- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
O zaman tahin pekmez varsa ona giriş. O da acayip rahatlatıyor.Sonuna sabah giristim hemde kafa goz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman tahin pekmez varsa ona giriş. O da acayip rahatlatıyor.Sonuna sabah giristim hemde kafa goz![]()
Tayin pekmez yanindada hazir cikolata sosuna saldirem baareeeO zaman tahin pekmez varsa ona giriş. O da acayip rahatlatıyor.
Düşüncesi bile kötüBence de.
Tanıyan biri çıkabilirdi.![]()
Abartma istersen.Tayin pekmez yanindada hazir cikolata sosuna saldirem baareee![]()
Neyse sıkma canını ❤❤❤Düşüncesi bile kötü![]()
Uff ona dedikodu bizdde kv kp koca kisisi cekistirme bizde kendi kendimizi ifsalamak yine bizdeDüşüncesi bile kötü![]()
PamamAbartma istersen.![]()
Kız enerji patlaması yaşarsın gece gece, ondan dedim yani
Kahkaha attimmmm koca kisisinin gozler bende yedi kafayi ellaaam diyodurKız enerji patlaması yaşarsın gece gece, ondan dedim yani![]()
Abartma istersen.![]()
Şimdilik tahin pekmez idare etTayin pekmez yanindada hazir cikolata sosuna saldirem baareee![]()
Eee gectimi kiz sikintinŞimdilik tahin pekmez idare et![]()
Benimki şu an yanımda değil. Olsa vallahi o da aynı şeyi düşünürdüKahkaha attimmmm koca kisisinin gozler bende yedi kafayi ellaaam diyodur![]()
Elma varsa üzerine tarçın dök ye. Tatlı yedikten sonraki pişmanlığı düşün vazgeç hemen. Canım baş edemeyeceğini düşünüyorsan minik bir kare bitter ye.Bende tatli krizindeyim ve ne yapacagima karar veremedim fikirlerinize acigim
Hoş buldum Hilal.Hoşgeldiniz
Bir önceki ismim seninki gibiydi. Baktım bir iki paylaşımda bu şekilde olan biriyle dalga geçiliyor mahalle baskısından korkup ben de değiştirdim. İyi yapmışsın. Bizdeki de iyi cesaret ama. Nasıl bir güven tasiyorsak artık.Baktım benim gibi isim ve soyisimli yok değiştireyim dedim![]()
Elhan alakasız ama ben de yarışmaya katılmak istiyorum.Elma varsa üzerine tarçın dök ye. Tatlı yedikten sonraki pişmanlığı düşün vazgeç hemen. Canım baş edemeyeceğini düşünüyorsan minik bir kare bitter ye.
Hoş buldum Hilal.
Bir önceki ismim seninki gibiydi. Baktım bir iki paylaşımda bu şekilde olan biriyle dalga geçiliyor mahalle baskısından korkup ben de değiştirdim. İyi yapmışsın. Bizdeki de iyi cesaret ama. Nasıl bir güven tasiyorsak artık.![]()
Ne yarışmasıElhan alakasız ama ben de yarışmaya katılmak istiyorum.
Ama hiçbir bilgim yok.
Sütlü tatlı yarışması. En sevdiğim kategori.Ne yarışması
Canım çok güzel bir karar. Sütlü tatlılar adlı ilk paylaşımı okursan orada gerekli açıklama yazıyor. Nevreste hanımla iletişime geçip yapmak istediğin tarif hakkında bilgi verebilirsin hala devam ediyor. Son tarih 22 Ekim diye hatırlıyorum.Elhan alakasız ama ben de yarışmaya katılmak istiyorum.
Ama hiçbir bilgim yok.
Hosgeldinaaay ben de gelem şuraya kocam askerde de![]()