- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
22 ekime kadar tarif vermek mi son yoksa yapmak mı?Canım çok güzel bir karar. Sütlü tatlılar adlı ilk paylaşımı okursan orada gerekli açıklama yazıyor. Nevreste hanımla iletişime geçip yapmak istediğin tarif hakkında bilgi verebilirsin hala devam ediyor. Son tarih 22 Ekim diye hatırlıyorum.
Yapıp siteye görselleri eklemek canım.22 ekime kadar tarif vermek mi son yoksa yapmak mı?
Hoşgeldin canımSelamm kızlar bende burdayimm
Hoşbuldum cağnıımHosgeldin
Düğünüme geri sayım yapıyorum bende günler geçmiyor gecmiyorHoşgeldin canım
4 gün kalmış yani. Ben 1 hafta banlaninca tabiYapıp siteye görselleri eklemek canım.
Hayırlı akşamlar canımHayırlı Akşamlaaarrr
Bişey sorcam bu ban yemenin süresi değişiyor mu ban yediğin konuya göre ?4 gün kalmış yani. Ben 1 hafta banlaninca tabi
Sen bana gonder ben tadar seni birinci secerim soz4 gün kalmış yani. Ben 1 hafta banlaninca tabi
Bende yemiştim bir defa Ama 2 gün sürmüştü neden yedim bende bilmiyorumBişey sorcam bu ban yemenin süresi değişiyor mu ban yediğin konuya göre ?
Konuya göre değil de ceza puanına göre ban yiyorsun. Ben üç gün yemiştim. Tam açıldı yarım saat sonra 4 gün daha yedim.Bişey sorcam bu ban yemenin süresi değişiyor mu ban yediğin konuya göre ?
Ay çok heyecanlı bende 22 Ekim de evlenmiştimmmDüğünüme geri sayım yapıyorum bende günler geçmiyor gecmiyor
Ay o tatlı heyecan yok muDüğünüme geri sayım yapıyorum bende günler geçmiyor gecmiyor
Nazar deveyi mezara götürür derler canım kendine okusana biraz nas felak okuKizlar ya kem gözlünün biri beni nazardan catlatiyor, bunun baska aciklamasi olamaz, dünden beridir icimde gereksiz bir sinir var
Ama öyle böyle degil, kücük oglum da cok huysuz tamamen bana baglidir cok duygusaldir
Biz ana ogul olduk böyle, en son artik demir kücük bir oyuncak abayi yüzüme firlatti o da benim elmacik kemigime denk geldi
Ben acidan agla agla bir hal oldum, nasil uyuyacagim bilmiyorum
Morardi ve sisti
Yemek de yapamadim, bu nedir yaa
Öyle enerjik mutlu bir insanken kamyon caprmistan beter oldum bir günde
Atayizleri bunu aciklasin ne oluyor böyle ya
Bende tatli krizindeyim ve ne yapacagima karar veremedim fikirlerinize acigim
Eyvah EyvahKonuya göre değil de ceza puanına göre ban yiyorsun. Ben üç gün yemiştim. Tam açıldı yarım saat sonra 4 gün daha yedim.
Sabikan çoksa daha fazla ban yiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?