karbonhidrat olması sıkıntı olabilir yoksa beşamel sos 1-2 kaşık ancak vardır. Fırında olması da güzel bence
Zaten listeyi görsen her şey çok bence, günde 3-4 meyve nedirbence o kadar yulaf çok
bana da 5 porsiyon meyve dediZaten listeyi görsen her şey çok bence, günde 3-4 meyve nedir
Kız bir kaşık yulaf ortalama 30 gram ve 30 gramı 105 kalori.Diyetisyenin yulaf tarifi şöyleydi;
6 kaşık yulaf, 1 kaşık keten tohumu, 1 orta boy meyve,1 su bardağı süt . Ben de yiyemiyordum zaten
Akşama kadar tok tutsun diye demek kiKız bir kaşık yulaf ortalama 30 gram ve 30 gramı 105 kalori.
Ooo diyetisyen bol vermiş.benimki başlarda 3 veriyordu sonra 2 ye düşmüştüDiyetisyenin yulaf tarifi şöyleydi;
6 kaşık yulaf, 1 kaşık keten tohumu, 1 orta boy meyve,1 su bardağı süt . Ben de yiyemiyordum zaten
Her şeyden bol bol vardıOoo diyetisyen bol vermiş.benimki başlarda 3 veriyordu sonra 2 ye düşmüştü
Tam benim hayalimdeki menüHer şeyden bol bol vardı
Çorbanın içerisindekilerden dolayı kalorisi yüksekÖzellikle 1 dilim ekmek nasıl bir kepçe çorbayla eşdeğer sayılıyor hiç anlamıyorum.ekmek beni doyurur ama çorba????hayır
O kadar sorun olmaz sanırım ya. Ben her şeye o derece dikkat etmiyorum ezineymiş beyaz peynirmiş. ne seviyorsam o, belki kas yapıyor olsam gram gram dikkat ederdim.Tam benim hayalimdeki menüekmek sever olarak.ezineyi hep önermiyorlar ama ben Ezine harici yiyemiyorum ki şimdi yine dertlendim kahvaltım için.
Ara öğünde 1 bardak süt,1 şeftali,12 badem,1 tatlı kaşığı keten tohumu,1 yemek kaşığı yulaftan smothie yaptım.ama bu neredeyse tam öğün olmuş
Onları karbonhidrat ve yağ gibi içeriklerine göre hesaplıyorlar.Özellikle 1 dilim ekmek nasıl bir kepçe çorbayla eşdeğer sayılıyor hiç anlamıyorum.ekmek beni doyurur ama çorba????hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?