bu yaş aralığında (25-27) gerçekten sorunlu ilişkileri kaldırmak zor
ben de 26 yaşındayım sevgilim de öyle.başımdan bir ciddi ilişki geçti şimdi de ciddi bir ilişkim var lise arkadaşım.ama evliliğe zaman var, arada cinsel aldatmaları olmuş daha doğrusu çok eskilerdn varmış kurtulamadığı ben yeni öğrendim.. o bunu aldatma olarak kabuletmiyor çünkü sadece cinsel bişey bide kız da azmış bişey anladığım kadarıyla yaşı büyük aynı köyden hemde uzaktan akrabaları.rezil etcem sizi diye tehdit ediyorum kavga ediyorum arada..
bir aydır sürekli aynı şeyleri tartışıyorum onla
ne bırakabiliyorum ne içim de rahat edebiliyor..offf
ya inanamıyorum konunu okurken sanki kendi olayımı dışardan okudum oda askerde olmasada bir kızla msjlaşmasını yakaladım.bende 25 yaşındayım kpss ye hazırlanıyorum ve yüksek lisansa başladım şaka gibiiii:)))))))bizim ilişkimiz 6 yıllıktı ama onu bir kızla msjlaşmasını yakaldım 10ay oluyor ara ara görüşmelrimiz oldu ama ben halaaa kendimi toparlayamadım her an her sn onu düşünüyorum.başkasıyla denemeye korkuyorum mutlu olamam diye..bazılarıyaşımız daha küçük desede geelde 25den sonra insan korkular oluşuyo iyi birinsanla olamam yenisiylede ayrılırsam yaşım kaç olcak nasıl evlencem diye...burda bir arkadaşın yorumunu çok beğendim çıkıyorlar çıkıyorlar sonra seni bırakıyolar.daha çıtır bi kızla oluyolar.hiç düşünmüyolarki yıllarımız geçti.hoş benim yakaldığım kız iğrenç bir kızdı ama farketmedi işte....bizde şuan görüşmüyoruz 2aydır falan bakalım nolucak.sana tavsiyemde ikisiylede olmayacak gibi duruyor canım
canım cinsel hayatın yoksa yani bilemiyorum kendini tutabilen var mı acaba o yaşta bir erkek .hani hayatında gerçekleri var erkekler pek rahat duramıyor biz kadınlar gibi değiiler o yüzden bu tarz kaçamaklar yapıyorlar kimi yakalanıyor kimi yakalanmıyor.ben seven erkeğin aldatmaz olayına katılmıyorum ortada cinsellik varsa aldatabilir seviyorsada .sonuçta kız arkadaşıyla yapamıyorsa bide o yaşlarda ne yapıcak ki başka .mutlaka yapar ama az ama çok .yapmıyor diyenler bana inandırıcı gelmiyor .erkekler cinsellikten uzakta yaşayamaz çünkü.
orası öyle hatta söyledim bazı şeyleri bana değil hayatındaki insana söylemen lazım diye onun öyle bir beklentisi yok zaten boşver dedi nasıl bir ilişkiyse anlamadım sen benim odak noktamsın başka hiçbirşey umrumda değil diyor.
o'na yapan size de yapar.
neyse siz devam edin konuşmaya.
daha aldatılmanın ne demek olduğunu öğrenememişsiniz. öğrenseniz zaten bunun başkasına da yapılmasına izin vermezdiniz.
yani aldatmayan erkek yoktur demek insafsızlık olur ama önüne fırsat geldiğinde elinin tersiyle iten erkek çok azdır. yani yapmayan da çok sevdiğinden değil de kişiliği iradesi çok güçlü olduğundan. bir de derler ya erkekler yakalandığında aldattığını fark eder diye, aynen öyle etrafımda çok gördüm bunu...
ya çok inançlıysa yapmayan küçük bir kesim var ama demek istiyorum ki cinsellik olmadan yapamıyorlar sırf cinsellik için aldatıyorlar o aldatma sevmedğini göstermez bence .
canım cinsel hayatın yoksa yani bilemiyorum kendini tutabilen var mı acaba o yaşta bir erkek .hani hayatında gerçekleri var erkekler pek rahat duramıyor biz kadınlar gibi değiiler o yüzden bu tarz kaçamaklar yapıyorlar kimi yakalanıyor kimi yakalanmıyor.ben seven erkeğin aldatmaz olayına katılmıyorum ortada cinsellik varsa aldatabilir seviyorsada .sonuçta kız arkadaşıyla yapamıyorsa bide o yaşlarda ne yapıcak ki başka .mutlaka yapar ama az ama çok .yapmıyor diyenler bana inandırıcı gelmiyor .erkekler cinsellikten uzakta yaşayamaz çünkü.
canım eski sevgilin şuan başkasıylamı beraber ben anlamadım.eğer öyleyse zaten sana niye msj atmadığı belli.o nekadar sevmiyorum desede yalan sevmesede gününü gün ediyor
şaka mısın
erkek milletinin iradesi beyni yok mu
biriyle sevgiliyse paşa paşa kendilerine hakim olacaklar
kadınların cinsel dürtüleri yok mu sanıyorsunuz onlar kendine engel olabiliyorlar değil mi
işte erkeklerin uydurdukları şeyleri gerçek zannediyorsunuz kadınları engellemek için söylemişler bunları, kendileri istediklerini yapabilsinler diye.
evet cinsellik olmadan yaşayamıyorlar..
benle yaşamıyor (bende evlilik olmadan yaşamayı istemem) beni farklı bir yere koydugunu söylüyor
biz ilişkiye başlamadan önce sürekli yabancı kızlarla konuşurdu intde..bide o kız vardı hayatında
ilk başlarda arkadaş gibi anlatırdı hatta bana kurtulamıyorum bu günahlardan vs diye benle dertleşirdi zaten liseden arkadaşım
sonra duygusal bişeyler yaşamaya başladık ben içimden olmaz diyordum ama sonra sevgili olduk işte :)
hepsinden kurtuldu ama o kız yakasını bırakmıyor
artık kızdan ses çıkmıyor zaten süphelendiğimde kıza msj attıydım aranızda ne var diye cvp vermedi sevgilim de engellemiş olabilir cvp vermesini
sonra herşey meydana çıkınca sevgilimin faceine girip kızı engelledim..kız anladı heralde herşeyi öğrendiğimi daha aramıyor
ama benim içime kurt düştü bi kere sürekli süphe ediyorum(
ya canım o tip kızlar çok adamlara yapışıyor bırakmıyorlar e cinsellikde işin içinde olunca erkekler bunlara yüz veriyor maalesef .bir şekilde tahrik ediyorlar işte uzun süreli olucağına sanmıyorum zaten bir iki hevesini alıp bırakıyorlar ama işte hırs yapıp takanlar var hani nasıl beni kullanıp atarsın gibilerinden .o zaman kullandırma kardeşim sende yani .amann çok sinir oluyorum bu tiplere aynısını bende yaşadım .eski sevgilimin eski kız arkadaşıda böyleydi.biz çıkarken sürekli arıyor rahatsız ediyordu hatta beni aradı onun peşini bırak ben seviyorum vs vs diye iyice yüzsüzleşti .şimdi onla birlikte ama bir gün bitecek muhakkak .bunu çok iyi biliyorum .adam seni istemiyorum sevmiyorum diyordu yine arıyordu ya bu kadar gurursuzdu kadın .bunlar saplantılı tipler .bence sen üstüne düşme nasıl olsa o kızla ciddi birşey düşünmez .sen bakma erkekler biliyor neyin ne olduğunu çok iyi .
evet çok iyi biliyor ama neden bu kadar zaman devam etmiş kız bunu seviyor anladığım kadarıyla.senin de ona karşı bişeyler var ki bu kadar devam etmiş diyorum.kim s.kr onu diyor bırak artık şunu diyor...
hatta kızın da sevgilisi var nasıl bir fantezidir anlamadım azmışsan git sevgilinle evlen benimkini bıraksana değilmi