Saç Rengi ve Saç Boyama Sıkılmadan bakıp bana fikir verebilirmisin kızlar(bisürü resimli)

hepsinin ayri bir güzelligi var ....hepsi hos...icine hangisi siniyorsa onu yaptir.cünkü bende her rengi denedim ama en sonunda yinede sari röfleli renge dönüyorum ...baska türlü kendimi göremiyorum sürekli ..

teşekkür ederimkaydirigubbakcemile5sanırım sarı olacakkaydirigubbakcemile3

bencede son resimmm koyu kestane çok yakışmış bide siyah çok hoşuma gitti gözlerin ortaya çıkmış bende bugünlerde siyaha taktım yaa hadi hayırlıısıı :)

S,İYAH yapma bitter yapki sıkılınca dönmen kolay olsunteşekkür ederim bu aradazemuszemus

siyahta çok çarpıcı olmuşsun gözler falan o yüzden demiştim. O kadar işlem yorgunu saçların varsa o zaman sen bilirsin canım pirdon

kızıııllll ...
kesinlikle kızıl çok çekici olmuş.doğal halin de güzel ama bence kızıl herkese yakışmaz.sende süper durmuş.beyaz tenlisin ya daha belirgin kızılı da kullanabilirsin diye düşünüyorum.
platin yaşını 5 yaş kadar daha büyük göstermiş fikrimce.zaten herkesi olduğundan yaşlı gösterir.

Hoş ve güzelsin..canın hangisini isterse hepsi yakışmış..platin ve sarıdan dönen rengi beğenmedim..ve doğal halin gayet hoş..

Son düzenleme:
ben sarı tonlarını yakıştırmadım sana daha olgun göstermiş koyu tonlar cok daha yakışmış ama renk söleyemicem hepssi cok hoş olmuş gercekten yüzüne gitmiş sarı da bol makyaj gerekio yoksa solgun oluosun

kendi saç rengin daha güzel ama boyadığında da sana gidenler kesinlikle koyu renkler...

sağolun kızlar karar verdiğim rengi boyatır boyatmaz burda yayınlayacağım zemuszemus

bence kesinlikle platin yaptırmalısın en çok o yakısmıs sana canım

cnm sıyah ve koyu kestane ınanılmaz guzel olmus hepsı hos ama onlar daha baska bence:))

bence kesinlikle koyu renk yakismis, acik renkte 2.resim hic gitmemis bende hic sevmem zaten öyle cizgi cizgi olunca. en begendigim renkde bitter olan 7.resim.

maşallah çok güzelsin kuzum ama bana sorarsan koyu kestane sana çok yakışmış
ayrıc da sakın saçını kestirme derim uzun saçlı haline bayıldım valla kaydirigubbakcemile5

:teselli: güzel arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için,şu uzun saç olayında uzun olan taraf postiş:kedi: göğsümün altından itibaren postiş iniyor,renk birebir aynı olduğu için öoyle duruyor,saçım uzamıyorki uzasa şu melhur sinamekili formülü yapıyorum,,renk olayında koyu renkler çoğunlukta ama sarı yapıcam yine sanırım

bence en güzel saç kendi saçın canım,aralarda bazı renkleri beğendim ama bence siyah ta değil sarı da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…