Saç Rengi ve Saç Boyama Sıkılmadan bakıp bana fikir verebilirmisin kızlar(bisürü resimli)

pnar1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
450
1
0
Kocaeli
Kızlar rengine karar veremiyorum:gitme: gönlüm sarıdan yana bilen arkadaşlar var içinizde ama hala karar verebilmiş değilim :1no2:yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkür ederim:kedi:
sizce hangisi

kararımı verdim arkadaşlar resimleri kaldırıyorum sağolun

Son düzenleyen: Moderatör:
kesinlikle kendi saçın bu kadar işlemden boşuna geçirmişin güzelim saçlarını sana en çok yakışan o

cnm her halın guzel platıne benzeyenı dah cok beyendım ama sole can alıcı bır kızılda olabılır ne dersın

canım 2,röfle yi çokk beğendim yüzünede çokk uymuş benim fikrim tabii

sağol canım ,ama çizgi çizgi olunca sevmiyorum ben onu keşfettim,hiç onun beğenileceğini tahmin etmemmiştim açıkcası bak şimdi senin avatardaki renkte hoşuma gitti:)

cnm her halın guzel platıne benzeyenı dah cok beyendım ama sole can alıcı bır kızılda olabılır ne dersın

onuda yaptım valla onuda yaptım onun resmini koymamışım kaydirigubbakcemile3 ama yok canım ya kızıl istemiyorum çok uğraştırdı beni ,ama fikirleriniz için teşekkür ederim dışardan insanların objektif bakması daha güzel karar vermeyi kolaylaştırıyorkaydirigubbakcemile5

cnm o kadar güzelsin ki inan ben hepsini beğendim sadece şu sarıdan döndüğün hali beğenmedim..sarı haalı yapmış ama kestane -kahvelerle de çok alımlısın yani sen ne istiyorsan onu tercih et..hatta hemen boyat da yeni yıla değişik gir bir an düşün ve içinden geçeni yap

ben de röflede o eski zaman görünüsü var ya çizgi çizgi ..hiç sevmiyorum illa sarı dersen krepe balyaj yapır platin süper duruyor

yaneka o kadar motive edici şeyler yazdınki yeni yıl için enerji oldu:1hug: teşkkür ederim eminim sende çok güzelsindir.aslında güzel fikir yarın işten kaçıp saçımımı boyatsam,ama ne renk işte karar veremedimki

bencede kesinlikle kendi saçın inan insanın kendi saçı gibi yok bende güzelim saçlarıma röfle attırmıştım geçen yıl neyse kendi saçlarım geliyor artık bir daha mı tövbee.

Maşallah daha yokmuydu kaydirigubbakcemile3
Bence kendi rengin çok güzelmiş
Ama koyu kestane halinde çok güzelmiş.. saçlar uzun fln=) saç modelinde o resimde çok hoş=)

git plain krepe balyaj attır diplerden bi kaç cm geriden başlıyo ve tüm uçlar balyajlı bibi görünüyor kalın tutamlar alınıyor..çizgi yok yani..bence eğer şu an boyasızsan süper olur açıcılarla çok yıpranmaz...yeni bir yıl yeni bir saççç git valla

hehe ay cnm bırde kızıl halınıde ekle cnm onunda hatrı kalmasın:):):)
cevabın ıcın ben tşk ederım bakalım neye karar verceksın ama sonucuda bızle paylaşmayı unutma oldumu cnm

hepiniz boyadan bıkmışsınız bende bıktım aslında bazen diyorum beyazda yok saçında neden kasıyorsun.Ama değişiklik insana iyi geliyor illa bir değişiklik yapıcam gibi duruyor,ama renk işte bilemedimki sizde kendi sçaın deyip bişey yapmama engel oluosunuz:)

ayy yaneka balyajsız istiyorum,:1rolleyes: sarı sırf boya açık doğal sarı kolestınun açık sarı rengi gibi ama bilemiyorum bakalım cvplar çopaldıkça belli olacak ne yapacağım:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…