- 10 Kasım 2014
- 162
- 96
- 48
- 32
- Konu Sahibi kedisever__
Merhabalar.. Benim 8 senedir adet düzensizliğim hormonal sıkıntılarım ve PCO da var. Önce prolaktinim yüksekti kaç sene dostinex kullandım MR sonucunda hipofiz adenomu vardı bir süre sonra kendiliğinden düzeldi sonra LH düzeyinde sıkıntılar çıktı. 2 Senelik evliyiz evliliğimizin ilk döneminde de vajinismus (kendi kendime koyduğum tanı) atlattım 40 gün ilişkiye giremedik ve kadınlar kulübü sayesinde kendi kendime aştım durumu. 1senedir çocuğumuz olsun istiyoruz doktor önce 6ay deneyin geçmişini bildiğimiz için 6ay olmazsa tedaviye başlarız dedi ama 6ay olunca daha yaşın çok genç 1 seneye tamamlayalım dedi(24 yaşındayım) 1 sene doldu hsg çekelim dedi birde eşinde tahlil yaptırsın dedi. Benim hsg de sorun çıkmadı proloktanim tekrardan yükselmiş ama eşiminde sperm sayısı düşük çıktı üroloğa göstersin aşılama için bile yetersiz olabilir dedi.
Eşimde bende memuruz ve iş yeriyle ilgili stresli zamanlardan geçiyoruz 1 seneye tayinimiz olup hayatımız düzenlenecek inşallah . O yüzden eşim hayatımız düzene oturuna kadar normal denemeye devam edelim sonra aşılama yada tüp bebek deneriz dedi
Kusura bakmayın biraz uzun yazdım benim merak ettiğim hem kendisinde hem eşinde bu tarz sıkıntılar olup bebeği olan var mı acaba?
Eşimde bende memuruz ve iş yeriyle ilgili stresli zamanlardan geçiyoruz 1 seneye tayinimiz olup hayatımız düzenlenecek inşallah . O yüzden eşim hayatımız düzene oturuna kadar normal denemeye devam edelim sonra aşılama yada tüp bebek deneriz dedi
Kusura bakmayın biraz uzun yazdım benim merak ettiğim hem kendisinde hem eşinde bu tarz sıkıntılar olup bebeği olan var mı acaba?