• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sil baştan 4. diyet ve zayıflama serüvenim...

teşekkür ederim tatlım görenler şimdi iki çocuğum olduğuna inanmıyorlar iice çocuk gibi oldum yaw bide saçımı yan örüyorum arada sırada ozaman hiç inanmıyorlar çocukların annesi benim olduğuma zaten kendin daha küçüksün diyolar pek bi hoşuma gidiyo daha 23 yaşındayım oğlum 2yaşında kızım 1 yaşına 2hafta sonra gircek anlıycan doğum kiloları gitti 62 olursam işte ozaman bebişlerim yanıma kar kalıcak :70:

şaka yapıyosun!!! 23 mü! inanamıyorum:) e zaten miniksin sen ki o zamannn:) ben 28'im daha yeni evleniyorum:) ben 2 çocuktan sonra 60'lı kilolarda olabilicek miyim acaba :( bravo valla, daha bi saygı duyuyorum şu an:):62:

şaka yapıyosun!!! 23 mü! inanamıyorum:) e zaten miniksin sen ki o zamannn:) ben 28'im daha yeni evleniyorum:) ben 2 çocuktan sonra 60'lı kilolarda olabilicek miyim acaba :( bravo valla, daha bi saygı duyuyorum şu an:):62:

kız birazdaha konuşursan havalanıp uçacam valla ay harbiden havalandım bak şimdi daha çok neyse teşekkür ederim can,,,:73::70::70:

arkadaşlar beni de alın aranıza lütfen.Eylül ayına kadar 9 kilo vermem gerekiyor,eşimle bahse girdik.

gel kız ayıpettin yermi yok hoşgeldin ,,merak etme verirsin haftada bir kilo versen eder sana eylüle 9 kilo işte bizde zamanında girmiştik iddaya ama 3 kiloyla kaybettim neyse bak hemen hemen aynıyız kız

kız bir hafta sonra evleniyorum diyosunda neden evlendikten sonra kilo almaktan korkuyosun napcanki evlenince kilomu alınıyomuş bak bilmiyodum:60:

kız bir hafta sonra evleniyorum diyosunda neden evlendikten sonra kilo almaktan korkuyosun napcanki evlenince kilomu alınıyomuş bak bilmiyodum:60:

e ama öyle değil mi? tanıdığım herkes evlenince ilk 6 ayda 5-6 kilo alıyolar. evde yapıp yapıp yiyince sanırım:) ben dikkat ederim gerçi kendime hep. sporumu yaparım pilates falan da. bakalım görücez artık. haftaya perşembe benim düğün de.çok az kaldı.:3:

hımm ama herkez alıcak diye bişey yokki korkman yersiz mesela ben evlendiğimde 62 kgydim evlendikten 10 ay sonra hamile kaldım, sonra doğum yaptım hamileliğimdede pek almadım 66.600kgydum sanırım doğuma giderken,sonra oğluşum daha 3 aylıkken kızıma hamile kalmışım işte onda aldım biraz doğuma giderken 76.600düm sanırım ama doğumdan sonra homili gırtlak gece yemeleri abur cubur derken tartıda bigün 80 gördüğüm an tamam dedim napıyorum ben eski halimden eser yok dedim ve karar verdim öyle işte:9:

olsun canım ben anlıyorum seni. sonuçta 2 bebişin var kolay mı 2 doğum yapmak. ipin ucu daha da kaçmadan önlemini almışsın işte. şimdiden zayıflamışsın da daha ne olsun:) ben de öyle olurum inşallah.

işte kızım doğduktan sonraki halim accık belli oluyo:78:

$pompiş (99).webp

canım ben ozamanlar 44e girdiğimde oluyodu çünkü 42ye zor sıkış pıkış heryerim taşmış olarak giyyodum şimdi 38 bedene bile giriyorum ne mutlu bana:62:

Boyun kaçtı canım senin? Ben 78.6 kilo olmuşum sabah tartıldım:D 500gram vermişim hehehe. ben 69 kiloyken 40 beden giyiyordum, şimdi hala 40 giyiyorum ama biraz sıkıyor. Aslında üstüm 38di, üstten kilo aldım daha çok:(

Boyun kaçtı canım senin? Ben 78.6 kilo olmuşum sabah tartıldım:D 500gram vermişim hehehe. ben 69 kiloyken 40 beden giyiyordum, şimdi hala 40 giyiyorum ama biraz sıkıyor. Aslında üstüm 38di, üstten kilo aldım daha çok:(

1.68 boyum canım

selam arkadaşlar ,bugün neler yedim ; sabah uyanınca elma sirkeli suyumu içtim.kahvaltıda 2 dilim tam buğdaylı ekmek,salatalık,domates,kırmızı biber,peynir yedim, öğle bir küçük fırında tavuk but,3 küp fırında patates ,ara 1 ince dilim kek ve 2 küçük kurabiye :(( akşama sadece cacık yemeyi düşünüyorum,şuana kadar 1 lt su içtim ve su içmeye devam edeceğim...henüz spor yapmadım...

Bende bugün 1.5 litre su içtim, meyve yedim vs :) güzeldi diet açısından. bakalım 1 hafta sonunda 1 kilo vermiş olacak mıyım:)

ben bugün 2 haftada 9 kilo verdiren diyete başladım bakalım nasıl sonuç alıcam

Back
X