sıkışmış durumdayım...

hany sen çok kesin davranmışın ama şuanki nişanlını ya da eşini sevmiyor musun. böyle düşünme yani belki hakkında böyle hayırlıydı o yüzden öyle bir karar aldın...

ama keşke keşke öle kesın davranmasydım..hiç deılse onunla olmuosam başkasıyla olmasydım en azından kendımı tamamen toprladgımda başkayla yola devam etseydım...ama sunu sölım suan hayatndakı ınsanla yapamazsın sen arkadasım kendını yıpratma daha fazla ne onunla ne onunla ol o zamn affedemıosan eskı sevgılını ...

evet cok kesın davrandım..suan evliyim evet tabiki eşimi sevıyorum sor kii canın yanmıo muu....anlasana ben hata yaptım sen yapma yapma

anlıyorum işte benimde merak ettiğim şeylerden biriydi hayatındaki insanı iyi diye sevmeye çalışıp diğerini unutmak mümkün mü..sen de çok düşünme en azından huzurlusundur be hany

bir de şöyle bak; sana gerçekten aşıksa nasıl bir başka kıza konsantre olabiliyor ??? Sen kendini verememişsin mesela diğerine. kulp bulmuşsun birazcık da. Ben arkadaşla hem fikir hiç değilim canım açıkcası :) ama yaşayan sensin.Al sana zıta zıt iki görüş; düşün taşın bakalım :)

bende senın gbydım düşündkce kafayı yıyordum baska kadın yanında fena oluodum...ama sende söluosun düşünemıosun bbaskayla onu bu sevgının en buyuk ispatı degl mı sence??

sen çok şanslısın evet böyle devam eder inş. uzun ilişkilere hep gıpta ederim

:) güzldi arkads ama ben yaşadgm için söuorum bend onunla aynı dyguları yaşadm ve söledklrınden anlaşmıomu onu ne kadar ÖZLEDİGİİİ... katı davranmayalım herkes hata yapar bak arkadasımz da baskasyla cift taraflı ark nasıl canı yanarak istemyerek devam edıosa oda öledırrr......

anlıyorum işte benimde merak ettiğim şeylerden biriydi hayatındaki insanı iyi diye sevmeye çalışıp diğerini unutmak mümkün mü..sen de çok düşünme en azından huzurlusundur be hany

mümkün değil işte olmuo huzur mu aklına geldıgınde ben sana sorarım eger baskasyla yola devam edersen huzulu musun? arkadasım oz amn sölersın bana...cvp ı anladın sen canımm...ne kadar mutlu olrsan ol rahat olrsan ol hep bı yerlerde saklı....

sen çok şanslısın evet böyle devam eder inş. uzun ilişkilere hep gıpta ederim

İnşallah canım inşallah. Biz de sorunlar yaşıyoruz zaman zaman. Ama önemli olan temelin sarsılmaması. İçine kurt düşmemesi. O yüzden ihanetini unutamıcaksan hiç yeniden başlama. ama herşeye rağmen ben onu seviyorum devam edeceğim diyorsan o kurtuda içinden atman; hiç birşey olmamış gibi devam etmen lazım...

onu askerlik psikolojisiydi orda hataydı orda bitti dedi bu kızla birlikte olmuş buarada o kızında sevgilisi var aralarında cinsel münasabetten öte ne vardı bilmiyorum.kıza para vermeler falan o olaylara şok olmuştum.kız o kadar basit biri ki bunları bana anlatıyor. çapkın biri değil o insanla da öncesinde arkadaştık. sevgilisi olsun istemezdi arada birlikte olduğu kızlar vardı ilk sevgilisi bendim ciddi anlamda. ama yaptı işte pufff

o içindekı kurtu atmaya başlamış bile bencee....ben illa onu braksın dgerıyle devam etsın demıorum ama onunla olmadysa bununla hiçç olmazzz....eger dönerde yaşarsa sevgılısnı emınım unutacaktır ıhaneti bundan emınım hele bu onun arkadasımıza olan sevgısını bi görsun gercekten o zman anlıcak

ben o ihaneti düşünmüyorum aslında tekrarı yıkar beni. yoksa dır dır etmem artık

ben o ihaneti düşünmüyorum aslında tekrarı yıkar beni. yoksa dır dır etmem artık

bu seferde içinde tekrar beni aldatırmı şüphesi olacak demek ki. O ihanet için dırdır etmesende bu sefer kıskançlık dırdırların başlamaz mı :)

hany bütün söylediklerini çok iyi anlıyorum özellikle sevilmeyenle devam etme konusunu. ben de herzaman insanlara 2. şansı verme taraftarıyım ama sende karşındaki insana bir hatan olmamış o da pişman seni beklemiş. ama ben neler ettim neler dönmese yeridir.

yapmiş olması onu berbat bi insan yapmaz kı arks benımd sevgılımde cınsel acıdan brlkte oluo du oluosa bile bundan emınm benmleyken asla benı aldatmadı cok acık sözluydu herseyı söluod evet yaptım ettım die ama asla senı aldatmadm dedi hep o kadr yıl boyunca ama etrefndakı kızlarla o kaadr samımı olması rahat olmasıydı benı yıyıp btıren ama ben unuttum unutuodum onlar yokms gbi davrandım o benımdi hep o yuzden takma kafana arkadasım agzla sölosun cınsel o ne nedr 5 dk bse unutlr gder ertesı gunn önmlı olan senn bunu anlaman canımm

Yok daha neler. Cinsel birliktelik aldatma sayılmıyor mu; yapmayın yahu !!! Onu da geçtim. Diyelimki aldatma saymadık; O birlikteliklerden aids, kanser yapan her türlü virüs size geçebilir. Başkasından kapar, sze bulştırır mazallah...

Son düzenleme:
bu seferde içinde tekrar beni aldatırmı şüphesi olacak demek ki. O ihanet için dırdır etmesende bu sefer kıskançlık dırdırların başlamaz mı :)

ay kıskançlık dırdırını da çok yaptım ya öyle kızlar varki birde ben yanındayken bile rahat rahat davranıyorlar. bunları çok büyüttüm başkasının yaptığı onun suçu oldu hatta ayrılma nedenimiz büyük bir iş anlaşmasının içine ettim kıskançlığım yüzünden

evet benm hiç hatam olmadı cünkü gözü kapalı sevdım hiç aldatmadım ama ona söledgm son söz yetti ona kalbne oturdu ayrılmstık ve benı aradı ben ona brden ben sözlendım dedm ne nasıl dedı o an anladım yüregini bse otrdugunu onun evet deddm ve snra kı sözum yapcak bisey yok bttii dedm bu unulrmu hiç sence..o geri dönerr dönmüş senden hiç ayrılmams kı o...

oluyor tabiki haklısın ayrıca hastalık konusunda. ben muhabbetin iğrençliğine değindim sadece

sen çok inatçı birisin sanırım. sözden geri dönmemişsin. ama şimdi evlisin mutlu olmaya unutmaya çalış çok etkilendim ya durumundan...

işte farkımız bu ben hiç tınlamadım inadına ama sinir oldugumu sesımden harektlermden anlıodu tabii zaten cok srmedı herkesı attı elınn tersıyle kmse daha yaklaşamadı ona send sabretseydın keşke inatlarına elınden tutup dıkılseydın karsılarına böle olmazdı ben hiç onunla tartşmadım baskaları yuznden o bu yzden zaten hepsini sıktr etti anladı ne kadar guvendgmı ne kadar bna aşıkmıs grmüştü sonunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…