Kolajen aldım bendeSelamlr
Bugün sabah
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 dilim peynir
Yarım domates
2 dilim hindi füme
Ara öğün
Kolajenli sade filtre kahve
Öğlen
200 ml laktozsuz süt
50 gr granola
Ara öğün
Yeşil çay
Akşam
3 -4 yemek kaşığı basmati pirinçli pilav
3 yemek kaşığı etli türlü
9400 adım
450 metre yüzme
Hangi marka almıştınKolajen aldım bende
Ama kahvede çok yağlı bir his yaptı içemedim ya biraz ağır geldi
Bence hızlıca verirsin aldığınıHerkese selams
Sahalara dönüyorum yarin.
Ama en az 2-3 kilo almis olarak
Cidden cok fazla yedim ama gecmise yapacak bir sey yok, bir yerden bir an once baslamaliyim.
Eylule 4 hafta var, hedefim 60 a ulasmak insallah.
su an kacim bilmiyorum ama çokum en son biraktigimdan
Azimle devam eden herkesi cidden tebrik ediyorum, ben bu basligi acmadan once de diyetteydim diye tukenmisim herhalde.
Haydi iyi geceler
Günaydın, tarçınlı Türk kahvesi güzel oluyor mu? Hindistan cevizi yağı ile denedim çok kötü geldi banaGünaydın
Tarçınlı Türk kahvesi ile güne başlama+ 1 litre su 11:30 gibi kahvaltı yaparım
Günaydın, yulaf miktarı atepeleme mi? Ben 6 kaşık koyuyorum silme fazla mı yiyorum acaba
Günaydın, ben dün öğlen 13.30 da yedim. 5'e kadar falan acıkmadım. Sonrasında da geç oldu diye yemedim ve spora gittim, yürüyüşe çıktım. Gece açlıktan kıvranarak uyudum resmen Bugün 3-4e çekeceğim .Günaydın.erkenden kalktım ama bugün 2 öğün yapsam daha faydalı olur mu diye düşündüm.açken 45 dk.leslie yaptım.10.30 da 2 yumurta,peynir,1 yemek kaşığı chia tohumunu çırpıp 1 yemek kaşığı zeytinyağı kullanarak omletyaptım.iyi kızartınca börek gibi olduyanında salatalık,domates,maydanoz ve çay
karbonhidrat olması sıkıntı olabilir yoksa beşamel sos 1-2 kaşık ancak vardır. Fırında olması da güzel bencemerhaba kızlar, dün akşam misafirlikteydim akşam yemeğimi bildiremedim.
dün akşam yemeğinde, sadece biraz ana yemek yedim.
Çünkü biraz kaloriliydi sanırım. :)
minik güveçlerde patates püreli tavuk yedim, üzerinde beşamel sos vardı.
kahvaltıda
1 haşlanmış yumurta
5 adet zeytin
bir dilim peynir
yarım simit yedim.
Kuzum kaşığı daldırıyorum ne gelirse :) 6 çok yaGünaydın, tarçınlı Türk kahvesi güzel oluyor mu? Hindistan cevizi yağı ile denedim çok kötü geldi bana
Günaydın, yulaf miktarı atepeleme mi? Ben 6 kaşık koyuyorum silme fazla mı yiyorum acaba
Günaydın, ben dün öğlen 13.30 da yedim. 5'e kadar falan acıkmadım. Sonrasında da geç oldu diye yemedim ve spora gittim, yürüyüşe çıktım. Gece açlıktan kıvranarak uyudum resmen Bugün 3-4e çekeceğim .
karbonhidrat olması sıkıntı olabilir yoksa beşamel sos 1-2 kaşık ancak vardır. Fırında olması da güzel bence
Günaydın, tarçınlı Türk kahvesi güzel oluyor mu? Hindistan cevizi yağı ile denedim çok kötü geldi bana
Tarçın tadı çok gelmiyor deneyin
Kuzum kaşığı daldırıyorum ne gelirse :) 6 çok ya
bence o kadar yulaf çokDiyetisyenin yulaf tarifi şöyleydi;
6 kaşık yulaf, 1 kaşık keten tohumu, 1 orta boy meyve,1 su bardağı süt . Ben de yiyemiyordum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?