canım senle evlenmek istemiyorsa bırak gitsin uğraşma bu şekilde sana yazık .benimde eski sevgilim aynıydı bi diyordu evlenicez yzaın seni köyüme götüreceğim ki ben hayatta bir köye gitmiş insan değilim buna seviniyordum .sonra diyordu ben evlenilcek adam değilim dengesizim ben kız olsam benle evlenmezdim vs vs böyle adamlara prim verme bence bak bende aşıktım evet hala aşığım ama yani arasam yine barışırız yine aynı şyeler olur ama sonuç yok ortada .çık çık nereye kadar yani.yıprandığınla kalıyorsun .sonra bir bakıyorsun gelmişsin 30 a adam gitmiş çıtırını bulmuş .sonra bak adamın arkasından .o yaştan sonrada kalp kırıklığını mı tamir ediceksin ,başka birini mi bulmaya çalışacaksın vs vs zor oluyor .çevremde okadar çok bunları yaşıyan insan var ki .hepsi güzel,kültürlü kadınlar ama evliliğe gelince yok evlenemiyorlar .geçmişlerinden kurtulamıyorlar yediremiyorlar gurularına .bak bende 25 yaşındayım 26 olucam bir dakikamı bile bu tip insanlarla harcamak istemiyorum artık .erkekler her yaşta evleniyorlar kadınlar öyle değil .bence bunları düşün .aşk uğruna bu kadar fedakar olma .kendini sev önce .kendine değer ver .