- 15 Eylül 2023
- 376
- 90
- 18
- 27
Merhaba kızlar dış gebelik teşhisi ile hastanede yatıyorum ama benimki tüplerde değil tüpten çıkmış çıktığı yere yerleşmiş kornual dış gebelik diyorlar emin olup tam tanı koyamadıkları için bir haftadır hastanede yatıyorum hayatımın en zor günlerini geçiriyorum Allah beterini yaşatmasın ama günde en az iki kez ultrason tüp tüp kan sürekli ve tedavi ve kesin tanı yok maalesef
Beta hcg az yükseliyor en son verdiğimde iki günde 3220 den 3700 e çıkmıştı
Başta lekelenmelerim vardı hastaneye geldim çok riskli bulup yatırdılar bir hafta kahverengi lekelenme oldu bugün lekeyle beraber baya pıhtı da geldi ve kanamam akşama doğru kırmızıya döndü şuan normal adet gibi sancım var belim kasıklarım aynı adet ağrısı ama daha şiddetlisi acaba düşük yapıyor olabilirmiyim düşük yaşayanlar nasıl birşeydi benim ilk gebeliğim normal Pıhtılı adet kanaması oluyor çaresizlikten de konu açıp duruyorum
uzun uzun yazdım okuyana teşekkür ederim 

Beta hcg az yükseliyor en son verdiğimde iki günde 3220 den 3700 e çıkmıştı
Başta lekelenmelerim vardı hastaneye geldim çok riskli bulup yatırdılar bir hafta kahverengi lekelenme oldu bugün lekeyle beraber baya pıhtı da geldi ve kanamam akşama doğru kırmızıya döndü şuan normal adet gibi sancım var belim kasıklarım aynı adet ağrısı ama daha şiddetlisi acaba düşük yapıyor olabilirmiyim düşük yaşayanlar nasıl birşeydi benim ilk gebeliğim normal Pıhtılı adet kanaması oluyor çaresizlikten de konu açıp duruyorum