarnadır pilavdır öyle şeyleri akşam yeme tamam öğlen ye ama kararında,akşam hafif şeylerle geçir bak bide 3lt su iç günlük çok faydası oluyo yeşil çay içebilirsin ben hem yeşil çay hemde maydanozlu limonlu karışık form çayı içiyorum metabolizmayı hızlandırıyor bak nasıl kilo vermeye başlıyorsun

Son düzenleme:
ben tesadüfen öylesine okurken gördüm yazılanları. gerçekten tebrik etmek lazım sizi. ben de kilo takıntılı bi insanım. sürekli kilo alır veririm. bi türlü sabitleyemem kilomu. hep 3-4 kg alır veririm ve depresyonlara koşarım böyle zamanlarda. şu an sorunum yok. hatta sağlıksız olduğumu düşünenler var. boyum 1.77 kilom da 54. bu çiroz halimi seviyorum ama 1 hafta sonra düğünüm var. evlendikten sonra kilo almaktan çok korkuyorum. sizce ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz? yani ne yapsam da evliliğin ilk zamanlarında alınacak kilolardan kendimi korusam?

Sokakta dergahta bargahta teyze diyenlerden (yaş 28 diyenler benden kücük) sıkı diyet ve sporla abla diyenlere düştüm kısmetse bacım dedirtmek istiyorum. Daha verilecek 6 kilo var.

boğazını tutup az ve sağlıklı şeyler yiyceksin kızartmalardan abur cuburlardan uzak durucaksın hiç bişey olmaz bide gece yemelerin olmıycaken son 7de yemeğini yemiş olıcaksın tatlım hiç kilo almazsın ozaman ,çünkü bütün bu yanlışlardan ötürü aldım kiloları hatta ikinci doğumumdan sonra iice abartmışım ve bi baktım 80kg anaaa dank etti kafama ozaman karar verdim

Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:67.0 kg
Bu hafta:65.8 kg
Giden:1.200 gr
Toplamda giden:14 kg
Hedef...65 kg
sonuç itibariyle 14 kg vermiş görünüyorum oley be oleyyy

artık bende bi çıtır adayıyım tam gaz ileriiii
gidemde çizelgemi yenileyem bakem nasıl olcakkilocuklar güle güle

Benim de hedefim 65 kaç beden düştün ? 42den 40a düştün sanırım dimi?

Benim de hedefim 65 kaç beden düştün ? 42den 40a düştün sanırım dimi?

canım ben ozamanlar 44e girdiğimde oluyodu çünkü 42ye zor sıkış pıkış heryerim taşmış olarak giyyodum şimdi 38 bedene bile giriyorum ne mutlu bana

canım naptın sen ya? boyunu doğru yazdın dimi? ben 1.72 boyundayım ve 70 kilo bende süper duruyor. sen o boyla bu kiloyla kilo almaktan mı korkuyorsun. bence hayırlısıyla evlen ve bilakis biraz kilo al ve bundan korkma.
mutluluklar dilerim

Sokakta dergahta bargahta teyze diyenlerden (yaş 28 diyenler benden kücük) sıkı diyet ve sporla abla diyenlere düştüm kısmetse bacım dedirtmek istiyorum. Daha verilecek 6 kilo var.

hadi bakalım... çok güzel...

çok çok tebrik ediyourm seni. fakat bunun sırrı nedir. hafta boyunca neler yaptın? bana da söölesene ben bu hafta kilo veremedim, çoook üzgünüm

canım burda yazmışım geçmişte aynı beslendim

kızlar motivasyon amaçlı fotolarımı sizlerlede paylaşmak istedim

ilk başladığımki halim 79.8kg resimleri üstüne tıklayıp büyüpte bakın ne feci bişeymişim puahha

Son düzenleme:

inşallah ya:) sizin tecrübeleriniz değerli benim için. hepsini yazdım aklımın bi kenarına:) ayrıca tekrar tebrik ederim seni de. aynen devam, sakın bırakma.

işte takıntılıyım bu konuda napalım:) 55'in üzerine çıkınca kendimi obez olmuş gibi hissediyorum mesela. ki o zaman bile 36 beden giysiler ancak üzerime oturmuş oluyo. boyumu da doğru yazdım ayrıca evet:)) çok teşekkürler bu arada. hepimiz mutlu mutlu yaşayalım inşallah...

burdada en son çekildiklerim bayağı oldu en çıtır hallerim şimdiki resmim yok biraz daha veriyim çekicem koyucam yine hele bi 60 oliyim

harika valla. değişim gerçekten süper olmuş. verirsin verirsin. benim şüphem yok. baksana fotolara, çok iyi gidiyosun bence:)

teşekkür ederim tatlım görenler şimdi iki çocuğum olduğuna inanmıyorlar iice çocuk gibi oldum yaw bide saçımı yan örüyorum arada sırada ozaman hiç inanmıyorlar çocukların annesi benim olduğuma zaten kendin daha küçüksün diyolar pek bi hoşuma gidiyo daha 23 yaşındayım oğlum 2yaşında kızım 1 yaşına 2hafta sonra gircek anlıycan doğum kiloları gitti 62 olursam işte ozaman bebişlerim yanıma kar kalıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…