- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.931
- 548
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nazar deveyi mezara götürür derler canım kendine okusana biraz nas felak oku
Kaç yıllık evlisin canimBende 21 nisanda evlendim
Daha çok yeniyim canımKaç yıllık evlisin canim
Nasıl geçti düğün stresi evlilik hayatına alisabildinmi mesela ben com kafaya takıyorum yaa yapamazsam diyeDaha çok yeniyim canım
Bir şekilde alışıyorsun başta zorlanıyorsun ama alışıyorsunNasıl geçti düğün stresi evlilik hayatına alisabildinmi mesela ben com kafaya takıyorum yaa yapamazsam diye
Doğrudur nazardan korkarım eşimin babaannesinin yanına her gittiğimde babaanne okusana bize biraz derim ikimiz de dizine başımızı koyarız :) evden çıkmadan da okuruz biz eşimle sen de dikkat et oku sürekli canımYa birden böyle oldum aklima hicbirsey gelmiyor ben de nazar dedim
Ay cok fena, esime saldiriyorum sinirden
Birden bittim tükendim gibi, su günü bir bitireyim, dualari okuyayim dedigin gibi
Ay gercekten bakislari hissediyorum ama ne göz var be insanlarda yuh, simdilik yüzümü morarttigiyla kaldi
ucuz atlattim, gözüme gelseydi cok kötü olurdu
Doğrudur nazardan korkarım eşimin babaannesinin yanına her gittiğimde babaanne okusana bize biraz derim ikimiz de dizine başımızı koyarız :) evden çıkmadan da okuruz biz eşimle sen de dikkat et oku sürekli canım
Amin canım dikkat et artık böyle her gün oku bebeğine de okuSimdi okudum, suya okudum ictim hatta
Birden bir hafifledi icim, ama bu nasil birsey böyle
Allah hepimizi kötü insanlarin serrinden korusun
Bu nedir yaa
Neyse mükemmel hayatimia kadigim yerden devam edeyim ben, kötü enerjileri kovdum![]()
Konuyu yanlış başlığa açınca da banlanıyorsunBende yemiştim bir defa Ama 2 gün sürmüştü neden yedim bende bilmiyorum
Olabilir canımKonuyu yanlış başlığa açınca da banlanıyorsun