Senin bu hafta dinlenme haftan olsun. Kendine bir düzen düşün. Sağlıklı alışveriş yap. Kolay yemekler düşün bence. Hayatın kolaylaşır. Sen yaparsın canim.Eki Görüntüle 3269345
Masallah dordunuz de kilo vermissiniz,
tebrik ederim
Bu hafta ben de cabalayacagim.
Duzenim degisince bocaladim.
@Deltavealfa ne zamandir tartilmiyorsun canim.
@adyas , BurcuYengec kizlar nerelerdesiniz?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸
- Konu Sahibi asena87
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Mart 2010
- 3.692
- 6.598
- 358
Iyi ki acmisiz bu basligi.Senin bu hafta dinlenme haftan olsun. Kendine bir düzen düşün. Sağlıklı alışveriş yap. Kolay yemekler düşün bence. Hayatın kolaylaşır. Sen yaparsın canim.
Hepimize iyi gelmesi dilegiyle
Cok tesekkurler, evet ben de oyle dusunuyorum ama 1 aya yakindir bu kiloda tatilde sayilirim.
Yarin baslayacagim insallah,
aldim yesillik falan
İnşallah iyi gelecek canim. İyi geceler.Iyi ki acmisiz bu basligi.
Cok tesekkurler, evet ben de oyle dusunuyorum ama 1 aya yakindir bu kiloda tatilde sayilirim.
aldim yesillik falan
Bence olur balık sonuçtaTon balığı olur mu iki kere acaba ?
Tamam canim
Ellerine sağlık. Teşekkür ederim.
Aslında dip balıklarını çok tüketmemek lazımmış eylülde balık sezonu açılınca daha çeşitli tüketiriz
Şimdilik ton balığına devam
İdeal kiloya yaklaşınca yavaş gidiyormuş dedilerCanın sağolsun. Yavaslamani istemem istediğin kiloya gelirsin inşallah.
Bi de bir hafta tatilde olacağım beslenme düzenini nasıl kurarım bilmiyorum
Ev kiralamıştık airfryer ıyla tatile giden bi ben varımdır heralde, onu da götüreceğiz
Iyi ki acmisiz bu basligi.
aldim yesillik falan
Hadi yarın sağlıklı beslenmeye tekrar merhaba de
- 15 Mart 2010
- 3.692
- 6.598
- 358
Ben de ne zaman aradan sonra 30 dakika egzersizimi yaptim.bir kac gun alisip chloe tinge baslamak istiyorum bakalim.
britneyyyyy sen 2 haftalik programini yapmistin, sonra ne oldu, ne durumdasin?
britneyyyyy sen 2 haftalik programini yapmistin, sonra ne oldu, ne durumdasin?
- 6 Ekim 2016
- 1.215
- 1.900
- 133
- 35
- 9 Şubat 2023
- 938
- 1.100
- 33
Balık kolajeni olsun, molekül ağırlığı küçük olsun 1000da ve altı, dozu da 7500mg üstü olsun, aldığım tavsiyeler bu şekildeVoonka multi kolajen powderi instagramda 2 doktorun onerdigini gordum.
Bir doktor da hud marka onermisti.
2 sini de kullanmistim.
Ben fark anlamiyorum isin dogrusu.
Icten faydasi dokunuyorsa diye baslamistim.
3, 4 ay sonra yine voonkayi alirim belki.
Güle güle git canım iyi eğlenceler. Glutensiz ekmek hazır mı oluyor ? Kendin mi yapiyorsun?Günaydın, bugün yola çıktık tatil için
Sabah 1 dilim hindi füme, 1 dilim glutensiz ekmek yedim. Hepsi bu kadar şimdilik
Güle güle git canım iyi eğlenceler. Glutensiz ekmek hazır mı oluyor ? Kendin mi yapiyorsun?
Migros marka aldım indirimdeydi 20 lira falandı. Hiç güzel değil ama parçalanıyor ve lezzetsiz
Tamam canim ,Migros marka aldım indirimdeydi 20 lira falandı. Hiç güzel değil ama parçalanıyor ve lezzetsiz
- 15 Mart 2010
- 3.692
- 6.598
- 358
Gel bir an once canim, ozledimKızlar selam yoğun bi haftadaydım pek giremedim buraya bugün güzel alışverişimi de yaptım yarın menülerimi yazmaya başlicam.. asena87 yarın sabah tartı resmini atıcam kuzum bugün yoğunluktan giremedim hiç sıkı bi hafta beni bekliyo
Alismisim senin azimli mesajlarina
Gunaydin, hosgeldiniz.Günaydın
Gruba katilmayi mi dusunuyorsunuz?
Kuzum size iyi tatiller.Günaydın, bugün yola çıktık tatil için
Sabah 1 dilim hindi füme, 1 dilim glutensiz ekmek yedim. Hepsi bu kadar şimdilik
Bolca dinlen, eglen, guzel gecsin insallah.
Yazmak istediginde durum bildirimi yap bize ama musait olmazsan da tatilden donunce bekleriz
- 4 Eylül 2019
- 334
- 1.159
- 113
Merhaba kızlar iki gündür sizleri takip ediyorum menüler de motivasyonunuz da çok güzel maşallah ben de katılmak isterim aranıza.
Bayramdan bir ay önce 80 kg ile başlamıştım diyete ama misafirler falan derken 76.3 olmuşken bıraktım ben de yapınca tam yapan bırakınca da bırakan biriyim hayatım hep kilo alıp vermek ile geçti ama şimdi bir oğlum var onunla güzelce koşup oynayabilmek için daha sağlıklı bir beden için yeniden başladım. Bir haftadır çok güzel devam ediyorum. Bırakınca 78 olmuştum pazartesi sabahı tartıldığımda cuma sabahı 75.6 çıktım. Aralıklı oruç ile devam ediyorum.
Sabah kalkınca Türk kahvesi içiyorum öğlen 12 gibi yumurtalı peynirli kahvaltımı yapıyorum 17.30 gibi de akşam yemeği yiyorum. Ara öğün bebişimden vakit bulabilirsem bazen yapıyorum bazen yapmıyorum.
Akşam 18.30 gibi bebeğimi eşime bırakıp yürüyüşe çıkıyorum, genelde 10 bin adım atmaya çalışıyorum.
Hedefim 58 şu anda 75.6 kiloyum boyum 158 cm yaşım 30.
Birbirimizin elinden tutalım hep birlikte başaralım kızlar.
Bayramdan bir ay önce 80 kg ile başlamıştım diyete ama misafirler falan derken 76.3 olmuşken bıraktım ben de yapınca tam yapan bırakınca da bırakan biriyim hayatım hep kilo alıp vermek ile geçti ama şimdi bir oğlum var onunla güzelce koşup oynayabilmek için daha sağlıklı bir beden için yeniden başladım. Bir haftadır çok güzel devam ediyorum. Bırakınca 78 olmuştum pazartesi sabahı tartıldığımda cuma sabahı 75.6 çıktım. Aralıklı oruç ile devam ediyorum.
Sabah kalkınca Türk kahvesi içiyorum öğlen 12 gibi yumurtalı peynirli kahvaltımı yapıyorum 17.30 gibi de akşam yemeği yiyorum. Ara öğün bebişimden vakit bulabilirsem bazen yapıyorum bazen yapmıyorum.
Akşam 18.30 gibi bebeğimi eşime bırakıp yürüyüşe çıkıyorum, genelde 10 bin adım atmaya çalışıyorum.
Hedefim 58 şu anda 75.6 kiloyum boyum 158 cm yaşım 30.
Birbirimizin elinden tutalım hep birlikte başaralım kızlar.